بالگرد «مارین وان» که وظیفه جابجایی دونالد ترامپ را بر عهده دارد، روز پنجشنبه برای دومین بار در ماه جاری میلادی در برقراری ارتباط با برج مراقبت فرودگاه با مشکل فنی مواجه شد.
به گزارش هممیهن آنلاین و به نقل از شبکه خبری سیبیاس، این بالگرد که قرار بود بعدازظهر پنجشنبه از باند فرودگاه در واشنگتن دی.سی برخاست، در برقراری تماس با برج مراقبت با اختلال مواجه شد و تلاشهای خلبان برای برقراری ارتباط بینتیجه ماند.
گزارشها حاکی از آن است که این حادثه، تکرار دومین مورد از اختلالات ارتباطی این بالگرد در یک ماه گذشته است. این در حالی است که شان دافی، وزیر حملونقل آمریکا، پیشتر اعلام کرده بود که مشکلات فنی مربوط به این سیستم برطرف شده است، اما بروز مجدد این اختلال در روز پنجشنبه، ادعای رفع کامل مشکل را با چالش مواجه کرد.
به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید
به کانال بله هم میهن بپیوندید
به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید