VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
یکشنبه ۶ مهر ۱۴۰۴ -
28 September 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
رشد کپک
کپک
آبلیمو
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا
کپکهایی که وجودشان در مواد غذایی خطرناک است
تقریبا بیشتر چیزهایی که در منزل دارید، در صورت مصرف نکردن به موقع و عدم نگهدار نامناسب روزی کپک خواهد زد. در نتیجه شما مجبور خواهید شد آن را دور بریزید. اما یادمان باشد نه تنها وجود کپک در مواد غذایی خطرناک است بلکه این روزها با هزینههای جاری زندگی دور ریختن خوراکیها خیلی باصرفه نیست.
خشکبار
خطر ابتلا به سرطان
خشکبار
خطر ابتلا به سرطان
رشد
سیستم ایمنی بدن
۱۴۰۴/۰۶/۲۹
/ سایت جعبه
رنگ چوب ترمو وودگارد WOOD.guard؛ محافظت تخصصی ضد قارچ و کپک برای چوب ترمو
رنگ چوب ترمو وودگارد WOOD.guard؛ محافظت تخصصی ضد قارچ و کپک برای چوب ترمو چرا قارچ و کپک، تهدیدی خاموش برای زیبایی و دوام چوب هستند؟ چوب ترمو به عنوان یک متریال طبیعی، در برابر عوامل بیولوژیکی مانند قارچها و کپکها آسیبپذیر است. این میکروارگانیسمها، به خصوص در محیطهای مرطوب و سایهدار، رشد کرده …
آموزشی
رنگ چوب
آموزشی
رنگ چوب
رنگ چوب وودگارد
رنگ چوب ترمو
۱۴۰۴/۰۶/۲۲
/ سایت هم میهن
قالیشویی پاک مهر: سریعترین قالیشویی در تهران با پوششدهی حداکثری
شستن فرش در منزل نیازمند فضای کافی است که در آپارتمانهای امروزی یک چالش بزرگ محسوب میشود. از طرفی، استفاده از شویندههای نامناسب، ممکن است به بافت و رنگ فرش آسیب بزند. عدم آبکشی کامل، باعث باقی ماندن مواد شوینده در الیاف فرش شده که نه تنها باعث پوسیدگی و بدبو شدن آن میشود، بلکه میتواند حساسیتهای …
قالیشویی
قالیشویی
۱۴۰۴/۰۶/۱۱
/ سایت دلگرم
طرز تهیه رب فلفل قرمز خانگی / بدون آب انداختن و کپک زدن
رب فلفل قرمز خانگی از نظر غلظت، رنگ و طعم فوقالعاده است. کپک نمیزند و رشد نمیکند.
رب گوجه
رب گوجه
۱۴۰۴/۰۶/۰۴
/ سایت دلگرم
چرا نان در یخچال کپک می زند؟
نان در یخچال به دلیل افزایش رطوبت و دمای نامناسب (نه خیلی سرد و نه خیلی گرم) سریعتر کپک میزند، زیرا این شرایط، رشد قارچها و باکتریها را تسهیل کرده و به خراب شدن نشاسته و تضعیف بافت نان منجر میشود.
نان
کپک
نان
کپک
۱۴۰۴/۰۵/۰۹
/ سایت سلامت نیوز
هشدار درباره کپک خانگی؛ عامل پنهان بیماری نادر ریه
کپکهایی که در گوشهوکنار خانه رشد میکنند، ممکن است چیزی فراتر از یک مشکل ظاهری یا بوی ناخوشایند باشند. پژوهشها نشان میدهد این کپکها میتوانند عامل بروز نوعی بیماری نادر و مزمن ریوی بهنام «پنومونیت حساسیت بیشازحد» شوند.
۱۴۰۴/۰۵/۰۳
/ خبرگزاری ایلنا
آیا لایهای که بر سطح آبلیموی خانگی ایجاد میشود، بیخطر است؟
به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، آبلیمو بهخاطر اسیدیته بالا، ذاتا محیط مساعدی برای رشد بسیاری از باکتریها و کپکها نیست. اما برخی میکروارگانیسمها به ویژه مخمرها و قارچها هستند که میتوانند در این شرایط سخت هم رشد کنند، به ویژه اگر شرایط نگهداری مناسب نباشد.
تغذیه
رشد
تغذیه
رشد
سیستم ایمنی
صنایع غذایی
۱۴۰۴/۰۵/۰۳
/ سایت اندیشه معاصر
راز لایه روی آبلیموی خانگی فاش شد / آیا لایهای که بر سطح آبلیموی خانگی ایجاد میشود، بیخطر است؟ / نکات ضروری برای حفظ سلامت خانواده
به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، آبلیمو بهخاطر اسیدیته بالا، ذاتا محیط مساعدی برای رشد بسیاری از باکتریها و کپکها نیست. اما برخی میکروارگانیسمها به ویژه مخمرها و قارچها هستند که میتوانند در این شرایط سخت هم رشد کنند، به ویژه اگر شرایط نگهداری مناسب نباشد.
۱۴۰۴/۰۴/۱۸
/ سایت گفتنی
علت کپک زدن خاک گلدان و راه حل آن
این روزها رشد کپک در خاک گلدانهای آپارتمانی به یکی از مشکلات رایج تبدیل شده است؛ مشکلی که میتواند سلامت گیاهان و ساکنان خانه را تهدید کند.
۱۴۰۴/۰۴/۰۷
/ سایت آخرین خبر
رشد قارچ روی بدنه گوشی محبوب پوکو خبرساز شد!
زومیت/ ظاهراً مدل زرد یکی از گوشیهای محبوب پوکو بستری برای رشد قارچها است. کسانی که تجربهی زندگی در خانههایی با مشکل رطوبت و قارچ را داشتهاند، بهخوبی میدانند که حتی دیدن اولین لکهی سیاه روی دیوار یا سقف، چقدر میتواند استرسآور باشد. حالا تصور کنید همان کپک روی وسیلهای ظاهر شود که هر روز آن
موبایل
پوکو
موبایل
پوکو
۱۴۰۴/۰۴/۰۶
/ سایت شفقنا
رشد قارچ روی بدنه گوشی محبوب پوکو جنجال به پا کرد | شفقنا، آخرین اخبار ایران و جهان
شفقنا رسانه- کاربری در ردیت تصویری از گوشی جدید پوکو X7 پرو خود منتشر کرد که ظاهراً دچار کپک زدگی شده؛ این موضوع در انجمن پوکو بازتاب زیادی داشته و بهخصوص کاربران نسخهی زرد (چرمی) این گوشی را نگران کرده است. به گزارش شفقنا از زومیت، کسانی که تجربه زندگی در خانههایی با مشکل رطوبت [ ]
پوکو
رشد قارچ روی گوشی
پوکو
رشد قارچ روی گوشی
گوشی پوکو
۱۴۰۴/۰۴/۰۶
/ سایت عصرایران
رشد قارچ روی بدنه گوشی محبوب پوکو جنجال به پا کرد(+عکس)
کاربری در ردیت تصویری از گوشی جدید پوکو X7 پرو خود منتشر کرد که ظاهراً دچار کپک زدگی شده؛ این موضوع در انجمن پوکو بازتاب زیادی داشته و بهخصوص کاربران نسخهی زرد (چرمی) این گوشی را نگران کرده است.
گوشی
قارچ
گوشی
قارچ
پوکو
کپک زدگی
۱۴۰۴/۰۴/۰۶
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
جنجال رشد قارچ روی بدنه گوشی موبایل محبوب پوکو!
کسانی که تجربه زندگی در خانههایی با مشکل رطوبت و قارچ را داشتهاند، بهخوبی میدانند که حتی دیدن اولین لکهی سیاه روی دیوار یا سقف، چقدر میتواند استرسآور باشد. حالا تصور کنید همان کپک روی وسیلهای ظاهر شود که هر روز آن را لمس میکنید، به صورتتان میچسبانید و بهطور مداوم همراهتان است.
تکنولوژی (فناوری)
موبایل
تکنولوژی (فناوری)
موبایل
قارچ
۱۴۰۴/۰۳/۲۱
/ سایت اندیشه قرن
هفت کاربرد باورنکردنی از آب کولر گازی که نمیدانستید!
تریبون اقتصاد_شاید برای شما هم سوال شده باشد که آبی که از لوله تخلیه کولر گازی (اسپلیت) خارج میشود چیست و از کجا میآید. این آب، حاصل یک فرآیند کاملاً طبیعی به نام «میعان» است. وقتی کولر گازی هوای گرم و مرطوب اتاق را به داخل میکشد تا آن را خنک کند، رطوبت موجود در هوا روی کویلهای سرد دستگاه مینشیند …
۱۴۰۴/۰۳/۱۹
/ سایت عصرایران
با این روشها از شر کپک ماشین لباسشویی خلاص شوید
آیا لباسهایتان پس از شستشو به جای بوی خوش، بوی نامطبوعی میدهند؟ این مشکل ممکن است به دلیل رشد کپک در ماشین لباسشویی شما باشد. کپک نه تنها باعث ایجاد بوی بد در داخل ماشین لباسشویی و روی لباسها میشود بلکه میتواند به لباسها منتقل شده و باعث بروز حساسیت و مشکلات تنفسی شود.
کپک
ماشین لباسشویی
کپک
ماشین لباسشویی
رشد کپک
۱۴۰۴/۰۳/۱۰
/ سایت اندیشه قرن
مواد غذایی ک حتی ۱ روز پس از تاریخ انقضا نباید مصرف کرد!
بازدید:۳ صد آنلاین | برخی مواد غذایی به دلیل ماهیت فسادپذیر و خطر رشد سریع باکتریهای بیماریزا، حتی یک روز پس از تاریخ انقضا نباید مصرف شوند. به گزارش صد آنلاین، دلیل خطرات هر کدام را به تفکیک توضیح میدهم: ۱. سبزیجات آماده و شسته شده (سالادهای بستهبندی) خطر اصلی: رشد باکتریهایی مانند لیستریا مونوسیتوژنز یا ای.کولی در …
۱۴۰۴/۰۳/۰۷
/ خبرگزاری تسنیم
از بین بردن نم دیوار (20چالش + راهکار ساده) - تسنیم
رطوبت و نم دیوار ها یکی از مشکلات رایج در ساختمان ها است که نه تنها ظاهر دیوار ها را خراب می کند، بلکه می تواند باعث رشد قارچ و کپک، تخریب مصالح ساختمانی و حتی مشکلات سلامتی برای ساکنان شود.
۱۴۰۴/۰۳/۰۳
/ سایت نی نی بان
چطور آبلیمو را تازه نگه داریم؟
عدم وجود مواد نگهدارنده صنعتی در آبلیمو باعث میشود به راحتی کپک بزند و فاسد شود. همچنین تماس با هوای آزاد، رشد باکتریها و مخمرها را تسهیل میکند.
آبلیمو
کپک
آبلیمو
کپک
مواد نگهدارنده
مخمرها
۱۴۰۴/۰۲/۲۸
/ خبرگزاری دانشجو
کاهش ۹۹.۹۹ درصدی رشد باکتریها و قارچها در یخچال با کمک نانو ذرات
بخچال فریزرهای تولیدی یکی از شرکتهای تولید کننده لوازم خانگی با بهرهگیری از نانوذرات آنتیباکتریال قادر به کاهش ۹۹/۹۹ درصدی باکتریها و جلوگیری از رشد قارچها و کپکها شود و این امر به افزایش ماندگاری مواد غذایی کمک میکند.
۱۴۰۴/۰۲/۱۹
/ سایت فرارو
تمام مواد غذایی کپکزده را دور بریزید؛ هیچ قسمتی را نخورید
کارشناس اداره آزمایشگاه کنترل غذا و دارو سازمان غذا و دارو با بیان اینکه «کپکها نوعی قارچ با ساختار کرکمانند هستند که در شرایط مرطوب و دمای مناسب رشد سریعی دارند»، تأکید کرد که «حتی اگر قسمتی از ماده غذایی کپک زده باشد، باید تمام آن را دور بریزید.»
سازمان غذا و دارو
کپک زده
سازمان غذا و دارو
کپک زده
۱۴۰۴/۰۲/۱۷
/ سایت اقتصادآنلاین
پایان دوران مصالح سنتی، آغاز عصری نو در صنعت ساختمان با فیبو
در عصر حاضر که فناوری و نوآوری در تمامی حوزهها به سرعت پیش میرود، دیگر نمیتوان به مصالح ساختمانی سنتی به عنوان پاسخگوی نیازهای متنوع صنعت ساختمان و معماری داخلی تکیه کرد. مشکلاتی همچون خطر آتشسوزی، آلودگی صوتی، رشد قارچ و کپک در فضاهای مرطوب و نیاز به مصرف بهینه انرژی، سازندگان را به سمت استفاده …
گروه صنعتی فیبو
فیبورد
گروه صنعتی فیبو
فیبورد
مصالح ساختمانی
۱۴۰۴/۰۲/۱۷
/ سایت اندیشه قرن
هشدار درباره قاتل بیصدا در یخچال خانهها!
تریبون اقتصاد_ دکتر سوگند کاخکی با بیان اینکه کپکها نوعی قارچ با ساختار کرکمانند هستند که در شرایط مرطوب و دمای مناسب رشد سریعی دارند، تأکید کرد: حتی اگر قسمتی از ماده غذایی کپک زده باشد، باید کل آن را دور بریزید. به گزارش ایسنا، وی گفت: ظاهر شدن کپک به رنگهای سبز، آبی یا سفید روی نان، پنیر، میوهها …
۱۴۰۴/۰۲/۱۷
/ سایت آخرین خبر
تمام غذای کپک زده دور ریز است/ برخی کپکها سم تولید میکنند
ایسنا/کارشناس اداره آزمایشگاه کنترل غذا و دارو با اشاره به قابلیت تولید سم برخی کپکها گفت: سموم کپکها با حرارت و شستشو از بین نمیرود و باید از مصرف تمام غذای کپک زده دوری کرد. دکتر سوگند کاخکی با بیان اینکه کپکها نوعی قارچ با ساختار کرکمانند هستند که در شرایط مرطوب و دمای مناسب رشد سریعی دارند،
سازمان غذا و دارو
کپک
سازمان غذا و دارو
کپک
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۴/۰۲/۱۷ - ۱۱:۰۶:۱۶
سررسید تبلیغاتی
نرم افزار نگهداری و تعمیرات، پیشگیری قبل از خرابی
فروش خودرو
فالوور اینستاگرام
خرید فالوور واقعی
یکشنبه ۶ مهر ۱۴۰۴ -
28 September 2025
دریافت اخبار بیشتر
سررسید تبلیغاتی
نرم افزار نگهداری و تعمیرات، پیشگیری قبل از خرابی
فروش خودرو
فالوور اینستاگرام
خرید فالوور واقعی