VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ -
11 March 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
سموم قارچ کش
قارچ سمی
قارچ
۲۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا
علائم بیماری زنگزرد در مزارع دهلران مشاهده نشده است
نشست بررسی وضعیت تغذیه و پایش بیماریهای قارچی در مزارع شهرستان دهلران برگزار شد.
منطقه ایلام
پایش مزارع دهلران
منطقه ایلام
پایش مزارع دهلران
بیماریهای قارچی مزارع
سموم قارچ کش
۱۴۰۳/۱۲/۰۵
/ سایت پارسینه
این غذاها باعث مرگ شما می شوند
ما باید مراقب غذاهایی که میخوریم باشیم. برخی از غذاها حاوی سموم هستند و در لیست خطرناک ترین غذاهای جهان قرار دارند.
قارچ کلاه مرگ
فوگو
قارچ کلاه مرگ
فوگو
۱۴۰۳/۱۲/۰۵
/ سایت برترینها
خطرناکترین غذاهای جهان را بشناسید
ما باید مراقب غذاهایی که میخوریم باشیم. برخی از غذاها حاوی سموم هستند و در لیست خطرناک ترین غذاهای جهان قرار دارند.
غذا
کاساوا
غذا
کاساوا
فوگو
قارچ کلاهمرگ
۱۴۰۳/۱۲/۰۴
/ سایت نی نی بان
با خطرناکترین غذاهای جهان آشنا شوید/ از کاساوا گرفته تا فوگو و قارچ کلاهمرگ!
ما باید مراقب غذاهایی که میخوریم باشیم. برخی از غذاها حاوی سموم هستند و در لیست خطرناک ترین غذاهای جهان قرار دارند.
خطرناک
غذای جهان
خطرناک
غذای جهان
کاساوا
فوگو
۱۴۰۳/۱۱/۳۰
/ خبرگزاری ایانا
کارخانههای گیاهی مصرف آب را تا 90 درصد کاهش میدهند/ کشاورزی بهرهور در مسیر تولید تجاری
تهران- ایانا- مدیرکل دفتر امور گلخانهها، گیاهان زینتی و قارچ خوراکی وزارت جهاد کشاورزی گفت: صرفه جویی در مصرف آب، کاهش مصرف سموم، بهینه سازی تولید و ارتقای کمی و کیفی محصولات را از جمله مزایای توسعه کارخانههای گیاهی است.
سبزیجات
صرفه جویی در مصرف
سبزیجات
صرفه جویی در مصرف
کشاورزی
کود
۱۴۰۳/۰۸/۰۸
/ خبرگزاری ایسنا
راهکاری سازگار با محیط زیست برای مبارزه با مهمترین عامل محدودکننده کشت و تولید گوجهفرنگی
محققان کشورمان موفق به یافتن راهکاری سازگار با محیط زیست و با کارایی بالا برای رفع چالش نماتد ریشه گرهی گوجه فرنگی بهویژه در کشتهای گلخانهای شدند که موجب کاهش استفاده از سموم و کودهای شیمیایی خطرناک میشود و میتوان بر اساس آن خط تولید فرمولاسیون با ماده مؤثره «قارچ یا باکتری جهشیافته» علیه نماتد …
گوجه فرنگی
بنیاد ملی علم
گوجه فرنگی
بنیاد ملی علم
دانشگاه شیراز
۱۴۰۳/۰۶/۳۰
/ سایت آفتاب نیوز
علائمی که از روده ناسالم خبر میدهد
در دستگاه گوارش انسان مجموعهای از میکروبها به نام میکروبیوم زندگی میکنند که شامل باکتریها، قارچها و حتی ویروسها میشوند. اگرچه در ابتدا ناخوشایند و ناسالم به نظر میرسد، اما باکتریهای روده در عملکردهای مهمی نقش دارند که از آن جمله میتوان به تولید ماده شیمیایی مسئول احساس خوب به نام سروتونین، …
روده ناسالم
دستگاه گوارش
روده ناسالم
دستگاه گوارش
۱۴۰۳/۰۶/۰۷
/ سایت فرتاک
خوردن قارچ سمی بعد از پختن خطرناک است؟
یک دکترای تخصصی قارچشناسی پزشکی گفت: حرارت و پختن قارچ های سمی نمیتواند سموم موجود در آنها را از بین ببرد.
قارچ سمی
خوردن قارچ سمی
قارچ سمی
خوردن قارچ سمی
۱۴۰۳/۰۳/۲۴
/ خبرگزاری برنا
شیوع یک بیماری در مزارع سیب زمینی کشور
سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل در اطلاعیه ای از کشاورزان سیب زمینی کار استان خواسته است که مزارع خود را به صورت روزانه بازدید کرده و ضمن مراجعه به مراکز خدمات و مدیریت جهاد کشاورزی تابعه و مشاوره با کارشناسان مربوطه نسبت به سمپاشی مزارع خود با یکی از سموم قارچکش معالجه کننده اقدام کنند.
سیب زمینی
سیب زمینی
۱۴۰۳/۰۳/۲۲
/ روزنامه مردم سالاری
سازمان جهاد کشاورزی اطلاعیه داد؛ مراقب باشید - مردم سالاری آنلاین
سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل در اطلاعیه ای از کشاورزان سیب زمینی کار استان خواسته است که مزارع خود را به صورت روزانه بازدید کرده و ضمن مراجعه به مراکز خدمات و مدیریت جهاد کشاورزی تابعه و مشاوره با کارشناسان مربوطه نسبت به سمپاشی مزارع خود با یکی از سموم قارچکش معالجه کننده اقدام کنند.
کشاورزی
کشاورزی
۱۴۰۳/۰۳/۲۲
/ روزنامه دنیای اقتصاد
شیوع یک بیماری در مزارع سیب زمینی/ سازمان جهاد کشاورزی اطلاعیه داد؛ مراقب باشید
سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل در اطلاعیه ای از کشاورزان سیب زمینی کار استان خواسته است که مزارع خود را به صورت روزانه بازدید کرده و ضمن مراجعه به مراکز خدمات و مدیریت جهاد کشاورزی تابعه و مشاوره با کارشناسان مربوطه نسبت به سمپاشی مزارع خود با یکی از سموم قارچکش معالجه کننده اقدام کنند.
استان اردبیل
سیب زمینی
استان اردبیل
سیب زمینی
سمپاشی
۱۴۰۳/۰۳/۲۰
/ سایت پارسینه
این نوع قارچ را هرگز نخورید؛ چه خام، چه پخته!
یک دکترای تخصصی قارچشناسی پزشکی گفت: حرارت و پختن قارچهای سمی نمیتواند سموم موجود در آنها را از بین ببرد.
۱۴۰۳/۰۳/۱۹
/ روزنامه دنیای اقتصاد
به این قارچ ها دست هم نزنید مسموم می شوید
یک دکترای تخصصی قارچشناسی پزشکی گفت: حرارت و پختن قارچ های سمی نمیتواند سموم موجود در آنها را از بین ببرد.
قارچ
قارچ
۱۴۰۳/۰۳/۱۹
/ سایت نبض بازار
مرگ خاموش در قارچها با سموم کشندهای که در پختن هم از بین نمیروند
هشدار متخصص قارچشناسی:سم برخی قارچها حتی با پختن هم از بین نمیرود و میتواند کشنده باشد.
قارچ سمی
سلامتی
قارچ سمی
سلامتی
مسمومیت
۱۴۰۳/۰۳/۱۹
/ سایت اقتصادنیوز
این قارچ ها خوردنی نیستند با جوشاندن هم سم زدایی نمی شوند
اقتصادنیوز :یک دکترای تخصصی قارچشناسی پزشکی گفت: حرارت و پختن قارچ های سمی نمیتواند سموم موجود در آنها را از بین ببرد.
قارچ سمی
قارچ سمی
۱۴۰۳/۰۳/۱۸
/ سایت آفتاب نیوز
خوردن این قارچ بعد از پختن هم خطر دارد
یک متخصص قارچشناسی گفت: حرارت و پختن قارچ های سمی نمیتواند سموم موجود در آنها را از بین ببرد.
قارچ سمی
قارچ سمی
۱۴۰۳/۰۳/۱۸
/ سایت برترینها
این قارچها حتی بعد از پختن هم کشنده هستند
انسیه لطفعلی، یک دکترای تخصصی قارچشناسی پزشکی گفت: حرارت و پختن قارچ های سمی نمیتواند سموم موجود در آنها را از بین ببرد.
استاندارد
شهید بهشتی
استاندارد
شهید بهشتی
طبیعت
مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۱/۲۲
/ سایت عصرایران
هشدار نسبت به مسمومیت نوعی قارچ در بهار
مصرف قارچ توسط حیوانات و پرندگان، بیانگر غیر سمی بودن آن قارچ برای انسان نیست و حتی برخی از سموم مقاوم به گرما بوده و آماده سازی آن به صورت کباب، آب پز و بخار پز و سرخ کردن، مواد سمی از بین نمیبرد و سم زدایی نمی شوند. بنابراین توصیه می شود از برداشت و مصرف خودسرانه گیاهان دارویی و قارچ ها که نوع آن …
قارچ
قارچ سمی
قارچ
قارچ سمی
هشدار
منابع طبیعی
۱۴۰۳/۰۱/۲۱
/ سایت اقتصادآنلاین
مقاومت قارچهای سمّی به گرما و پخت و پز
گروه نظارت و پایش مصرف فرآوردههای سلامتمحور معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان اعلام کرد: برخی از سموم موجود در قارچهای سمّی، مقاوم به گرما بوده و فرآیندهای آمادهسازی غذا مانند کباب کردن، آبپز کردن، سرخ کردن، بخارپز کردن قادر به تخریب کامل مواد سمی موجود در آن نخواهد بود.
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۳/۰۱/۲۱ - ۱۱:۴۱:۵۱
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ -
11 March 2025
دریافت اخبار بیشتر
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی