VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
شنبه ۶ بهمن ۱۴۰۳ -
25 January 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
لیستریا
۱۴۰۳/۰۹/۲۲
/ سایت فرتاک
این غذاها باید همان روزی که پخته می شوند مصرف شوند
کارشناسان ایمنی مواد غذایی غذاهایی را که تنها پس از یک روز فاسد می شوند فاش می کنند این دسته از مواد غذایی مستعد آلوده شدن به اشریشیاکلی، سالمونلا، لیستریا و سایر باکتری ها هستند.
مواد غذایی
غذا
مواد غذایی
غذا
نگهداری مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
/ سایت خط سلامت
لیستریا چیست؟/ بررسی راههای انتقال لیستریا و افراد در معرض خطر
خط سلامت: آیا میدانستید لیستریا میتواند از طریق مواد غذایی آلوده به بدن شما منتقل شود؟ این باکتری خطرناک میتواند به عفونتهای جدی منجر شود، به خصوص در زنان باردار و افراد با سیستم ایمنی ضعیف.
مواد غذایی
لیستریا
مواد غذایی
لیستریا
۱۴۰۳/۰۷/۲۹
/ خبرگزاری تسنیم
شیرینیهای وافل آمریکایی مسموم از آب درآمد - تسنیم
انواع شیرینیهای وافل منجمد که در فروشگاههای بزرگ آمریکا مانند والمارت و تارگت به فروش میرسید، به دلیل آلودگی احتمالی به باکتری لیستریا فراخوان شدند.
آمریکا
آمریکا
آمریکا
آمریکا
۱۴۰۳/۰۷/۱۷
/ سایت سلامت نیوز
چرا مصرف جوانه به شکل خام خطرناک است؟
اگر به دنبال یک میان وعده سالم هستید و قصد دارید آن را خام مصرف کنید، بهتر است از جوانههای خام خودداری کنید. بر اساس توصیه سازمان کنترل و پیشگیری از بیماریها (CDC)، مصرف جوانههای خام به دلیل وجود خطرات باکتریایی مانند سالمونلا، لیستریا و ایکولی، پیشنهاد نمیشود.
۱۴۰۳/۰۵/۰۸
/ سایت رکنا
از مصرف کالباس و ژامبون بپرهیزید / 4 درصد شیوع بیماری های گوارشی به دلیل مصرف غذاهای فرآوری شده و غیر پاستوریزه است
مطالعات نشان میدهد که میزان مرگ و میر این بیماری در کشورهای مختلف بین 20 تا 30 درصد است و میتواند در گروههای پرخطر بیشتر باشد. مطالعاتی در ایران نشان دادهاند که شیوع لیستریا مونوسیتوژنز در مواد غذایی حدود 4 درصد است که میتواند به شیوع بیماری های گوارشی خطرناک در انسانها منجر شود. این بیماری در …
کلینیک پزشکان رکنا
ژامبون و کالباس
کلینیک پزشکان رکنا
ژامبون و کالباس
۱۴۰۳/۰۴/۳۰
/ سایت افکارنیوز
گسترش یک باکتری کشنده در ۱۲ ایالت آمریکا
گسترش یک باکتری کشنده در دستکم ۱۲ ایالت آمریکا مقامات این کشور را نگران کرده است.
آمریکا
بیماری های واگیر دار
آمریکا
بیماری های واگیر دار
لیستریا
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
شنبه ۶ بهمن ۱۴۰۳ -
25 January 2025
دریافت اخبار بیشتر
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی