VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
یکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ -
19 January 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
نرم شدن گوشت
۵ ساعت قبل / سایت دلگرم
روش نرم و آبدار کردن گوشت کباب چنجه
برای اینکه کباب چنجه شما نرم و آبدار شود، میتوانید از روشهای مختلفی استفاده کنید. در ادامه چند روش موثر برای نرم کردن گوشت کباب چنجه را به شما معرفی میکنیم.
کباب چنجه
نرم شدن گوشت
کباب چنجه
نرم شدن گوشت
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۰/۲۸ / سایت اندیشه معاصر
دستور پخت بورانی بادمجان: غذایی خوشمزه برای مهمان ها اندیشه معاصر
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، برای فرار غذاهای محلی در واقع به عنوان میراث فرهنگی مردم هر کشور به حساب می آیند. با گذشت زمان، با مدرن شدن زندگی و ورود غذاهای جدید، برخی از این غذاها به تدریج فراموش شدند و یا روش های طبخ تغییر یافت. اگر به هر جای ایران بروید حتما با غذاهای خوشمزه و محلی مواجه …
۴ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۰/۲۵ / سایت ترفندباز
طرز تهیه کباب چنجه نرم و خوشمزه روی ذغال | راز نرم شدن گوشت گوساله برای چنجه
دستور پخت یا طرز تهیه کباب چنجه در هر خانه ای محبوب است. یکی از نکاتی که برای درست کردن چنجه باید به آن توجه کرد نرم بودن گوشت است.
خانه
ترفند آشپزی
خانه
ترفند آشپزی
الهام خلیلی
طرز تهیه کباب
۱۴۰۳/۰۹/۲۸
/ سایت اکالا
طرز تهیه ادویه کیوی مخصوص گوشت؛ مرحله به مرحله
ادویه کیوی مخصوص گوشت یک ادویه معطر و خوشبو برای مزه دار کردن گوشت کبابی است که به خاطر وجود پودر کیوی، به نرم شدن بافت گوشت نیز کمک میکند...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۸/۰۹
/ 55 آنلاین
ترفند خالی کردن بادمجون | دیگه راحت میتونی بادمجون شکم پر درست کنی +ویدئو
خالی کردن بادمجان با وردنه، یک روش سنتی و کارآمد برای آماده کردن بادمجان برای غذاهایی مثل دلمه یا شکم پر است. این روش باعث میشود گوشت داخل بادمجان نرم شده و دانههای آن جدا شود که باعث خوشمزهتر شدن غذای شما میشود.
آشپزی
آشپزی
۱۴۰۳/۰۷/۳۰
/ سایت فرادید
(ویدئو) نحوه فیله کردن ماهی شیر به روش ماهی فروش جنوبی
در این ویدئو یک صیاد ماهر جنوبی را خواهید دید که نحوه فیله کردن ماهی شیر را آموزش می دهد. ماهیِ شیر یا شیرماهی نام نوعی ماهی آب شور دارای اسکلت استخوانی از خانوادهٔ تنماهیان است. این ماهی در منطقهٔ وسیعی از آبهای جنوب شرقی آسیا، چین، ژاپن، استرالیا و اقیانوسیه به سمت غرب در امتداد نواحی ساحلی شمالی …
ماهی
ماهی
۱۴۰۳/۰۷/۳۰
/ سایت شایا نیوز
طرز تهیه چلو گوشت گوسفندی + همه فوت و فن های نرم و خوشمزه شدن گوشت
اینجا طرز تهیه چلو گوشت گوسفندی به همراه فوت و فن های خوشمزه شدنش رو بهتون آموزش میدیم.
چلو گوشت
چلو گوشت گوسفندی
چلو گوشت
چلو گوشت گوسفندی
۱۴۰۳/۰۷/۱۲
/ سایت فرادید
طرز تهیه اکبر جوجه رستورانی در خانه؛ ترد و لذیذ
اکبر جوجه از آن دست غذاهای خوشمزه و اصیل مازندران است که طرفداران بسیاری دارد. برای تهیه این غذا به گوشت مرغ تازه نیاز دارید. هنگام آماده کردن گوشت مرغ نباید پوست آن را جدا کنید. در طرز تهیه اکبر جوجه مجلسی میتوانید از مقداری شیر برای نرمتر شدن گوشت استفاده کنید.
طرز تهیه
طرز تهیه
۱۴۰۳/۰۶/۳۰
/ سایت دلگرم
ماریناد کردن گوشت و مرغ به چه معناست و چه مزایایی دارد؟
ماریناد کردن گوشت و مرغ: رازی برای طعمدار کردن و نرمتر شدن گوشت. ماریناد کردن به فرایندی گفته میشود که در آن گوشت یا مرغ را قبل از پختن در مخلوطی از مواد طعمدهنده و اسیدی قرار میدهیم.
گوشت
مرغ
گوشت
مرغ
طعم دار کردن مرغ
۱۴۰۳/۰۳/۰۷
/ سایت شایا نیوز
رازهای خوشمزه شدن چلو گوشت / چیکار کنیم تا گوشت حسابی نرم و خوش طعم بشه؟
توی این مطلب رازهای خوشمزه شدن چلو گوشت رو بهتون میگیم و اینکه چیکار کنید تا گوشت حسابی نرم و طعم دار بشه.
چلو گوشت
فوت و فن چلو گوشت
چلو گوشت
فوت و فن چلو گوشت
۱۴۰۳/۰۲/۱۴
/ سایت فرادید
طرز تهیه اکبر جوجه با آب نمک به سبک رستورانی + راز خوشمزگی و نرم شدن گوشت جوجه
اکبر جوجه امروزی، ترکیبی از جوجه سرخ شده، چلو و رب انار است که میتوانید آن را با زیتون، ترشیهای محلی و با پیاز میل کنید. اما راز خوشمزگی اکبر جوجه اصلی و همچنین نرم شدن گوشت مرغ یا جوجه آن، چیزی است که قرار است ما در این مقاله با شما در میان بگذاریم. در ادامه طرز تهیه اکبر جوجه شمالی به سبک رستورانی …
طرز تهیه
طرز تهیه
۱۴۰۳/۰۲/۱۲
/ سایت انتخاب
طرز تهیه اکبرجوجه با آب نمک به سبک رستورانی
اکبرجوجه امروزی، ترکیبی از جوجه سرخشده، چلو و رب انار است که میتوانید آن را با زیتون، ترشیهای محلی و با پیاز میل کنید، اما راز خوشمزگی اکبرجوجه اصلی و همچنین نرم شدن گوشت مرغ یا جوجه آن، چیز دیگری است.
۱۴۰۳/۰۱/۱۸
/ سایت جوان آنلاین
نیاز به ظرفیتشناسی جدید از «هیئت» داریم
مهمترین مشکل ما در ارتباط با نوجوانها محدود شدن به بیان است. مثلاً منِ طلبه را میفرستید، فرض که من هفتهای یا ماهی یک بار بلند شوم بروم یک مدرسه و ۱۰تا شبهه را هم جواب دهم. خب آن نوجوان از همان آغاز به من از پشت یک عینک نگاه میکند. اما اگر همین طلبه مداومت داشته باشد و سر صحنه زندگی و مشکلات نوجوان …
هیئت های مذهبی
سبک زندگی
هیئت های مذهبی
سبک زندگی
تمدن اسلامی
۱۴۰۲/۱۲/۱۴
/ خبرگزاری ایلنا
راهکار نرم شدن گوشت جوجه کباب
پخت جوجه کباب نکاتی دارد که رعایت کردن آن جوجه کبابهای خانگی را بسیار بسیار لذیذ میکند بدون اینکه گوشت آن سفت شده آیا بیمزه باشد.
گوشت
پخت
گوشت
پخت
آشپزی
سفت
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک
یکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ -
19 January 2025
دریافت اخبار بیشتر
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک