VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ -
9 February 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
گرم کردن مواد غذایی
مواد غذایی
تغذیه
سیب زمینی
۴ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۱۶ / سایت تابناک
چرا نباید برنج را دوباره گرم کنیم
برنج غذای پایه اغلب غذاها و خورشها و آشها و انواع کوفتههای ما ایرانیهاست تا جایی که آن را میتوانیم همردیف با نان قوت غالب اغلب مردم ایران نیز بدانیم. اما ضروری است بدانیم گرم کردن دوباره برنج میتواند برای سلامت خطرناک باشد.
برنج
مسمومیت غذایی
برنج
مسمومیت غذایی
مواد مغذی
ارزش غذایی
۱۴۰۳/۱۱/۱۴
/ سایت اکالا
طرز تهیه دمنوش گلپر+ بهترین زمان مصرف
دمنوش گلپر یک دمنوش مفید و معطر است که به خاطر طبع گرم و خشکی که دارد، به رفع بلغم و سردی کمک میکند. برای درست کردن این دمنوش باید از...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۱۱/۱۳
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
آشنایی با طرز تهیه پودینگ برنج+فوت و فن
اگر به فکر درست کردن یک دسر خوشمزه و گرم برای روزهای سرد زمستانی هستید، پودینگ برنج گزینهای مناسب برای این مهم است. دسری که در کنار طعم دلپذیر آن معجونی مقوی برای پذیرایی از اعضای خانواده به حساب میآید.
خواص مواد غذایی
مواد غذایی
خواص مواد غذایی
مواد غذایی
آشپزی توصیهها و آداب
رژیم غذایی
۱۴۰۳/۱۱/۱۰
/ سایت فرتاک
این مواد غذایی را نباید دوباره گرم کنید
کارشناسان تغذیه به شدت هشدار میدهند که برخی غذاها پس از گرم شدن مجدد ممکن است خطراتی جدی برای سلامت شما به همراه داشته باشند. با وجود اینکه استفاده از غذاهای باقیمانده برای صرفهجویی در زمان و انرژی رایج است، اما باید بدانید که گرم کردن مجدد بعضی از غذاها میتواند به تغییرات شیمیایی مضر منجر شود که …
گرم کردن غذا
گرم کردن مجدد غذا
گرم کردن غذا
گرم کردن مجدد غذا
گرم کردن
۱۴۰۳/۱۱/۰۸
/ سایت اکالا
طرز تهیه چای ماسالا با دستگاه اسپرسو ساز+ نکات و فوتوفن ها
چای ماسالا یک نوشیدنی خوشمزه و پرادویه با طبع گرم است که پیشینه آن به هندوستان باز میگردد. برای درست کردن این چای با دستگاه اسپرسو ساز...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۱۱/۰۶
/ سایت درلحظه
بهترین روش سرخ کردن بادمجان با کمترین جذب روغن
به گزارش سرویس مهارت زندگی در لحظه، برای سرخ کردن بادمجان با کمترین میزان روغن، میتونید از روش های زیر استفاده کنید: ۱. استفاده از تابه نچسب: انتخاب تابه مناسب: یک تابه نچسب با کیفیت انتخاب کنید. تابه های نچسب به شما اجازه میدن که با کمترین میزان روغن هم بتونید مواد غذایی رو بپزید. گرم
آشپزی
خانه داری
آشپزی
خانه داری
۱۴۰۳/۱۱/۰۵
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
این غذاها را دوباره در مایکروویو گرم نکنید
اسراف کار درستی نیست و اگر در هر وعده غذا اضافه آمد بهتر است دوباره ضمن نگهداری در یخچال و رعایت موارد بهداشتی شرایط استفاده مجدد از آن را فراهم کرد. با این حال گرم کردن مجدد غذا در مایکروویو ممکن است بهترین انتخاب نباشد زیرا میتواند غذا را مسموم کند.
خواص مواد غذایی
سلامت
خواص مواد غذایی
سلامت
مواد غذایی
پزشکی
۱۴۰۳/۱۱/۰۱
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
چطور فرنی مناسب ذائقه همه درست کنیم
در روزهای بلند و سرد زمستان، هیچ چیز مانند خوردن یک دسر گرم و خوشمزه که البته پر از خاصیت هم باشد، نیست. فرنی هم جزو این دسرها قرار دارد. دسری که درست کردن آن پیچیدگی خاص ندارد و طعم لذیذ و شیرین آن طرفداران خاص خود را دارد.
خواص مواد غذایی
مواد غذایی
خواص مواد غذایی
مواد غذایی
آشپزی توصیهها و آداب
رژیم غذایی
۱۴۰۳/۱۰/۲۹
/ سایت تابناک
خطرات پنهان دستگاههای دیجیتال گرم کننده غذا
با افزایش استفاده از دستگاههای گرمکننده غذا در خانهها و رستورانها، نگرانیهایی درباره ایمنی این دستگاهها و احتمال تولید مواد مضر یا ویروس در حین گرمکردن غذا مطرح شده است.
فناوری
دستگاه های برقی
فناوری
دستگاه های برقی
مواد غذایی گرم
تکنولوژی
۱۴۰۳/۱۰/۲۴
/ روزنامه دنیای اقتصاد
در سوپ و آش این مواد غذایی را بریزید تا مقویتر شود
مصرف سوپها و آشهای داغ خانگی در فصل سرما، علاوه بر گرم کردن بدن، به سفره خانواده تنوع میدهد و از سوی دیگر برای بیماران مبتلا به سرماخوردگی تسکیندهنده و آرامبخش التهاب دستگاه تنفسی فوقانی است و توصیه میشود در درمان این بیماران استفاده شود.
آش
سوپ
آش
سوپ
۱۴۰۳/۱۰/۱۷
/ روزنامه پیام ما
چرا فضانوردان نمیتوانند در فضا نان بخورند؟
فضانوردان زمانی که در یک ماموریت فضایی حضور دارند، عمدتاً غذاهایی می خورند که نیاز به افزودن آب یا گرم کردن دوباره دارند. مواد غذایی مورد استفاده آنها همچنین در کیسه یا بسته بندی های مقاوم در برابر
فضا
ناسا
فضا
ناسا
۱۴۰۳/۱۰/۱۱
/ سایت اکالا
ایدههای لحاف کرسیهای سنتی؛ تلفیقی از هنر و گرما
استفاده از کرسی یکی از روشهای قدیمی ایرانی برای گرم کردن اعضای خانواده در سرمای زمستان بود. با ایدههای لحاف کرسیهای سنتی میتوانید در...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۱۰/۰۹
/ سایت اکالا
طرز تهیه کاچی+ نکات و فوتوفن ها
کاچی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که معمولا از آن برای بازیابی انرژی خانمها بعد از زایمان و گرم کردن بدن استفاده میشود. در طرز تهیه کاچی...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۱۰/۰۵
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
هرگز این سه ماده غذایی را دو بار گرم نکنید
کارشناسان تغذیه نسبت به خطرات گرم کردن مجدد برخی غذاها هشدار میدهند و برای سلامتی آنها را مضر می دانند.
مواد غذایی
آشپزی توصیهها و آداب
مواد غذایی
آشپزی توصیهها و آداب
چای
سبزی
۱۴۰۳/۰۹/۲۰
/ سایت اکالا
8 صبحانه آسان و خوشمزه برای روزهای سرد زمستانی
برای شروع یک روز سرد زمستانی، هیچ چیز به اندازه یک صبحانه گرم و خوشمزه جذاب نیست. برای درست کردن صبحانههای متفاوت و لذیذ زمستانی به کمتر...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۹/۱۸
/ سایت اکالا
طرز تهیه 4 نوع دمنوش رزماری + نکات و فوتوفن ها
دمنوش رزماری یکی از دمنوش های گرم و پرخاصیت است که میتوانید آن را به 4 روش درست کنید. یکی از رایج ترین روشها اضافه کردن...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۹/۱۸
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
این سه غذای پرطرفدار ایرانیها هرگز نباید دوباره گرم شوند!
بسیاری از خانوادهها برای تهیه یک شام سریع و راحت به غذاهای باقیمانده متکی هستند؛ اما کارشناسان تغذیه نسبت به خطرات گرم کردن مجدد برخی غذاها هشدار میدهند.
سلامت
مواد غذایی
سلامت
مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۹/۱۷
/ سایت خط سلامت
این 7 ماده غذایی بلافاصله بعد از گرم کردن مجدد سمی می شوند
خط سلامت: گرم کردن مجدد غذاهای باقیمانده ممکن است به خطراتی برای سلامتی منجر شود. برخی از غذاها مانند برنج و سیبزمینی پس از گرم شدن مجدد میتوانند به محیطی مناسب برای رشد باکتریها تبدیل شوند که میتواند مشکلاتی جدی برای سیستم گوارشی ایجاد کند.
مواد غذایی
مسمومیت غذایی
مواد غذایی
مسمومیت غذایی
مشکلات گوارشی
۱۴۰۳/۰۹/۱۱
/ سایت فرتاک
هشدار: گرم کردن دوباره این غذاها میتواند باعث مرگ شود!
متخصصان تغذیه هشدار دادهاند که برخی غذاها نباید بیش از یک بار گرم شوند چرا که گرم کردن دوباره آنها میتواند باعث مرگ شود.
مواد غذایی
اسید اگزالیک
مواد غذایی
اسید اگزالیک
۱۴۰۳/۰۹/۱۰
/ سایت عرشه آنلاین
خبر مهم درباره مصرف ماکارانی های مسموم و کشنده/ ماکارانی فله ای نخرید
یک کارشناس مواد غذایی مرگ بر اثر مصرف ماکارونی را بعید دانست و اظهار کرد، نهایتا گرم کردن چند باره ماکارونی میتواند باعث مشکلات گوارشی شود.
ماکارانی
ماکارانی
۱۴۰۳/۰۹/۰۳
/ سایت راهنماتو
آموزش گرم کردن مواد غذایی با روش بن ماری + تاریخچه و کاربردها
امروزه بسیاری از افرادب که به هنر آشپزی علاقه دارند و زمان زیادی را در آشپزخانه صرف این کار میکنند به دنبال روشی هستند که بتوانند انواع کرم، دسرها و بسیاری از غذاها که بافت لطیفی دارند و نباید روی حرارت مستقیم قرار بگیرند تا بافت لطیف و رنگ اصلی آنها حفظ شود را تهیه کنند.
آموزش
آموزش
۱۴۰۳/۰۸/۲۸
/ سایت خبرنامه
چگونه طبع شیر را گرم کنیم؟ + مزایای گرم کردن طبع شیر - خبرنامه
چگونه طبع شیر را گرم کنیم؟ شیر به عنوان یکی از سالمترین و مغذیترین مواد غذایی در رژیم غذایی انسان شناخته میشود. از دیدگاه طب سنتی، طبع شیر به صورت کلی
۱۴۰۳/۰۸/۲۳
/ سایت اکالا
طرز تهیه 7 نوشیدنی گرم کافهای که حتما باید امتحان کنید
در هوای سرد پاییز و زمستان، هیچ چیزی به اندازه امتحان کردن انواع نوشیدنیهای گرم کافهای لذت بخش نیست. طرز تهیه نوشیدنی گرم کافهای...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۸/۱۴
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
درمان گلو درد در منزل | بهترین غذاها برای تسکین درد گلو ؛ مواد غذایی مضر برای گلو درد را بشناسید
اولین و مقرون به صرفهترین راه برای تسکین گلودرد غرغره کردن با آب گرم و نمک است. حدود یک قاشق غذاخوری نمک را در ۲۰۰ گرم آب گرم بریزید. سپس چند جرعه بنوشید، سر خود را به عقب ببرید و غرغره کنید.
مواد غذایی
بیماری
مواد غذایی
بیماری
تغذیه
۱۴۰۳/۰۸/۱۲
/ سایت اکالا
طرز تهیه فراپه خرمالو؛ طعمی گرم در روزهای سرد
فراپه خرمالو یکی از نوشیدنیهای سرد پاییزی است که طبع گرم دارد. با دنبال کردن این دستور تهیه ساده میتوانید یکی از خوشمزهترین...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۸/۱۲
/ سایت اکالا
11 ترفند گرم نگه داشتن منزل در فصل سرما که به دردتان میخورد
با سرد شدن هوا، گرم کردن خانه تبدیل به یک دغدغه اصلی میشود. اما چطور میتوانیم خانه را گرم نگه داریم؟ گرم نگه داشتن منزل در فصل سرما...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۸/۰۲
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
برنج پختهشده را چند بار میتوان گرم کرد؟
برنج از مواد پایه در آشپزی ایرانی، و اغلب اوقات در سفره غذای ما حاضر است. گرچه نحوه پخت آن ممکن است در مناطق مختلف تفاوتهایی داشته باشد، چه به صورت کته و چه آبکششده، اگر از وعده غذایی که برای آن تهیه شده است اضافهتر باشد، گرم کردن دوبارهاش به توجه و دقت نیاز دارد تا سلامت ما را به خطر نیندازد.
سلامت
برنج
سلامت
برنج
۱۴۰۳/۰۷/۲۸
/ سایت فرتاک
دستور پخت آسان نان حلزونی آلمانی: یک وعده غذایی کامل و خوشمزه
در این ویدئو یک آشپز آلمانی با مواد اولیه شامل: 750 گرم آرد، 5 گرم مخمر خشک، 5 گرم نمک، 500 میلی لیتر شیر گرم و برای پر کردن نان: 130 گرم پیاز، 500 گرم گوشت چرخ کرده، یک قاشق چایخوری نمک، نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و یک عدد زرده تخم مرغ این نان خوشمزه را درست می کند.
نان حلزونی آلمانی
نان حلزونی آلمانی
۱۴۰۳/۰۷/۱۴
/ سایت اکالا
طرز تهیه کیک کدو حلوایی؛ دسر پاییزی که همه عاشقش میشوند
چه چیزی بهتر از یک کیک خانگی با طعم کدو حلوایی برای گرم کردن روزهای سرد پاییزی؟ برای تهیه کیک کدو حلوایی نرم و پُر عطر باید ابتدا سراغ...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۷/۱۰
/ 55 آنلاین
هرگز این خوراکیها را دو بار گرم نکنید
منجمد کردن مواد غذایی و نگهداری در یخچال راهکار موثر و سالم برای جلوگیری از فاسد شدن آنهاست که میتوان پس از گرمکردن کامل دوباره مصرف کرد. در این مطلب به مواد غذایی اشاره خواهیم کرد که بهتر است دوباره گرم نشوند.
ممنوع
خوراکی
ممنوع
خوراکی
۱۴۰۳/۰۷/۰۹
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر- چرا نباید این دو خوراکی را دوباره گرم کرد؟ اندیشه معاصر
منجمد کردن مواد غذایی و نگهداری در یخچال راهکار موثر و سالم برای جلوگیری از فاسد شدن آنهاست که میتوان پس از گرمکردن کامل دوباره مصرف کرد.
۱۴۰۳/۰۷/۰۹
/ سایت خط سلامت
آخرین کشف عجیب دانشمندان: فریزری کردن غذا بهتر است یا تازه خوردن؟ + نحوه گرم کردن علمی و یخ زدایی
خط سلامت: آیا فریز کردن غذا باعث از بین رفتن ارزش غذایی آن میشود؟ تحقیقات جدید نشان میدهد انجماد مواد غذایی ممکن است تأثیر کمتری بر مواد مغذی داشته باشد که تصور میشد.
فریز کردن
فریز کردن غذا
فریز کردن
فریز کردن غذا
غذای منجمد
۱۴۰۳/۰۷/۰۹
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
یک سالاد ماکارونی جذا و مقوی برای برای بچهها + فوت و فن
سالاد ماکارونی از خوراکیهای ساده و در عین حال انرژیزایی است که بدون نیاز به گرم کردن، میتواند یک وعده غذایی کامل و سالم برای بچه ها در مدرسه باشد.
مواد غذایی
تخم مرغ
مواد غذایی
تخم مرغ
تغذیه
ماکارونى
۱۴۰۳/۰۷/۰۹
/ سایت افکارنیوز
چرا نباید این دو خوراکی را دوباره گرم کرد؟
منجمد کردن مواد غذایی و نگهداری در یخچال راهکار موثر و سالم برای جلوگیری از فاسد شدن آنهاست که میتوان پس از گرمکردن کامل دوباره مصرف کرد.
تخم مرغ
اسفناج
تخم مرغ
اسفناج
گرم کردن مجدد غذا
گرم کردن قارچ
۱۴۰۳/۰۷/۰۸
/ سایت سرگرمی روز
سلامتی بدن و جلوگیری از مریضی در پاییز با خوردن این ادویه ها
تنظیم کردن قواعد پختوپز و عادتهای غذایی، متناسب با تغییرات فصلی، واقعا مهم است. این نکته، جایگاه خاص و مهمی در طب آیورودا دارد که پیشینهاش به سنتهای هندی برمیگردد. در این طب، خوردن مواد غذایی گرمکننده در فصل پاییز و زمستان برای حفظ سلامتی و تعادل بدن، از اهمیت زیادی برخوردار است.
سلامت
سلامت
۱۴۰۳/۰۷/۰۷
/ سایت اقتصادنیوز
این غذاها رو دوبار گرم کنید بی مصرف می شوند
اقتصادنیوز : منجمد کردن مواد غذایی و نگهداری در یخچال راهکار موثر و سالم برای جلوگیری از فاسد شدن آنهاست که میتوان پس از گرمکردن کامل دوباره مصرف کرد. در این مطلب به مواد غذایی اشاره خواهیم کرد که بهتر است دوباره گرم نشوند.
سیب زمینی
تغذیه سالم
سیب زمینی
تغذیه سالم
۱۴۰۳/۰۷/۰۵
/ سایت فرتاک
غذاهایی که در پاییز باعث گرما و حفظ سلامتی بدن میشوند
تنظیم کردن قواعد پختوپز و عادتهای غذایی، متناسب با تغییرات فصلی، واقعا مهم است. این نکته، جایگاه خاص و مهمی در طب آیورودا دارد که پیشینهاش به سنتهای هندی برمیگردد. در این طب، خوردن مواد غذایی گرمکننده در فصل پاییز و زمستان برای حفظ سلامتی و تعادل بدن، از اهمیت زیادی برخوردار است.
فصل پاییز
فصل پاییز
۱۴۰۳/۰۷/۰۴
/ خبرگزاری برنا
بهترین فروشگاه لوازم خانگی قسطی در ایران
به جرعت میتوان گفت لوازم خانگی، قلب تپنده هر خانهای است و نقش مهمی در آسایش و رفاه خانواده دارد. از یخچال و فریزر که مواد غذایی را تازه و سالم نگه میدارند تا ماشین لباسشویی که لباسهای کثیف را میشوید، هر یک از این وسایل به نحوی زندگی روزمره ما را آسانتر میکنند. تصور کنید یک روز گرم تابستانی بدون …
لوازم خانگی
خرید قسطی
لوازم خانگی
خرید قسطی
لوازم قسطی
۱۴۰۳/۰۶/۲۸
/ خبرگزاری ایسکانیوز
مواد غذایی که با ۲ بار گرم کردن سرطانزا میشوند
مطالعات جدید اعلام میکند که گرم کردن برخی مواد غذایی نظیر مرغ و گوشت، سیب زمینی، اسفناج، کرفس، چغندر، تخم مرغ و قارچ با خطر ابتلا به سرطان مرتبط است.
دانستنی ها
دانستنی ها
۱۴۰۳/۰۶/۲۵
/ سایت فرارو
آیا گرم کردن دوباره برنج برای سلامتی خطرناک است؟
یک کارشناس ایمنی مواد غذایی حقیقت درباره خوردن برنج باقی مانده از وعدههای قبلی را فاش کرده است.
۱۴۰۳/۰۶/۲۲
/ سایت خبرفوری
بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا با مایکروویو
زندگی مدرن امروزی سعی دارد تا همه چیز را در کوتاهترین زمان آماده کند و این مسئله شامل آماده کردن وعدههای غذایی نیز میشود.
مایکروویو
گرم کردن مواد غذایی
مایکروویو
گرم کردن مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۶/۲۱
/ سایت اکالا
طرز تهیه میلک شیک گلابی؛ طعمی متفاوت در روزهای گرم
میلک شیک گلابی یکی از میلک شیکهای تابستانی با طعمی متفاوت و بینظیر است که طرز تهیه بسیار آسانی دارد. برای درست کردن این میلک شیک از...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۶/۱۵
/ سایت جماران
این دانه برای کم کردن وزن معجزه میکند
دانه کینوا حاوی مواد مغذی و مفید از جمله ویتامین E، منیزیم، کلسیم، ویتامین B و فیبر است. هر ۱۰۰ گرم از این مادهی غذایی حاوی ۳۶۸ کیلوکالری انرژی، ۱۴ گرم پروتئین، ۶ گرم چربی، ۶۴ گرم کربوهیدرات و ۷ گرم فیبر است.
کاهش وزن
کم کردن وزن
کاهش وزن
کم کردن وزن
دانه کینوا
روش های کاهش وزن
۱۴۰۳/۰۶/۱۵
/ سایت آفتاب نیوز
خطر مسمومیت؛ این غذاها را دوباره گرم نکنید
برخی از مواد غذایی با گرم کردن دوباره تبدیل به سمی خطرناک برای بدن میشوند.
سیب زمینی
قارچ
سیب زمینی
قارچ
۱۴۰۳/۰۶/۱۵
/ سایت خط سلامت
مواد غذایی سمی هنگام دوباره گرم کردن: چه غذاهایی را باید با احتیاط مصرف کرد
خط سلامت: در دنیای مدرن، دوباره گرم کردن غذا یک روش متداول برای صرفهجویی در زمان و انرژی است، اما باید به یاد داشته باشید که برخی مواد غذایی ممکن است پس از گرم شدن مجدد، مشکلات بهداشتی ایجاد کنند.
تغذیه
مواد غذایی
تغذیه
مواد غذایی
مرغ پخته
۱۴۰۳/۰۶/۱۵
/ سایت اقتصاد ۲۴
این مواد غذایی را دوبار گرم نکنید؛ سمی میشوند | اقتصاد24
برخی از مواد غذایی با گرم کردن دوباره تبدیل به سمی خطرناک برای بدن میشوند.
۱۴۰۳/۰۶/۱۴
/ روزنامه دنیای اقتصاد
هشدار؛ گرم کردن باقی مانده این غذا خطرناک است
برخی از مواد غذایی با گرم کردن دوباره تبدیل به سمی خطرناک برای بدن میشوند.
سیب زمینی
مرغ
سیب زمینی
مرغ
قارچ
۱۴۰۳/۰۶/۱۴
/ روزنامه دنیای اقتصاد
ته مانده این غذاها را دور بریزید استفاده دوباره مسموم تان می کند
برخی از مواد غذایی با گرم کردن دوباره تبدیل به سمی خطرناک برای بدن میشوند.
تغذیه سالم
غذای مسموم
تغذیه سالم
غذای مسموم
۱۴۰۳/۰۶/۰۸
/ سایت اندیشه معاصر
با خطرات گرم کردن مواد غذایی در مایکروویو آشنا شوید اندیشه معاصر
یک استاد ایمنی مواد غذایی در دانشگاه ایالتی کانزاس توصیه میکند ۴ ماده غذایی را نباید به هیچوجه در مایکروویو گرم کنید.
۱۴۰۳/۰۵/۲۳
/ سایت اکالا
۶ ترفند مؤثر برای افزایش خنکی کولر در روزهای گرم تابستان
با توجه به افزایش دما در تابستان و نیاز به ایجاد شرایط مطلوب، آشنایی با روشهای بهینهسازی عملکرد کولرها بسیار ضروری است. در این مقاله به شما 6 ترفند طلایی برای خنک تر کردن کولر در تابستان را میگوییم تا تابستانی خنک داشته باشید.
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۵/۱۸
/ سایت فرتاک
گرم کردن مجدد برنج خطرناک است؟
برنج از مواد پایه در آشپزی ایرانی و اغلب اوقات در سفره غذای ما حاضر است. گرچه نحوه پخت آن ممکن است در مناطق مختلف تفاوتهایی داشته باشد، چه به صورت کته و چه آبکششده، اگر از وعده غذایی که برای آن تهیه شده است اضافهتر باشد، گرم کردن دوبارهاش به توجه و دقت نیاز دارد تا سلامت ما را به خطر نیندازد.
برنج
گرم کردن برنج
برنج
گرم کردن برنج
۱۴۰۳/۰۵/۱۷
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
فایده گرم کردن نان های فریزی | وضعیت پخت نان فاجعه است
هر غذای نشاستهای مانند برنج، ماکارونی و نان ، زمانی که پخته میشود و آن را در یخچال میگذارید و فردا دوباره آن را گرم میکنید اصطلاحا مادهای به نام نشاسته مقاوم تولید میکند که نفاخ است اما باعث میشود نشاسته قند کمتری تولید کند در نتیجه برای افرادی که مشکل چاقی و دیابت دارند مفید و سودمند است.
خواص مواد غذایی
سلامت
خواص مواد غذایی
سلامت
مواد غذایی
رژیم غذایی
۱۴۰۳/۰۵/۱۳
/ سایت اکالا
6 روش کاربردی برای کاهش میزان تعریق در روزهای گرم تابستان
عرق کردن یکی از راههایی است که بدن را خنک میکند، اما ممکن است برای عدهای دردسرساز و ناخوشایند باشد؛ که در این صورت میتوان به طرق مختلف آن را کنترل کرد...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۵/۱۱
/ سایت اکالا
4 روش ساده برای خنک کردن پوست در تابستان
داشتن پوست خنک و باطراوت در فصل گرم تابستان خواستهای است که ذهن بسیاری از ما را به خود مشغول میکند. تمیز کردن و طراوت پوست در فصل گرم و مرطوب بسیار مهم است،
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۵/۰۹
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
چرا قهوه و چای برای گرمازدگی مضر است؟
در روزهای گرم سال به ویژه این روزهایی که در حال سپری کردن آن هستیم در صورت حضور در خارج از خانه و زیر نور آفتاب و تعریق زیاد باید به طور جدی از خوردن قهوه و چای خودداری کنیم.
خواص مواد غذایی
سلامت
خواص مواد غذایی
سلامت
چای
رژیم غذایی
۱۴۰۳/۰۵/۰۸
/ 55 آنلاین
این غذاها را دوباره گرم نکنید!
مطالعات جدید اعلام میکند که گرم کردن برخی مواد غذایی نظیر مرغ و گوشت، سیب زمینی، اسفناج، کرفس، چغندر، تخم مرغ و قارچ با خطر ابتلا به سرطان مرتبط است.
میکروارگانیسمهای بیماریزا
میکروارگانیسمهای بیماریزا
۱۴۰۳/۰۵/۰۸
/ سایت اکالا
طرز تهیه 6 نوع اسموتی لیمو؛ خنک تابستانی برای رفع عطش
یکی از مهمترین خواص لیمو، توانایی آن در رفع عطش و خنک کردن بدن به خصوص در روزهای گرم تابستان است. با تهیه انواع اسموتی لیمو خوشمزه از...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۵/۰۸
/ سایت روبرو نیوز
چگونه شربت سکنجبین درست کنیم ؟ | طرز تهیه شربت سکنجبین با نعناع تازه و سرکه ؛ فوتوفن درست کردن شربت سکنجبین خوشمزه | طبع شربت سکنجبین سرد است یا گرم ؟
چگونه شربت سکنجبین درست کنیم ؟ شربت سکنجبین با گلاب و نعناع یکی از پرطرفدارترین نوشیدنیهای سنتی ایرانی است. در این مطلب طرز تهیه شربت سکنجبین و خواص سکنجبین آشنا میشوید.
آشپزی
خواص مواد غذایی
آشپزی
خواص مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۵/۰۶
/ سایت اکالا
طرز تهیه چای کرک خانگی با شیر خشک؛ خوشمزه و پر انرژی
چای کرک، نوشیدنی گرم و خوش طعمی است که با ترکیب چای سیاه، شیر، شکر و ادویههای معطر تهیه میشود. برای درست کردن این نوشیدنی باید ابتدا...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۵/۰۳
/ سایت روزنو
شارژ دوباره کالابرگ الکترونیک با مبلغ سه برابری/ با وارد کردن این کد کالابرگ الکترونیک خود را دریافت کنید | روزنو
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: دستاوردهای این طرح باعث شد بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن مواد غذایی در مدت سه ماه جابهجا شد و کمبودی را در این خصوص نداشتیم که نشان میداد امنیت کشور در حوزه غذایی بسیار بالا است. در سبد غذایی ۱۱ قلم کالا از جمله گوشت منجمد وجود داشت که گوشت گرم به …
کالابرگ الکترونیکی
یارانه
کالابرگ الکترونیکی
یارانه
۱۴۰۳/۰۵/۰۳
/ سایت صفحه اقتصاد
حتما بخوانید / گرم کردن مجدد این غذاها خطرناک است
مطالعات جدید اعلام میکند که گرم کردن برخی مواد غذایی نظیر این مواد با خطر ابتلا به سرطان مرتبط است.
سرطان
گرم کردن غذا
سرطان
گرم کردن غذا
۱۴۰۳/۰۵/۰۲
/ روزنامه تعادل
غذاهایی را که نباید دوبار گرم کرد
مطالعات جدید اعلام میکند که گرم کردن برخی مواد غذایی نظیر مرغ و گوشت، سیب زمینی، اسفناج، کرفس، چغندر، تخم مرغ و قارچ با خطر ابتلا به سرطان مرتبط است.
غذا
برنج
غذا
برنج
۱۴۰۳/۰۵/۰۲
/ سایت پارسینه
اگر این غذاها را دوباره گرم کردید دیگر به آن لب نزنید سم است
مطالعات جدید اعلام میکند که گرم کردن برخی مواد غذایی نظیر مرغ و گوشت، سیب زمینی، اسفناج، کرفس، چغندر، تخم مرغ و قارچ با خطر ابتلا به سرطان مرتبط است.
۱۴۰۳/۰۴/۱۶
/ 55 آنلاین
علل گرم شدن یخچال و راههای جلوگیری از آن چیست؟
یکی از دلایل گرم شدن یخچال زمانی است که یخچال را بیش از حد پر میکنید، موتور آن برای خنک کردن مواد غذایی باید بیشتر کار کند و در نتیجه گرمای بیشتری تولید میشود.
یخچال
یخچال
۱۴۰۳/۰۴/۱۵
/ سایت فرتاک
آیا برنج دوباره گرمشده میتواند باعث مسمومیت غذایی شود؟
برنج از مواد پایه در آشپزی ایرانی و اغلب اوقات در سفره غذای ما حاضر است. گرچه نحوه پخت آن ممکن است در مناطق مختلف تفاوتهایی داشته باشد، چه به صورت کته و چه آبکششده، اگر از وعده غذایی که برای آن تهیه شده است اضافهتر باشد، گرم کردن دوبارهاش به توجه و دقت نیاز دارد تا سلامت ما را به خطر نیندازد.
مسمومیت غذایی
برنج پختهشده
مسمومیت غذایی
برنج پختهشده
۱۴۰۳/۰۴/۱۱
/ سایت دلگرم
هرگز تن ماهی رو داخل مایکروفر گرم نکن !
اگه شما هم برای گرم کردن تن ماهی از مایکروفر استفاده می کنید بدانید که این کار بسیار خطرناک است. تخم مرغ، تن ماهی، میگو، گوجهفرنگی و هویج از جمله مواد غذایی هستند که هرگز نباید برای گرم کردن آنها از مایکروفر استفاده نمود.
مایکروفر
تن ماهی
مایکروفر
تن ماهی
۱۴۰۳/۰۳/۱۳
/ سایت فرتاک
۷ ماده غذایی که دوباره گرم کردن آنها توصیه نمیشود
برخی از مواد غذایی مصرفی ممکن است پس از گرم کردن مجدد، ارزش غذایی خود را از دست بدهند و حتی خوردن آنها مضر باشد.
گرم کردن مجدد غذا
گرم کردن مجدد غذا
۱۴۰۳/۰۳/۱۲
/ سایت دیدارنیوز
عوارض گرمکردن دوباره غذاها چیست؟
برخی از مواد غذایی مصرفی ممکن است پس از گرم کردن دوباره، ارزش غذایی خود را از دست بدهند و حتی خوردن آنها مضر باشد.
۱۴۰۳/۰۳/۱۲
/ سایت خبرآنلاین
آشنایی با عوارض گرمکردن مجدد غذاها/ این ۷ ماده غذایی را هرگز دو بار گرم نکنید
تا به حال به این موضوع فکر کردهاید که آیا غذاهایی که مجدد گرم میکنید، برای مصرف دوباره بیخطر هستند یا نه؟ برای پاسخ به این سؤال، این مطلب را تا انتها بخوانید.
مواد غذایی
رژیم غذایی
مواد غذایی
رژیم غذایی
صنایع غذایی
تغذیه
۱۴۰۳/۰۳/۰۳
/ سایت نیک صالحی
6 راه جادویی برای درست کردن شیرینی ماکارون
6 راه جادویی برای درست کردن شیرینی ماکارون طرز تهیه ی شیرینی ماکارون/ساده و خوشمزه مواد لازم: - تخم مرغ سفیده: 100 گرم - شکر: 100 گرم - آرد بادام: 100 گرم - پودر شکر: 100 گرم - رنگ غذایی (اختیاری) - خامه پاستوریزه: 200 گرم - شکر وانیلی: 50 گرم مراحل تهیه: 1. سفیده تخم …
۱۴۰۳/۰۲/۲۶
/ سایت خبرآنلاین
گرم کردن مجدد این غذا باعث مسمومیت میشود
برنج از مواد پایه در آشپزی ایرانی و اغلب اوقات در سفره غذای ما حاضر است. گرچه نحوه پخت آن ممکن است در مناطق مختلف تفاوتهایی داشته باشد، چه به صورت کته و چه آبکششده، اگر از وعده غذایی که برای آن تهیه شده است اضافهتر باشد، گرم کردن دوبارهاش به توجه و دقت نیاز دارد تا سلامت ما را به خطر نیندازد.
برنج
مسمومیت
برنج
مسمومیت
مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۲/۲۵
/ سایت خبرآنلاین
نقش یک روغن گیاهی در کاهش خطر مرگ مرتبط با زوال عقل
طبق نتایج به دستآمده، جایگزین کردن پنج گرم روغن زیتون به جای مارگارین یا سس مایونز هشت تا ۱۴ درصد خطر مرگ ناشی از زوال عقل را کاهش میدهد.
روغن های خوراکی
آلزایمر
روغن های خوراکی
آلزایمر
تغذیه
مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۲/۱۳
/ سایت خط سلامت
با این تکنیک ها مواد غذایی را مفیدتر کنید
خط سلامت: فریز کردن نان سفید پیش از مصرف و سپس گرم کردن آن، روشی است که به کاهش سریع افزایش قند خون پس از خوردن نان کمک میکند.
بهبود سلامتی
میوهها
بهبود سلامتی
میوهها
آمادهسازی غذا
۱۴۰۳/۰۲/۱۳
/ سایت خبرآنلاین
گرم کردن غذا در مایکروویو ممنوع/ ۵ دلیل برای استفاده نکردن از مایکروویو
خوردن غذایی که در مایکروویو گرم یا پخته شده است، خطرات سلامتی احتمالی را به همراه دارد. حتی اگر محتوای غذای شما بسیار سالم و طبیعی باشد، طی روند پخت در مایکروویو توسط اشعههای موجود آلوده شده و برای سلامتی شما خطرناک است.
مواد غذایی
تغذیه
مواد غذایی
تغذیه
سلامت خانواده
سرطان
۱۴۰۳/۰۲/۰۴
/ سایت عصرایران
هشدار جدی/ اگر این 7 غذا را دوباره گرم کنید و مصرف کنید مرگ آور خواهد بود
مواد غذایی وجود دارند که گرم کردن دوباره اونا خطرناکه این ۷ مورد رو حتما به خاطر بسپارید.
غذا
گرم کردن
غذا
گرم کردن
۱۴۰۳/۰۱/۳۱
/ سایت عصرایران
اصول تغذیه سالم در خانواده (فیلم)
اصول تغذیه سالم شامل خوردن مقدار زیادی از سبزیجات، میوهها و غلات کامل، انتخاب محصولات لبنی بدون چربی یا کمچرب، ماهی، لوبیا، آجیل و روغنهای گیاهی، محدود کردن مصرف گوشتها و لبنیات پرچرب، محدود کردن نوشیدنیها و مواد غذایی حاوی قند اضافه، محدود کردن مصرف سدیم به کمتر از ۲۳۰۰ میلیگرم در روز میشود.
اصول تغذیه
خانواده
اصول تغذیه
خانواده
۱۴۰۳/۰۱/۰۷
/ سایت سلامت نیوز
آیا گرم کردن مجدد برنج میتواند باعث مسمومیت غذایی شود؟
برنج از مواد پایه در آشپزی ایرانی و اغلب اوقات در سفره غذای ما حاضر است. گرچه نحوه پخت آن ممکن است در مناطق مختلف تفاوتهایی داشته باشد، چه به صورت کته و چه آبکششده، اگر از وعده غذایی که برای آن تهیه شده است اضافهتر باشد، گرم کردن دوبارهاش به توجه و دقت نیاز دارد تا سلامت ما را به خطر نیندازد.
۱۴۰۲/۱۲/۰۴
/ سایت فرارو
راههایی برای تبدیل گوجه فرنگی کنسرو شده به یک جشن خانوادگی آسان
اغلب از مواد غذایی فرآوری شده به عنوان موادی مضر یاد میشود، اما در مورد کنسرو گوجه فرنگی باید گفت که تاثیر مثبتی نیز دارد. ماده مغذی قهرمان گوجه فرنگی لیکوپن است یک کاروتنوئید که به گوجه فرنگی رنگ میدهد و هنگامی که گرم میشود غلظت لیکوپن یک آنتی اکسیدان قوی افزایش مییابد بنابراین، فرآیند کنسرو کردن …
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۲/۱۲/۰۴ - ۱۹:۵۲:۰۰
۳۶۵ روز
تبریک روز پدر
اخبار گوشی موبایل
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ -
9 February 2025
دریافت اخبار بیشتر
۳۶۵ روز
تبریک روز پدر
اخبار گوشی موبایل
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی