قیمت طلا امروز




 اختلال در سامانه

 سایت جهان صنعت نیوز / ۵ ساعت قبل

ماجرای اختلال شدید GPS در تهران چیست؟

 تداوم و تشدید اختلالات گسترده در سامانه GPS پایتخت، مسیریابی شهروندان و فعالیت تاکسی‌های اینترنتی را با چالش جدی و خطاهای مداوم مکانی مواجه کرده است.
 ماجرای اختلال شدید GPS در تهران چیست؟
 جهان صنعت نیوز ، تجربه میدانی خبرنگار ما و گزارش‌های متعدد مردمی نشان می‌دهد موقعیت مکانی کاربران در نقاط مختلف شهر با خطا و پرش همراه است؛ وضعیتی که تاکسی‌های اینترنتی را نیز در یافتن مسیر با مشکل روبه‌رو کرده است.

در این شرایط، موقعیت افراد روی نقشه با محل واقعی آن‌ها همخوانی ندارد یا به‌طور مداوم تغییر می‌کند و در نتیجه، مسیریاب‌ها قادر به ارائه مسیر دقیق نیستند.

بررسی‌های میدانی، در کنار گزارش‌های منتشرشده از سوی کاربران، از گستردگی این مشکل حکایت دارد. کاربران از نمایش موقعیت‌های نادرست، تأخیر در تشخیص مکان و ناتوانی مسیریاب‌ها در به‌روزرسانی مسیر خبر می‌دهند.

دسترسی به GPS در تهران از زمان آغاز جنگ در اسفندماه سال گذشته تاکنون، به پایداری کامل نرسیده و به ویژه در نقاطی از شهرها، GPS به طور دائمی اختلال دارد. اگرچه شدت اختلال در مقاطع مختلف تغییر کرده، اما مشکل همچنان پابرجاست و در برخی ساعات به شکل چشمگیری تشدید می‌شود.

این وضعیت به‌ویژه برای رانندگان تاکسی‌های اینترنتی دردسرساز شده است؛ چرا که بخش مهمی از فرایند پذیرش و انجام سفر در این پلتفرم‌ها به موقعیت‌یابی دقیق و مسیریاب وابسته است. شماری از رانندگان در مواقعی که GPS از کار می‌افتد یا موقعیت نادرست نمایش می‌دهد، ناچار می‌شوند برای پیدا کردن مقصد یا مسیر مناسب، از مسافران کمک بگیرند.

دیجیاتو دانش و فناوری برچسب هااختلال GPS

شناسه : 607584

لینک کوتاه : لینک کپی شد







دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ - 24 August 2026
عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!
سایت اقتصاد ۲۴

عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!

تصویری از یک بستنی‌فروشی در میدان انقلاب تهران مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است؛ تابلویی که با لحنی متفاوت از مشتریان خواسته در صورتی که توان مالی تهیه بستنی و آبمیوه برای فرزندانشان را ندارند، مهمان این مجموعه باشند.
    
تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس
سایت فرارو

تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس

همزمان با غروب آفتاب در بوشهر، ساحل این شهر میزبان شهروندانی است که ساعاتی را در کنار خلیج فارس به تفریح و گذراندن اوقات فراغت سپری می‌کنند.
نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش
خبرگزاری ایسنا

نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش

محمود فرشچیان، بی‌شک یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های هنر معاصر ایران است. او نه فقط یک نگارگر، بلکه بنیان‌گذار مکتبی نوین در نقاشی ایرانی بود که توانست با تلفیق اصالت‌ها با نوآوری‌های مدرن، سبکی منحصربه‌فرد خلق کند.
اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس
روزنامه دنیای اقتصاد

اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس

تصاویر زیر از حمله آمریکا به محله مسکونی چاه‌تنگو قشم منتشر شده است.​
تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی
سایت فرارو

تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی

اگرچه در سال ۱۹۵۳ توافق آتش‌بس به درگیری‌های میان دو کره پایان داد، اما ردپای این جنگ همچنان به‌عنوان یادآوری ماندگار از گذشته باقی مانده و سبب شده است تاریخ این مناقشه نه‌ تنها فراموش نشود، بلکه به نسل‌های آینده نیز منتقل شود.
وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟
سایت عصرایران

وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟

فولاد، بتن و شیشه، همراه با نگاه نو به معماری، چهره شهرها را دگرگون کردند و تزئینات را به حاشیه راندند.
سوباتان بهشت مه آلود ایران
خبرگزاری ایسنا

سوباتان بهشت مه آلود ایران

جشن سده
خبرگزاری ایلنا

جشن سده

جشن سَده ازجشن های زردتشتیان است که دهم بهمن ماه برگزار می شود. این جشن بیش از هزار سال قدمت دارد و از کهن ترین جشن های ایرانی حتی
    
تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ

عکس های هوایی تلخ در جنوب شهر غزه یک سال قبل و بعد از جنگ را ، ببینید.
تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور اسلامی ایران به منظور شرکت در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در صدر هیاتی عالی رتبه بامداد دوشنبه (۲ مهر ۱۴۰۳) وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد.
بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان
سایت فراز

بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان

بالاخره پس از پنج روز پر تلاطم، تمام وزرای پیشنهادی «مسعود پزشکیان» از مجلس رای اعتماد گرفتند تا دولت چهاردهم کار خود را پرقدرت آغاز کند. در این گزارش تصویری گزیده تصاویر جالبی را که گرفته شده است می‌بینید.
عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!
سایت خبرآنلاین

عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!

رئیس مجلس و رئیس دستگاه قانون‌گذار کشوری که قانون ممنوعیت واردات آیفون را تصویب کرده با تصویری با گوشی آیفون دیده شده است.
اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟
سایت فراز

اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟

بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم شرایط اقتصادی کشور دچار تغییرات بسیاری شد. یکی از مهم‌ترین این تغییرات در نوسان قیمت بازار ارز، دلار و طلا رخ داده است. با توجه به تغیر چشمگیر دلار و طلا در این اینفوگرافیک میزان افزایش قیمت دلار و سکه تمام بهار آزادی را از مرداد ۱۴۰۰ تاکنون می‌بینید.