قیمت طلا امروز




 بازارهای فرابورس ایران

 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱ ساعت قبل

هفته 7‌ درصدی بازار سرمایه

سریال صعود بورس و کسب بازدهی 7درصدی شاخص کل در هفته نخست شهریور در شرایطی رخ داد که معادلات بازارهای دارایی پیچیده شده است. بازار سهام در حالی پنجمین هفته مثبت خود را پشت سر گذاشت که دیروز شاخص کل با رشد 2.61درصدی، یک رکورد تاریخی جدید را به ثبت رساند و در ارتفاع ۶‌میلیون و ۳۸۶هزار واحد پرونده خود را بست. این در حالی است که سقف‌شکنی دلار و طلا نیز نتوانست مانع ورود پول به بورس شود. بررسی دیدگاه کارشناسان نشان می‌دهد، سه عامل در تقویت تقاضای سهامی اثرگذار بوده‌اند.
 هفته 7‌ درصدی بازار سرمایه
پروانه کُبره:  در حالی پرونده معاملات بورس تهران در هفته نخست شهریور بسته شد که شاخص کل برای پنجمین هفته متوالی در مسیر صعودی قرار گرفت؛ هفته‌ای که در آن شاخص کل بیش از ۷درصد رشد کرد و حدود 10همت نیز وارد تالار شیشه‌ای شد. این اتفاق در شرایطی رخ داد که بازار سهام همچنان با مجموعه‌ای از ابهامات و ریسک‌های سیاسی و اقتصادی مواجه است. بازارهای موازی نیز در همین هفته به سطوح قیمتی بالایی رسیدند. با‌این‌حال، سقف‌شکنی دلار و طلا نتوانست جریان سرمایه‌های خرد را از بورس خارج کند. اما چه عاملی باعث شد برخلاف انتظارات، پول حقیقی‌ها با وجود ریسک‌های موجود همچنان به سمت بازار سهام حرکت کند و این ورود سرمایه‌های خرد چه پیامی برای ادامه مسیر بورس دارد؟ گفت‌وگوی «دنیای اقتصاد» با کارشناسان نشان می‌دهد تداوم ورود پول به تالار شیشه‌ای را نمی‌توان به روند صعودی شاخص خلاصه کرد. به گفته کارشناسان، احیای تدریجی اعتماد سرمایه‌گذاران در کنار ارزندگی بازار سهام و پیش‌بینی‌پذیری بورس در مقایسه با بازارهای موازی، عوامل مهمی به شمار می‌روند که در شرایط فعلی به ورود پول و تقویت تقاضای  سهام کمک کرده‌اند.

 بورس در 5 هفته اخیر با کسب بازدهی 31 درصدی نشان داده همچنان جذابیت خود را برای سرمایه‌گذاران حفظ کرده است. طی این مدت حدود 42همت پول حقیقی‌ها نیز وارد بازار سهام شده است که به باور کارشناسان عملکرد قابل‌قبولی محسوب می‌شود. با وجود رشد اخیر بورس، از نگاه بخشی از فعالان بازار، هنوز بورس در مقایسه با برخی دارایی‌ها ظرفیت بیشتری برای رشد دارد. همین نگاه می‌تواند توضیح دهد چرا رسیدن بازارهای موازی به قیمت‌های بالا منجر به خروج پول از سهام نشده است.

از سوی دیگر، افزایش ارزش معاملات و ورود پول نشان می‌دهد صعود اخیر تنها به واسطه حرکت چند نماد بزرگ شکل نگرفته است. گردش پول در گروه‌های مختلف بازار، در کنار رشد شاخص، این پیام را به معامله‌گران داده که تقاضا همچنان در بخش‌هایی از بازار فعال است. عامل مهم دیگر، اثر افزایش نرخ ارز بر انتظارات سودآوری شرکت‌هاست. رشد دلار می‌تواند درآمد شرکت‌های صادرات‌محور و کامودیتی‌محور را افزایش دهد و همین موضوع، در صورت ثبات سایر متغیرها، چشم‌انداز سودآوری بخشی از بازار را تقویت می‌کند. بنابراین افزایش نرخ ارز، اگرچه از یک سو جذابیت بازارهایی مانند طلا و دلار آزاد را بالا می‌برد، از سوی دیگر می‌تواند برای بورس نیز سیگنال بنیادی ایجاد کند. فوران تقاضا در تالار شیشه‌ای

البته کارشناسان معتقدند ورود پول و سریال صعود بورس را نمی‌توان به معنای پایان ریسک‌ها یا تضمین ادامه رشد دانست. بازار سهام همچنان به ریسک‌های سیاسی، نرخ ارز، سیاست‌های اقتصادی و گزارش عملکرد شرکت‌ها حساس است. با‌این‌حال، اتفاقات این هفته یک نکته مهم را روشن کرد؛ در شرایطی که بسیاری از بازارها در ارتفاعات قیمتی قرار گرفته‌اند، سرمایه‌گذاران هنوز برای بورس سناریوی صعودی را محتمل می‌دانند. 

در همین رابطه حجت سرهنگی، کارشناس بازارهای مالی، در گفت‌وگو با «دنیای اقتصاد» اظهار کرد: بازار سهام در آخرین روز معاملاتی خود یکی از قوی‌ترین و پرتقاضاترین روزهای سال ۱۴۰۵ را به نمایش گذاشت.  شاخص کل بورس با جهش ۱۶۲هزارواحدی و افزایش ۲.۶۱درصدی، کانال ۶‌میلیون و ۳۰۰هزار واحد را نیز با قدرت پشت سر گذاشت و به محدوده ۶‌میلیون و ۴۰۰هزار واحد نزدیک شد. شاخص هم‌وزن نیز با رشد ۳۷هزار واحدی و افزایش ۲.۱۳درصدی، در ارتفاع یک‌میلیون و ۸۰۲هزار واحد قرار گرفت.

سرهنگی درباره مهم‌ترین دلیل ورود پول به بازار گفت: ورود پول در هفته‌های اخیر نشان‌دهنده اعتماد کامل سرمایه‌گذاران و کوچ جدی منابع از بازارهای موازی به بازار سهام است. تثبیت ۱۲همت صف خرید پشت درهای بسته و ماندگاری صف خرید سنگین در پایان هفته نیز نشان‌دهنده پتانسیل بالای ادامه روند صعود در آغاز هفته آینده است. او ادامه داد: با توجه به شکست مقاومت‌های تاریخی در نمادهای شاخص‌ساز و لیدرهای صنعتی، انتظار می‌رود بازار سرمایه معاملات هفته بعد را نیز پرتقاضا آغاز کند.

این کارشناس در مقایسه بورس با بازارهای موازی گفت: اگر بازارهای موازی، به‌ویژه بازار طلا و نقره و میانگین بازدهی صندوق‌های طلا و نقره، را با بازدهی شاخص کل و هموزن مقایسه کنیم، از ابتدای هفته تا پایان هفته، میانگین بازدهی صندوق‌های طلا تقریبا صفر بوده است؛ اگرچه در ابتدای هفته بازدهی مثبتی داشتیم، اما بعد از تجربه کاهش‌ قیمت طلا، بازدهی آنها نزدیک به صفر شده است. با این حال، اگر دو هفته گذشته را در نظر بگیریم، میانگین بازدهی صندوق‌های طلا نزدیک به ۱۱ تا ۱۲درصد بوده‌است.حجت سرهنگی افزود: میانگین بازدهی صندوق‌های نقره نیز تقریبا به همین ترتیب بوده است. طی یک هفته گذشته میانگین بازدهی صندوق‌های نقره صفر درصد یا حداکثر یک‌درصد بوده، اما طی دو هفته گذشته نزدیک به ۸درصد بازدهی داشته‌اند. اما در هفته نخست شهریور شاخص کل حدود ۷درصد بازدهی داشته‌ است. این موضوع نشان می‌دهد که دست‌کم در هفته گذشته، بازار سهام نسبت به بازارهای موازی، بازار برتر بوده است.

سرهنگی درباره عوامل اثرگذار بر جذابیت فعلی بازار سهام گفت: با توجه به تحولاتی که اتفاق افتاده، رشد دلار و عدم قیمت‌گذاری دستوری محصولات شرکت‌ها، جذابیت تازه‌ای برای سهام شرکت‌ها و بازار سهام ایجاد کرده است. البته با توجه به تهدیدهای عملیاتی شرکت‌ها و محاصره اقتصادی، نمی‌توان این موارد را نادیده گرفت. بازار در یک پارادوکس اقتصادی - سیاسی گرفتار شده است؛ از یک سو ارزندگی قیمت‌ها و رشد دلار، خریداران را به بازار جذب کرده و از سوی دیگر، ریسک‌های سیاسی تا حدودی فروشندگان را دست‌به‌ماشه نگه داشته تا با توجه به سودهایی که طی مدت گذشته به دست آورده‌اند، در فرصت‌هایی سهام خود را بفروشند. سرهنگی افزود: به نظر من، بهترین موقعیت و بهترین زمان است که سرمایه‌گذاران سهام ارزنده را شناسایی کنند و جلو بروند تا بتوانند بازدهی مناسبی از بازار سهام بگیرند؛ چرا که این روند تقریبا در بازارهای دیگر کمتر مشاهده می‌شود. پیش‌بینی‌پذیری بورس

فردین آقابزرگی،کارشناس بازارهای مالی، نیز معتقد است که این روند از قبل هم قابل‌پیش‌بینی بود. او گفت: شخصا اعتقاد دارم یکی از دلایلی که سرمایه‌های خرد به سمت بورس هدایت می‌شود، به سطح ارزندگی خود بورس‌ بازمی‌گردد. هرچند چالش‌هایی وجود دارد که به نوعی ریسک را به بازار تحمیل می‌کند یا افزایش می‌دهد، اما در نهایت شاهد تداوم این روند هستیم؛ به‌طوری‌که که یک یا دو روز منفی در مقابل دو یا سه روز به‌شدت مثبت قرار می‌گیرد.

فردین آقابزرگی افزود: این موضوع به این معنی نیست که لزوما انتظار داشته باشیم مانند سال ۱۳۹۹ نسبت‌های P/E به بالای ۳۰، ۳۷ یا ۳۸ واحد برسند، اما در نهایت مقیاس اصلی اندازه‌گیری بازار ما ارزش دلاری آن است. آقابزرگی ادامه داد: از طرف دیگر، شاهد رشد نرخ دلار و طلا نیز بوده‌ایم. یکی از مقیاس‌هایی که به نظر من باید بازارها را در این چارچوب با یکدیگر مقایسه کنیم، میزان پیش‌بینی‌پذیر بودن آنهاست. برای مثال، کسی که در بازار رمزارز فعالیت می‌کند، قابلیت پیش‌بینی او صرفا محدود به عرضه و تقاضاست؛ گذشته را می‌بیند، اما نمی‌داند چه زمانی چه توییتی منتشر می‌شود یا چه میزان عرضه و تقاضا در سطح بین‌الملل شکل می‌گیرد. بنابراین نوسانات این بازار قابلیت پیش‌بینی بالایی ندارد.

او با اشاره به وضعیت بازار طلا نیز اظهار کرد: در مورد طلا حتی پیشرفته‌ترین و متخصص‌ترین شرکت‌های پردازش اطلاعات مالی و مشاوران سرمایه‌گذاری در سطح بین‌الملل هم نمی‌توانند با قاطعیت قیمت آن را پیش‌بینی کنند. آنها صرفا احتمال می‌دهند و می‌گویند استنباط ما این است که روند مثلا صعودی یا نزولی خواهد بود، اما نمی‌توانند عدد و رقم مشخصی را تعریف کنند. بنابراین قابلیت پیش‌بینی در این بازار نیز محدود است. این کارشناس بازار سرمایه درباره بازار ارز گفت: دلار هم به همین شکل است. اینکه دولت چه زمانی مانند چند روز گذشته وارد بازار شود و اعلام کند ۵۰۰‌میلیون دلار عرضه می‌کند، قابلیت پیش‌بینی بسیار کمی دارد و احتمال چنین حرکت‌هایی وجود دارد، اما زمان و میزان آن مشخص نیست.

آقابزرگی تاکید کرد: در بورس، وضعیت فعلی، وضعیت گذشته و همچنین تا حدود بسیار زیادی وضعیت آتی شرکت‌ها را می‌توان بررسی کرد و قابلیت پیش‌بینی بیشتری نسبت به سایر بازارها وجود دارد. این موضوع در کنار افت P/E، کاهش ارزش دلاری، پتانسیل افزایش درآمد و حاصل فروش محصولات ناشی از ایجاد تورم، قابلیت نقدشوندگی بالا و ارزندگی بورس در مقایسه با سایر بازارها، مجموعه عواملی است که نشان می‌دهد بورس می‌تواند مقصد شماره‌یک پول‌های سرگردان باشد.

وی افزود: در کنار این موارد، نکاتی که قبلا نیز درباره آنها صحبت کرده‌ایم وجود دارد. حمایت قانون‌گذار، نه لزوما دولت، از جمله قانون مالیات بر عایدی سرمایه، سایر بازارها را با هدف جلوگیری از سفته‌بازی و از طریق یک ابزار بازدارنده مانند مالیات کنترل می‌کند و این موضوع در عمل یک آیتم منفی برای سایر بازارها محسوب می‌شود. بورس از این موضوع مستثناست و معافیت دارد. آقابزرگی ادامه داد: بنابراین، این موارد و شاخص‌های دیگری که بخش عمده آنها را مطرح کردم، در کنار هم مؤید و تاییدکننده تحلیل کارشناسی مبنی بر تداوم روند افزایشی بورس هستند. البته انتظار نداریم روند مثبت بازار به‌صورت پیوسته ادامه داشته باشد. منظور این است که ذات اصلی بازار، سیر سینوسی و نوسانی دارد؛ یعنی روزهای مثبت و منفی در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند، اما برآیند حرکت مثبت است.

او گفت: در آینده بسیار نزدیک، ۷‌میلیون واحد را پشت سر خواهیم گذاشت. پیش از این هم فکر می‌کردم شاخص تا انتهای سال به ۷‌میلیون واحد برسد، اما اکنون با قاطعیت بیشتری این موضوع را مطرح می‌کنم. البته برای اعلام دقیق عدد و رقم و اینکه شاخص را با چه معیارهایی باید اندازه‌گیری کرد، نیاز به بررسی دقیق‌تر و کامل‌تر وجود دارد. این کارشناس بازار سرمایه درباره برخی تحولات پیش‌ روی بازار اظهار کرد: با ورود شرکت پتروشیمی تاوان در روزهای آینده، مانند هلدینگ خلیج فارس، قطعا روند رو به رشد و صعودی این شرکت پس از پذیرش و عرضه اولیه، اثرات مثبتی بر شاخص کل خواهد داشت. همچنین اخبار مربوط به بازسازی فولاد خوزستان و محتمل‌ترین حالت، فولاد مبارکه، با توجه به وزن سرمایه‌ای که دارد، مؤید روند افزایشی بورس است.

آقابزرگی در بخش دیگری از صحبت‌های خود تاکید کرد: لزوما ورود پول حقیقی‌ها به منزله تایید و توجیه کارشناسی برای افزایش بازدهی بورس نیست و خروج پول نیز به معنای کاهش بازدهی یا از بین رفتن بازار سهام نیست. در بورس با توجه به نقدشوندگی بالایی که دارد، یک‌سری حساسیت‌ها وجود دارد. بورس نخستین بازاری است که تحت‌تاثیر اخبار قرار می‌گیرد. این کارشناس در ادامه با تاکید بر اهمیت سناریوهای سیاسی گفت: در بدترین حالت اگر منازعات و تنش‌های منطقه‌ای شدت پیدا کند، مطمئنا قیمت ارز افزایش پیدا خواهد کرد. محدودیت‌های اقتصادی نیز باعث تضعیف وضعیت مالی دولت و در نتیجه اقتصاد کشور خواهد شد. در چنین شرایطی، هر نوع دارایی، از جمله دارایی‌های مالی و سهام، روندی صعودی خواهند داشت. این مطلب برایم مفید است 0 نفر این مطلب را پسندیده اند کپی شد







پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ - 27 August 2026
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| فیلم دیده نشده از لحظه بمباران پل b1

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| صحنه‌ای ترسناک از سیل آخرالزمانی نپال

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| لحظه تصادف مرگبار ۲ زن موتورسوار در یزد (۱۸+)

یکی از معروفترین سکانس‌های دیالوگ پُر اضطراب تاریخ سینما (تماشا کنید)
سایت عصرایران

یکی از معروفترین سکانس‌های دیالوگ پُر اضطراب تاریخ سینما (تماشا کنید)

بدون موسیقی، بدون تعقیب و بدون خشونت آشکار، فقط با دیالوگ و سکوت، تعلیقی می‌سازد که تماشاگر را میخکوب می‌کند.
سایت عصرایران

دانشگاه‌های دولتی هم باید شهریه بگیرند

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| ادعای جنجالی وکیل پژمان جمشیدی علیه زن شاکی

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از وقوع گردباد در فرانسه

سایت تابناک

مکانیزم سامانه جدید هوش مصنوعی برای شناسایی و ترور + زیرنویس

سایت خبرآنلاین

ببینید | ویدئوی نادر از پزشکیان در دوران دانشجویی؛ سال چهارم پزشکی در اوایل انقلاب

چگونه یک اشتباه رسانه‌ای باعث فروپاشی دیوار برلین شد
سایت تابناک

چگونه یک اشتباه رسانه‌ای باعث فروپاشی دیوار برلین شد

دیوار برلین، یکی از مهم‌ترین نمادهای جنگ سرد، پس از ۲۸ سال نه با یک فرمان رسمی و برنامه‌ریزی‌شده، بلکه در پی یک اعلام شتاب‌زده در نشست خبری آلمان شرقی عملاً...
         
سایت تابناک

چرا این همه آگهی شغلی جعلی منتشر می‌شود؟

سایت خبرآنلاین

ببینید | رئیس سازمان بهینه‌سازی حرف دل مردم را زد: کیفیت خودروها دلیل مصرف بالای بنزین

آموزش کشتن پسر ترامپ همراه با جایزه 10میلیون دلاری در تلویزیون
سایت تابناک

آموزش کشتن پسر ترامپ همراه با جایزه 10میلیون دلاری در تلویزیون

صداوسیما در اقدامی کم سابقه ، اطلاعات محرمانه و مکان‌های دقیق تردد بارون ترامپ پسر دونالد ترامپ و نقاطی که وی در تیررس است را منتشر کرد و در انتها برای کشتن...
         
سناریوی ممتد یک فاجعه
خبرگزاری ایرنا

سناریوی ممتد یک فاجعه

تهران- ایرنا- پیش از آنکه بوی سوختن تن‌ها و فریادهای بلند مردان و زنان از پشت درهای بسته سینمارکس، گوش آبادان را کر کند، این قدرت و سید بودند که روی پرده «گوزن‌ها» نقش آفرینی می‌کردند. فیلمی که به سبب قصه‌اش، حواشی زیادی داشت و سوختنِ تماشاگرانش در آن شب گرم مردادماه در سینما رکس، خود تبدیل شد به هیزمی …
چیتگر؛ رد یک جنایت عجیب میان درختان / درخت‌ها قبل از مرگ زخمی شده بودند
سایت عصرایران

چیتگر؛ رد یک جنایت عجیب میان درختان / درخت‌ها قبل از مرگ زخمی شده بودند

در برخی نقاط، نشانه‌هایی از خراش‌های عمیق روی تنه درختان دیده می‌شود؛ خراش‌هایی که به نظر می‌رسد با ابزار نوک‌تیز ایجاد شده‌اند. از محل این زخم‌ها، شیره یا ر...
         
سایت تابناک

ویدیوی کامل مجری درباره «جنوب ایران فدای جنوب لبنان»

پایان یک صدا، آغاز صدها خاطره
خبرگزاری ایرنا

پایان یک صدا، آغاز صدها خاطره

تهران- ایرنا- بعضی صداها، فقط شنیده نمی‌شوند؛ در خاطره‌ها می‌مانند. صدای ایرج از همان صداها بود؛ صدایی که سال‌ها از رادیو به خانه‌ها آمد، روی تصویر ستاره‌های سینما نشست و با فردین چنان گره خورد که بخشی از حافظه سینمای ایران شد. حالا با رفتن ایرج، شاید صاحبِ صدا نباشد، اما صدایش هنوز زنده است.
سایت اقتصاد ۲۴

فیلم / توهین زشت یک نماینده مجلس به مهسا امینی

سایت انتخاب

ببینید/ روایتی از کهن ترین سکونتگاه بشر در ایران

خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ هلند؛ سرزمین آب، حالا تشنه مانده است!

ایران خودرو و سایپا مسئول بحران بنزین شدند
سایت تابناک

ایران خودرو و سایپا مسئول بحران بنزین شدند

اسماعیل سقاب اصفهانی معاون رئیس‌جمهور ایران و رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی گفت: «...به دلیل شرایط جنگی و محدودیت‌هایی که در آن قرار داریم باید به...
نسل زد چگونه خود را آرام می‌کند؟
خبرگزاری ایسنا

نسل زد چگونه خود را آرام می‌کند؟

زندگی در شهرهای بزرگ، با سرعت بی‌سابقه‌ای در جریان است؛ از مسیر رفت‌وآمد و محل کار تا ساعت‌هایی که در فضای مجازی و صفحه‌های موبایل سپری می‌شود. میان دغدغه‌های اقتصادی، فشارهای تحصیلی و نگرانی درباره آینده مبهم، استرس برای بسیاری از جوانان به بخشی از زندگی روزمره تبدیل شده است. جنگ علیه ایران هم فشار …
ویدیو/ چرا مغز انسانِ امروزی در اوج ثبات نسبی، سیگنالِ فقر صادر می‌کند؟
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ چرا مغز انسانِ امروزی در اوج ثبات نسبی، سیگنالِ فقر صادر می‌کند؟

شبکه‌های اجتماعی با نمایش مداوم سبک زندگی‌های لوکس، معیار جوانان برای سنجش ثروت و امنیت مالی را تغییر داده‌اند؛ به‌طوری که حتی برخی افراد با وضعیت اقتصادی باثبات نیز احساس می‌کنند از نظر مالی عقب مانده‌اند.
         
ویدیو/ بدرقه «پهلوان آواز» تا خانه ابدی
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ بدرقه «پهلوان آواز» تا خانه ابدی

مراسم تشییع پیکر ایرج، خواننده پیشکسوت موسیقی ایران، امروز جمعه (۲۳ مرداد ۱۴۰۵)، با حضور جمعی از هنرمندان، مسئولان فرهنگی، اهالی موسیقی و مردم از مقابل تالار وحدت تهران برگزار شد. حسین خواجه امیری معروف به «ایرج» از خوانندگان نامدار موسیقی ایرانی که طی ماه‌های گذشته در بستر بیماری بود، روز چهارشنبه (۲۱ …
سایت خبرآنلاین

ببینید | اعتراف عجیب مسعود فراستی درباره بهرام افشاری

سایت تابناک

ماجرای پلمب کافه‌ها چیست؟

ببینید | تراستی‌ها کیستند و چه نقشی در اقتصاد تحریم‌زده ایران دارند؟
سایت خبرآنلاین

ببینید | تراستی‌ها کیستند و چه نقشی در اقتصاد تحریم‌زده ایران دارند؟

با تداوم تحریم‌ها، تراستی‌ها به یکی از ابزارهای انتقال درآمدهای نفتی ایران بدل شدند؛ شبکه‌هایی که نقششان مهم است اما همچنان با ابهام نظارتی همراه‌اند. اصلاح «تراستی» در سال‌های اخیر به یکی از پرکاربردترین واژه‌ها در ادبیات اقتصادی ایران تبدیل شده است؛ مفهومی که اگرچه ریشه در واژه انگلیسی Trust دارد، …
         
لحظه انتقال گروگانگیر خیابان ولیعصر تهران توسط نوپو | ویدئو
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

لحظه انتقال گروگانگیر خیابان ولیعصر تهران توسط نوپو | ویدئو

حادثه گروگانگیری در خیابان ولیعصر تهران با حضور مأموران به آزادی گروگان منجر شد.
سایت رکنا

فیلم / شوخی نا متعارف آقای مجری با خانم مجری روی آنتن زنده / پیمان طالبی کیف زنانه را بازرسی کرد

سایت عصرایران

زنِ بادیگارد محافظ نیوشا ضیغمی در مسجد شهرک غرب

ساعت ۸:۱۵ ششم اوت ؛ هیروشیما / وقتی شهر در دیگ قیر می‌جوشید
سایت عصرایران

ساعت ۸:۱۵ ششم اوت ؛ هیروشیما / وقتی شهر در دیگ قیر می‌جوشید

هنوز بامداد ششم اوت فرانرسیده بود که گزارش‌های هواشناسی، از میان گزینه‌های تعیین‌شده برای بمباران، هیروشیما را به‌عنوان هدف نهایی انتخاب کرد. تصور کنید؛ تنها...
سایت عصرایران

برخورد تاریخی موشک فالکون ۹ با ماه

ویدیو/ چرا مغز ما عاشق داستان است؟
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ چرا مغز ما عاشق داستان است؟

ما میدانیم هری پاتر، فرودو یا لوک واقعی نیستند. اما چرا وقتی برایشان اتفاقی می افتد، ناراحت یا خوشحال می شویم؟ چرا مغز ما عاشق داستان است؟
ایران و استهلاک اقتصاد
روزنامه شرق

ایران و استهلاک اقتصاد

اقتصاد ایران در سالهای گذشته مدام کوچک و کوچکتر و به تعبیر محمدمهدی بهکیش، اقتصاددان مستهلک شده است. او به شرق می گوید که در دهه های گذشته
سایت تابناک

نحوه قتل فجیع مامور نیروی انتظامی در حوادث دی

سایت تابناک

تصاویر آماده سازی یگان ویژه سپاه برای جنگ زمینی

ویدیوی آموزش کشتن همسر دونالد ترامپ
سایت تابناک

ویدیوی آموزش کشتن همسر دونالد ترامپ

ویدیوی آموزش کشتن ملانیا ترامپ همسر دونالد ترامپ که توسط برخی رسانه‌ها منتشر شده را می‌بینید.
سایت تابناک

ویدیوی منتشر نشده از لیندسی گراهام درباره برنامه رژیم چنج در چند هفته!

سایت رکنا

فیلم / ۵۰۰ سال باید بگذرد تا اکبر عبدی دیگری بیاید / محمدرضا شریفی‌نیا به زبان ستایش گفت

سایت تابناک

ادای احترام جناب‌خان به مرحوم اکبر عبدی

ویدیو/ پرسوناهای اکبر عبدی
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ پرسوناهای اکبر عبدی

اکبر عبدی بازیگر شناخته شده سینما و تلویزیون، در شامگاه جمعه ۲ مرداد ماه به دلیل سکته‌ی قلبی درگذشت. این هنرمند که به مرد هزارچهره سینمای ایران شهرت داشت، مهارت ویژه‌ای در ایفای نقش‌های مختلف با تکیه بر گریم‌های سنگین و دقیق داشت.
سایت خبرآنلاین

ببینید | اعتراض کیتی پری به اقدام کاخ سفید درباره جنگ ایران

سایت خبرآنلاین

ببینید | ادبیات عجیب و توهین‌آمیز مجری شبکه دو در آنتن زنده تلویزیون نسبت به هیات مذاکره‌کننده

سایت تابناک

مداحی مجید بنی فاطمه برای اکبر عبدی

سایت تابناک

حرف‌های اکبر عبدی درباره ترسش از جنگ

سایت تابناک

آخرین تصاویر پل‌ها و تونل‌های مورد حمله آمریکا

سایت تابناک

تصاویر جانفداها با سلاح لبه تنگه هرمز

از خنده تا اشک؛ بهترین نقش‌های اکبر عبدی در یک ویدئو
سایت الف

از خنده تا اشک؛ بهترین نقش‌های اکبر عبدی در یک ویدئو

اکبر عبدی در ۶۶ سالگی از دنیا رفت؛ بازیگری که بیش از چهار دهه با نقش‌های ماندگارش در حافظه جمعی ایرانیان جاودانه شد.
فیلم|۱۱۰سال روایت دانایی
خبرگزاری ایرنا

فیلم|۱۱۰سال روایت دانایی

تبریز - ایرنا - دبیرستان فردوسی تبریز، که به عنوان یکی از نخستین کانون‌های آموزشی نوین در ایران شناخته می‌شود، در آستانه ورود به دومین قرن حیات فرهنگی خود قرار دارد؛ مدرسه‌ای که از زمان تأسیس در سال ۱۲۹۳ شمسی تاکنون، با پرورش خیل عظیمی از مشاهیر، دانشمندان و مفاخر برجسته ادبی و علمی ایران، سهمی بی‌بدیل …
فیلم | قنات‌های دوقلوی بَم؛ سازه‌های مهجورِ جهانی
خبرگزاری ایرنا

فیلم | قنات‌های دوقلوی بَم؛ سازه‌های مهجورِ جهانی

کرمان – ایرنا – قنات‌های اکبرآباد و قاسم‌آباد بَروات بم در شرق استان کرمان، صدها سال است که صبورانه و سخاوتمندانه آب را از دل زمین عبور داده و به نخلستان‌ها می‌رسانند. این ۲ قنات که قدمت آن را مربوط به دوران قاجار می‌دانند با وجود اینکه در سال ۹۵ در فهرست آثار جهانی یونسکو قرار گرفته‌اند، چندان شناخته‌شده …
سایت تابناک

مجری صداوسیما: سریع کشورهای عربی را تخلیه کنید؛ وقت شترسواری است!

شهرآرانیوز

ویدئو | اشک‌های مجید صالحی مقابل منزل زنده‌یاد اکبر عبدی

سایت تابناک

آخرین ویدیوی اکبر عبدی؛ گریه‌ تلخ برای شرایط اقتصادی

تماس موساد با وزیر نفت حین منفجر کردن خطوط اصلی گاز ایران!
سایت تابناک

تماس موساد با وزیر نفت حین منفجر کردن خطوط اصلی گاز ایران!

جواد اوجی وزیر نفت دولت ابراهیم رئیسی فاش کرد که در 25 بهمن 1402 شاه لوله‌های انتقال گاز ایران توسط اسرائیل منفجر شده و روایت عجیبی از آن تعریف کرد. اوجی گفت...
سایت فرارو

ویدئو؛ استقرار موشک ذوالفقار در میدان آزادی

۳ دقیقه از مناظره جنجالی ثابتی با یک نماینده مجلس
سایت فرارو

۳ دقیقه از مناظره جنجالی ثابتی با یک نماینده مجلس

محمدمهدی شهریاری خطاب به امیرحسین ثابتی که هر دو از اعضای نمایندگان مجلس هستند، گفت: «شما نمی‌توانید سر میز مذاکره بنشینید و بگویید می‌کشم‌تان»، و او در پاسخ تأکید کرد: «باید عمل کنیم.»
سایت انتخاب

ببینید/ تقلید حرکات ترامپ توسط فرد حاضر در سخنرانی وی

به‌یادماندنی‌ترین فیلم‌های کودک سینمای ایران
سایت برترینها

به‌یادماندنی‌ترین فیلم‌های کودک سینمای ایران

مروری داریم بر به‌یادماندنی‌ترین فیلم‌های کودک در دهه شصت و هفتاد؛ آثاری که هنوز هم با دیدن چند ثانیه از آن‌ها، بوی کودکی در ذهن زنده می‌شود.
چرا گذار روسیه به سرمایه‌داری شکست خورد؟
سایت تابناک

چرا گذار روسیه به سرمایه‌داری شکست خورد؟

این گزارش به گذار اقتصادی روسیه پس از فروپاشی شوروی می‌پردازد و آن را با تجربه چین و لهستان مقایسه می‌کند. اصلاحات سریع شامل آزادسازی قیمت‌ها و خصوصی‌سازی گس...
         
وحید تاج روی پل بمباران شده کرج خواند
سایت برترینها

وحید تاج روی پل بمباران شده کرج خواند

وحید تاج، خواننده، اجرای جدیدی را روی پل B1 ضبط کرده و منتشر کرد.