قیمت طلا امروز




 AFC کنفدراسیون فوتبال آسیا

 خبرگزاری ایسنا / ۲۰ ساعت قبل

انتقاد رئیس AFC از قطر به خاطر اینفانتینو

رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا به خاطر بیانیه انتقادی اخیر از AFC به انتقاد از فدراسیون فوتبال قطر پرداخت.
 انتقاد رئیس AFC از قطر به خاطر اینفانتینو
به گزارش ایسنا، شیخ سلمان بن ابراهیم آل خلیفه، رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC)، روز سه‌شنبه اتهامات فدراسیون فوتبال قطر مبنی بر اینکه او از اختیارات خود فراتر رفته است را رد کرد؛ اتهاماتی که پس از پیوستن AFC به اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) و کنفدراسیون فوتبال آمریکای شمالی، مرکزی و کارائیب (کونکاکاف) در انتقاد از جیانی اینفانتینو، رئیس فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) مطرح شد.

این مقام بحرینی در نامه‌ای با لحنی تند، از فدراسیون فوتبال قطر انتقاد کرد و گفت: این فدراسیون به جای دفاع از فوتبال، «ملاحظات رویه‌ای» را در اولویت قرار داده است؛ موضوعی که به گفته او باعث عمیق‌تر شدن اختلافات در فوتبال آسیا می‌شود.

اینفانتینو که در تلاش است سال آینده برای یک دوره دیگر به ریاست فیفا انتخاب شود، با مخالفت‌های فزاینده‌ای روبرو شده است. چند کنفدراسیون قاره‌ای به شدت از او انتقاد کرده و حتی خواستار استعفای او شده‌اند. این انتقادات در پی تلاش ناموفق اینفانتینو برای جذب سرمایه‌گذاری خصوصی در مسابقات فیفا، از جمله جام جهانی، مطرح شده است.

هفته گذشته، شیخ حمد بن خلیفه آل ثانی، رئیس فدراسیون فوتبال قطر در نامه‌ای به کنفدراسیون فوتبال آسیا تأکید کرد که پیش از انتشار نامه مشترک سه کنفدراسیون قاره‌ای علیه اینفانتینو، نه از او و نه از فدراسیون فوتبال قطر مشورت گرفته نشده بود.

شیخ سلمان در پاسخ به این نامه، تأکید کرد که «به‌طور قاطع» اتهام فراتر رفتن از اختیاراتش را رد می‌کند.

رئیس AFC در ادامه گفت: اختیارات و مسئولیت‌های من به من اجازه می‌دهد هرگاه مسائلی مطرح شود که منافع فوتبال در قاره آسیا را تحت تأثیر قرار می‌دهد، برای دفاع قاطعانه از کنفدراسیون فوتبال آسیا و جایگاه فوتبال آسیا اقدام کنم.

او افزود: این اقدام کاملاً با اختیارات قانونی من بر اساس اساسنامه کنفدراسیون فوتبال آسیا مطابقت دارد چراکه رئیس AFC مسئول حفاظت از منافع و ارزش‌های این ورزش است. در شرایطی مانند آنچه به انتشار بیانیه مشترک منجر شد، سکوت کنفدراسیون فوتبال آسیا با این مسئولیت در تضاد بود.

به نظر می رسد که اختلاف میان AFC و فدراسیون فوتبال قطر بر سر نحوه برخورد با جیانی اینفانتینو بالا گرفته است. شیخ سلمان معتقد است وظیفه داشته در دفاع از منافع فوتبال آسیا موضع بگیرد، در حالی که قطر معتقد است پیش از انتشار نامه انتقادی علیه رئیس فیفا باید با این کشور و سایر اعضا مشورت می‌شد.

انتهای پیام







چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ - 19 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.