چهارشنبه, ۳۰ مهر, ۱۳۹۹ / 21 October, 2020
گشنیز
طرز تهیه پیتزای پنیر فتا بدون نیاز به فر
۱۳۹۹/۰۷/۲۳ / طرز تهیه پیتزا / پیتزای پنیر فتا / پیتزا / سبک زندگی / پارسی خبر
طرز تهیه پیتزای پنیر فتا بدون نیاز به فر
 بعضی‌ها با اینکه عاشق پیتزا هستند، ولی به خاطر بالا بودن چربی خونشان، آن را از رژیم غذایی‌شان به کل حذف کرده‌اند، در حالی که پیتزا را با پنیر فتا هم می‌شود پخت. درست است که مزه آن با پیتزا‌های رایج فرق می‌کند، ولی خوش‌طعم است، بخصوص که همراه با پنیر از سبزیجات خوش‌عطر هم در آن استفاده شده باشد. مواد لازم ۳۵۰ گرم پنیر فتا۲ حبه سیرنصف قاشق مرباخوری فلفل قرمزکمی تخم گشنیزیک عدد برگ بوکمی پونه یا آویشنیک قاشق غذاخوری روغن زیتونبه تعداد لازم نان تستچند عدد زیتون سیاهیک عدد فلفل دلمه رنگی خرد شدهچند شاخه پیازچه طرز تهیه پنیر فتا را به قطعات ریز خرد کرده یا رنده کنید. سیر را پوست بگیرید و با چاقو به صورت ورقه‌ورقه درآورید. پیازچه‌ها را هم ریز خرد کنید. کاسه‌ای آماده کنید و پنیر، پیازچه، نیمی از روغن …
طرز تهیه خورش گشنیز، غذای جنوبی
۱۳۹۹/۰۷/۲۲ / خورش گشنیز / غذای جنوبی / آشپزی / سبک زندگی / پارسی خبر
طرز تهیه خورش گشنیز، غذای جنوبی
خورش گشنیز در خوزستان آلو گشنیز نامیده میشود و منظور از آلو(سیب‌زمینی) است. چون در سال‌های بسیار دور سیب‌زمینی از هندوستان وارد کشور شده بود، در جنوب کشور با نام آلوزمینی نامیده می‌شد.
طرز تهیه شیش کباب لذیذ و خوشمزه
۱۳۹۹/۰۷/۲۲ / شیش کباب / طرز تهیه کباب / کباب لبنانی / سبک زندگی / پارسی خبر
طرز تهیه شیش کباب لذیذ و خوشمزه
پایه این غذا گوشت است که باید به صورت تکه های مربعی باشد. سایر موادی که به سیخ کشیده می شوند می توانند طبق سلیقه شما تغییر کنند. فلفل کبابی و پیاز و گوجه و هویج و بادمجان را می توانید همراه با این گوشت ها به سیخ کشیده و کباب کنید. این کباب به خاطر رنگ های شاد و متنوع جذابیت ظاهری بسیار زیادی دارد. شیش کبابی لبنانی را نیز می توانید به صورت زیر آماده کنید: اول از همه پیازها را نگینی خرد کنید. نصف پیازچه ها را در غذاساز بریزید و به صورت کاملا ریز خرد کنید. سپس آن ها را آبکش کرده و اجازه بدهید تا کاملا آبشان گرفته شود. سیر و زنجفیل را پوست گرفته و برش دهید. فلفل سبزها را همراه سیر و زنجفیل در غذاساز ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید.برگ گشنیز را به مواد داخل غذاساز اضافه و مخلوط کنید تا کاملا ریز شود. …
طرز تهیه اردک شکم پر مجلسی رستورانی بدون فر
۱۳۹۹/۰۷/۱۴ / اردک شکم پر / طرز تهیه اردک / غذای شمالی / آشپزی / سبک زندگی / پارسی خبر
طرز تهیه اردک شکم پر مجلسی رستورانی بدون فر
پوست و گوشت اردک به خاطر چربی که دارد بدون نیاز به روغن زیادی طبخ می‌شود و می‌تواند یک غذای سالم و لذیذ برای کسانی باشد که به فکر تناسب اندام خود هستند و در عین حال دوست ندارند غذاهای لذیذ را هم از دست بدهند. اردک شکم پر مازندران و گیلان بسیار مشهور هستند. طرز تهیه اردک شکم‌پر رستورانی در قابلمه و بدون فر را در مطلب زیر بخوانید. مواد لازم اردک با پوست: ۱ عدد گردوی آسیاب شده: ۲۵۰ گرم دانه انار ترش: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار سبزی اردک شکم پر شامل: گشنیز، جعفری، نعنا، خالواش و چوچاق: ۷۵۰ گرم رب انار غلیظ: ۱ استکان پیاز: ۲ عدد متوسط و ۱ عدد کوچک سیر: ۳ حبه نمک، فلفل، زردچوبه و گلپر: به مقدار لازم طرز تهیه     طرز تهیه اردک شکم‌پر رستورانی مازندرانی در شهرهای مختلف آن از بابل گرفته تا رامسر و حتی …
طرز تهیه فلافل سبزیجات کنجدی
۱۳۹۹/۰۷/۰۷ / طرز تهیه فلافل / فلافل سبزیجات / فلافل کنجدی / غذای گیاهی / سبک زندگی / پارسی خبر
طرز تهیه فلافل سبزیجات کنجدی
برای وجترین خوری چی بهتر از فلافل؟ فلافل مدل‌های مختلف داره مثلا دستور با دال عدس، یکی با باقالی خشک و یکی با نخود. چرا کتلت تا وقتی فلافل هست؟ چرا باید در یک اقدام جنایتکارانه جسد خواری گاو و گوسفند کنیم، اصولا هر چی دوست داشتید بخورید و ترجیحا گیاه خواری زیادی هم وارد رژیم خود کنید به کسی هم به دلیل غذای مورد انتخابش برچسپ نزنید، فلافل خیلی خوب و سالم‌تر از کتلت هست و اگر اون بار نوستالژیک کتلت نبود شاید به کل از اون صرف نظر می‌کردم. مواد لازم: نخود خشک صد گرمباقالی خشک دویست گرمپودر تخم گشنیز یک قاشق چای خوریفلفل سیاه تازه کوبیده یک دوم قاشق چای خوریدارچین، فلفل، جوزهندی و پودر زنجبیل که یک چهارم قاشق چای از هر یکزیره یک قاشق چای خورینمک یک قاشق چای خوریبیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوریپیازچه …
«خام فروشی، حراج اموال مردم»|ایجاد ارزش افزوده ۲۵۰ تا ۵۰۰۰ برابری با فرآوری و صادرات گشنیز
۱۳۹۹/۰۶/۲۹ / کشاورزی / صادرات / امام خامنه‌ای
«خام فروشی، حراج اموال مردم»|ایجاد ارزش افزوده ۲۵۰ تا ۵۰۰۰ برابری با فرآوری و صادرات گشنیز
رهبرمعظم انقلاب درحالی از خام فروشی گیاه گشنیز انتقاد کردند که با فرآوری آن، می توان ارزش افزوده ۲۵۰ تا ۵۰۰۰ برابری از صادرات این محصول ایجاد کرد.
طرز تهیه میگو پلوی بوشهری لذیذ
۱۳۹۹/۰۶/۲۱ / میگو پلو / غذای جنوبی / سبک زندگی / پارسی خبر / آشپزی
طرز تهیه میگو پلوی بوشهری لذیذ
میگو پلو بوشهری، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ مردم جنوب می باشد. میگو در مقایسه با سایر غذاهای دریایی، کالری کمتری داشته و بسیار لذیذ و خوشمزه است. البته روش ‌های خاص و متنوعی برای پخت و طبخ این غذای عالی و مفید وجود دارد، اما به طور کلی برای حداکثر کردن بهره‌مندی از خواص میگو، بهتر است که آن را بخارپز و یا کباب کنید و یا در صورت پختن، در زمان کمی آن را بپزید تا خواص و مواد معدنی های آن حفظ شود و از بین نرود. با طبخ ساده و آسان غذای جنوبی میگو پلو، می توانید هم یک غذای عالی و خوشمزه را طبخ نمایید و هم از فواید و ارزش غذایی آن بهره مند و یک غذای سالم و مفید را سرو نمایید. مواد لازم میگو: ۴۰۰ گرمبرنج: ۴ پیمانهسبزی گشنیز: ۷۰ گرمسبزی شنبلیله: ۴۰ گرمحبه سیر: ۲ عددپیاز متوسط: ۱ عددرب گوجه فرنگی: …
بخش خصوصی در نهاوند کارخانه اسانس گیری «گشنیز» احداث می کند
۱۳۹۹/۰۵/۲۹ / چنگیز اسفندیاری / وزارت جهاد کشاورزی / صنایع تبدیلی
بخش خصوصی در نهاوند کارخانه اسانس گیری «گشنیز» احداث می کند
همدان - مدیرکل صنایع تبدیلی و غذایی وزارت جهاد کشاورزی گفت: بخش خصوصی در شهرستان نهاوند یک واحد کارخانه اسانس گیری «گشنیز» احداث می کند.
طرح ایجاد کارخانه فرآوری اسانس گشنیز در نهاوند ارائه شده است
۱۳۹۹/۰۵/۲۳ / کشت گیاهان دارویی / منصور رضوانی جلال / سازمان جهاد کشاورزی استان همدان
طرح ایجاد کارخانه فرآوری اسانس گشنیز در نهاوند ارائه شده است
همدان - رضوی جلال؛ رئیس سازمان جهادکشاورزی استان همدان از ارائه طرح ایجاد کارخانه فرآوری اسانس گشنیز در نهاوند خبر داد.
طرز تهیه ماهی شکم پر در توستر و فر یا ماهیتابه
۱۳۹۹/۰۳/۲۶ / ماهی شکم پر / طرز تهیه ماهی / ماهی سفید / سبک زندگی / پارسی خبر
طرز تهیه ماهی شکم پر در توستر و فر یا ماهیتابه
مواد لازم برای یک عدد ماهی شکم‌پر ماهی قزل‌آلا یا ماهی سفید (هر ماهی که دوست دارید می‌توانید استفاده کنید اما باید درسته و گوشتی باشد): ۱ عدد گردو آسیاب شده: ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار (اختیاری است) سبزی ماهی شکم پر شامل گشنیز، جعفری و شنبلیله: ۶ قاشق غذاخوری سر پر و ساطوری خرد شده رب انار: ۲ قاشق غذاخوری پیاز: ۱ عدد متوسط سیر: ۳ حبه متوسط ادویه شامل: نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم ادویه ماهی اگر در دسترس بود: ۱ قاشق چایخوری زعفران دم کره غلیظ: ۱ قاشق غذاخوری آب نارنج یا آب لیموترش: ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه برای طرز تهیه ماهی شکم پر مجلسی هم می‌توانید از ماهیتابه استفاده کنید هم از توستر و فر. اگر هم موقعیتش فراهم بود می‌توانید ماهی شکم پر را روی آتش کبابی کنید یعنی همان کاری که جنوبی‌ها برای درست …
خواص شگفت‌انگیز گشنیز؛ از دفع سموم تا تقویت سیستم ایمنی بدن
۱۳۹۹/۰۲/۲۲
خواص شگفت‌انگیز گشنیز؛ از دفع سموم تا تقویت سیستم ایمنی بدن
گشنیز عامل شگفت انگیزی در دفع سموم از بدن بوده، سیستم ایمنی را تقویت و پوست را پاکسازی می کند.
افطاری روز؛ گشنیز پلو با مرغ زعفرانی
۱۳۹۹/۰۲/۱۷ / آشپزی / گشنیز پلو با مرغ مجلسی / گشنیز پلو / مرغ مجلسی / افطاری روز / گشنیز پلو با مرغ زعفرانی / ماه رمضان / سفره افطاری / افطار / سحری
افطاری روز؛ گشنیز پلو با مرغ زعفرانی
روز‌های زیبای اردیبهشتی‌تون به‌خیر و طاعات ماه رمضونی‌تون قبول باشه. شاید ظاهر این غذایی که میبینید به نظر ویژه و متفاوت نیاد و فکر کنید که خب این همون سبزی پلو مرغ هست که یکم قرتی شده. ولی باید آگاهتون کنم که این سبزی پلو نیست.
سوپ لیمو و گشنیز؛ رژیمی و مقوی
۱۳۹۹/۰۲/۱۶ / آشپزی / سوپ / سوپ لیمو و گشنیز / گشنیز / سوپ رژیمی / پارسی خبر
سوپ لیمو و گشنیز؛ رژیمی و مقوی
سوپ لیمو و گشنیز یکی از انواع سوپ‌های رژیمی و بسیار مقوی است که معمولاً توسط اکثر پزشکان برای دوره رژیم به افراد توصیه می‌شود.
خواص پودر کاری
۱۳۹۹/۰۱/۲۶ / پارسی خبر / ادویه کاری / خواص ادویه کاری
خواص پودر کاری
رایج‌ترین ادویه‌های مورد استفاده در پودر کاری عبارتند از: زردچوبه، گشنیز، زیره، شنبلیله و فلفل چیلی. گاهی از ادویه‌هایی نظیر زنجبیل، فلفل سیاه، تخم خردل، برگ کاری و دانه رازیانه هم استفاده می‌شود.
ادویه خوشبو برای کاهش کلسترول خون و سلامت قلب
۱۳۹۹/۰۱/۲۶ / پارسی خبر / ادویه / زردچوبه
ادویه خوشبو برای کاهش کلسترول خون و سلامت قلب
رایج‌ترین ادویه‌های مورد استفاده در پودر کاری عبارتند از: زردچوبه، گشنیز، زیره، شنبلیله و فلفل چیلی. گاهی از ادویه‌هایی نظیر زنجبیل، فلفل سیاه، تخم خردل، برگ کاری و دانه رازیانه هم استفاده می‌شود.
طرز تهیه سبزی پلو با ماهی مخصوص شب عید نوروز
۱۳۹۸/۱۲/۲۸ / سبزی پلو با ماهی
طرز تهیه سبزی پلو با ماهی مخصوص شب عید نوروز
سبزی پلو با ماهی یکی از غذا‌های پر طرفدار و مناسبتی برای ما ایرانی‌ها است که در شب تحویل سال طبخ می‌شود. سبزی‌ای که در سبزی پلو استفاده می‌شود شامل تره، جعفری، شوید، برگ سیر و گشنیز است. سبزی پلو مجلسی را معمولا به صورت آبکش درست می‌کنند، ولی می‌توان آن را به صورت کته‌ای نیز درست کرد.
دستور پخت قرمه سبزی کوزه‌ای
۱۳۹۸/۱۲/۲۸
دستور پخت قرمه سبزی کوزه‌ای
خورش «قرمه سبزی / قورمه سبزی» یکی از از خورشت‌های ایرانیان و یکی از خوراک‌های ملی ایران است که معمولاً با برنج (پلو) سِرو می‌شود. این خوراک قدمتی بین 2000 تا 5000 سال دارد، ترکیبات سبزی در این خورشت هم بنا بر هر منطقه متفاوت است، هرچند که نوع سبزی‌های بکار رفته و قدمت این خوراک در کنار حضور برنج در این خوراک نشان میدهد که خواستگاه اصلی این خورشت در مناطق شمالی کشور بخصوص گیلان باشد. سبزی قرمه (دربرگیرنده: تره، جعفری، شنبلیله و گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر - زمستان که فصل اسفناج است از اسفناج و هنگامی که برگ چغندر فراهم است، برگ چغندر بکار می‌رود) باید به شیوه صحیح برای قرمه سبزی خورد شود. پیش از این دستور پخت خورش قرمه سبزی به شیوه مرسوم را در تابناک فراگرفته‌اید. اکنون نوبت فراگیری طرز تهیه قرمه …
این ۸ ادویه در زمستان، شوفاژ‌های طبیعی‌اند
۱۳۹۸/۱۲/۱۹ / ادویه / خواص ادویه / پارسی خبر
این ۸ ادویه در زمستان، شوفاژ‌های طبیعی‌اند
یک پژوهشگر طب سنتی گفت: مصرف ادویه جاتی مانند دارچین، گشنیز، هل وچوب میخک در زمستان باعث بهبود سلامت بدن می‌شود.
خوراک مرغ با سس گشنیز؛ تجربه‌ای متفاوت
۱۳۹۸/۱۲/۱۵ / پارسی خبر / آشپزی / خوراک مرغ / سس گشنیز / خوراک مرغ با سس گشنیز
خوراک مرغ با سس گشنیز؛ تجربه‌ای متفاوت
گشنیز، اسفناج، زنجفیل، سیر، فلفل چیلی، نعنا، آبلیمو، نمک و فلفل را در کاسه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید. آن‌گاه پیاز را در قدری روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
۱۳۹۸/۱۱/۱۸
عبور از زمستان با پر سیاوش
پر سیاوش گیاهی است علفی و چندساله با ریزوم نازک و انشعابی که از آن دمبرگ‌هایی نازک و سیاه یا سرخ مایل به سیاه خارج شده و برگ‌ها روی آن قرار می‌گیرند. برگ‌ها به‌صورت منفرد روی دمبرگ‌ها قرار دارند و روی هر طرف دمبرگ ۵ تا ۱۲ عدد برگ قرار می‌گیرد. گاهی طول دمبرگ‌ها که برگ‌ها روی آن واقع شده‌اند تا ۳۰ سانتی‌متر می‌رسد. بر روی برگ‌ها بریدگی‌هایی وجود دارد که آن را به دو یا سه قسمت تقسیم می‌کند. این برگ‌ها شباهت زیادی به برگ درخت جینکو دارند؛ ولی بسیار کوچک‌تر و ظریف‌تر از آن هستند. به برگ گشنیز نیز شباهت دارند و رنگ‌شان سبز دائمی است. دمبرگ‌ها در نزدیکی اتصال به ریزوم پوشیده از تار می‌باشند. تولیدمثل این گیاه با هاگ صورت می‌گیرد. در کناره برگچه‌های برگ‌ها برجستگی‌هایی کروی یا باریک و دراز به رنگ قهوه‌ای …
۱۳۹۸/۱۱/۱۸
گیاهی که در درمان بیماری‌ها معجزه می‌کند
 محمدرضا حاجی حیدری متخصص طب سنتی درباره گیاه گشنیز گفت: گشنیز دارای طبع سرد و خشک است که اندام هوایی این گیاه و تخم آن خاصیت دارویی فراوانی دارد. گیاه گشنیز به صورت پخته در داخل مواد غذایی و خام با عنوان سبزی خوردن مورد استفاده قرار می‌گیرد.حاجی حیدری با اشاره به تاثیر مصرف گشنیز بر بهبود بیماری‌ها اظهار کرد: گشنیز در بهبود بیماری‌های مختلف مانند: بیماری‌های مرتبط با دستگاه گوارش، معده، دیابت و کاهش چربی خون کاربرد زیادی دارد.این متخصص طب سنتی درباره نوشیدن آب گشنیز گفت: نوشیدن آب گشنیز همراه شکر می‌تواند کمک زیادی به هضم غذا، تنظیم خواب، تقویت معده، باز کردن اشتها و بهبود سردرد‌های ناشی از مشکلات معده و گوارش کند.گشنیز دارویی موثر برای رفع عطشحاجی حیدری تصریح کرد: گشنیز برای کاهش حرارت گرم …
۱۳۹۸/۱۱/۱۵
طرز تهیه مرغ ترش
«مرغ ترش» که به زبان گیلکی «تۊرشˇ کرک» خوانده می‌شود، یکی از غذا‌های محلی گیلان است. مواد مرغ ترش را مرغ، انواع سبزی (تره، جعفری (گیاه)، گشنیز، نعنا، شوید و خلواش)، آب غوره یا آب نارنج یا آب لیمو، تخم مرغ، سیر، لپه، پیاز و نمک و فلفل سیاه تشکیل می‌دهد. طرز تهیه این غذای خوش طعم و پرطرفدار را فرامی‌گیرید.
۱۳۹۸/۱۰/۰۵ / گشنیز / فسفر / چای سبز / لیمو / خاک شیر / پرتقال / تهران / تخم شربتی / ایران / اسفناج
در روزهای آلوده چه خوراکی‌هایی بخوریم؟
درحال حاضر در کلانشهرهای کشور شاهد آلودگی هوا هستیم که تغذیه مناسب نقش بسزایی در به حداقل رساندن عوارض آن دارد.
۱۳۹۸/۰۹/۳۰
آبتنی در حوضچه اکنون؛ دارایی‌هایی بی قدر و قیمت از جنس شادی
کودک بادکنک کوچکش را چنگ می‌زند و با نیش دندانی که به تازگی روی لثه‌اش جوانه زده گاز‌ریزی از بادکنک می‌گیرد. بادکنک می‌ترکد و درحالی که از شوک ترکیدن بادکنک به گریه می‌افتد، شلیک خنده همه خانواده که روی زیلویی در چمن‌های پارک نشسته‌اند به هوا می‌رود. زن جوان دستش را دراز می‌کند و گشنیز‌هایی را که سه هفته پیش در گلدان خانگی کاشته می‌چیند و با لبخندی آنها را در سبدی کنار پارچ و لیوان روی سفره ناهار می‌گذارد
۱۳۹۸/۰۹/۱۳
طرز تهیه آش شله قلمکار
آش شله‌قلمکار یکی از معروف‌ترین نوع از انواع آش‌های ایرانی است. این آش برای نخستین بار به دستور ناصرالدین شاه همراه با آداب و تشریفات ویژه‌ای پخته و میان مردم و درباریان پخش می‌شد. در طبخ این نوع آش از سبزیجات معطر و مخصوص آش نظیر تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و حبوبات نظیر نخود، لوبیا، عدس، برنج، پیاز و همچنین گوشت سردست بی استخوان، زردچوبه و روغن استفاده می‌شود. این آش با نعناع داغ تزیین و مصرف می‌شود. طرز تهیه این آش پرطرفدار و مقوی را در تابناک فرامی‌گیرید.
۱۳۹۸/۰۷/۲۹ / استانی-علمی و آموزشی / دانشگاه آزاد لرستان / پژوهشگر / دانشگاه آزاد اسلامی / پژوهش
شناسایی و ثبت ۱۱ ژن در گیاه یولاف و گشنیز ‌توسط پژوهشگران لرستانی
رئیس شورای پژوهش دانشگاه آزاد لرستان از شناسایی و ثبت ۸ ژن در گیاه یولاف و ۳ ژن در گیاه گشنیز ‌توسط پژوهشگران لرستانی خبر داد.
۱۳۹۸/۰۶/۲۹ / ژنتیک / بیوتکنولوژی / دانشگاه آزاد اسلامی
ثبت ۱۱ ژن گیاهی توسط محققان ایرانی در پایگاه بیوتکنولوژی آمریکا
پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد موفق به شناسایی و ثبت ۸ ژن در گیاه یولاف و ۳ ژن در گیاه گشنیز در پایگاه مرکز ملی اطلاعات بیوتکنولوژی آمریکا شدند.
۱۳۹۸/۰۵/۰۲ / گشنیز / جهاد کشاورزی / نهاوند
نهاوند؛ تولیدکننده عمده «گشنیز» کشور
مدیر جهادکشاورزی شهرستان نهاوند با بیان اینکه تولید جهانی گشنیز 220 هزار تن در سال است، اعلام کرد: در سال 12 هزار تن گشنیز در ایران تولید می شود که شهرستان نهاوند 10 هزار تن تولید این محصول را به علت شرایط مساعد به خود اختصاص می دهد.
۱۳۹۸/۰۵/۰۲ / گشنیز / درمان تشنج
درمان تشنج با استفاده از گشنیز
 مطالعات اخیر محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان می‌دهد، گشنیز حاوی مولکولی است که خاصیت ضد تشنج دارد و می‌تواند برای بیماران مبتلا به صرع مفید باشد.
۱۳۹۸/۰۵/۰۱
گشنیز دارویی برای جلوگیری از تشنج
محققان دریافتند، ترکیب موجود در گشنیز می‌تواند از بروز تشنج در بیماران صرعی جلوگیری کند.
۱۳۹۸/۰۴/۲۵ / گشنیز
گشنیز دارای ویژگی‌های بیولوژیکی ضد جهش و آنتی اکسیدان است
یک دکترای اصلاح نباتات گفت: گیاه گشنیز دارای ویژگی‌های بیولوژیکی ضد جهش و آنتی اکسیدان است.
۱۳۹۸/۰۴/۱۷
خواص ادویه‌جات
بیماری‌ها و باکتری‌ها را با مصرف پودر دارچین، پونه کوهی و گشنیز که غنی از آنتی‌اکسیدان و سم‌زدا است از خود دور کنید. وقتی دچار بیماری نشوید، بدنتان بیش از پیش تقویت می‌شود.درحالی‌که احتمالا از قبل، اضافه کردن چاشنی‌ها به غذاهایتان را در برنامه آشپزی خود قرار داده‌اید، ولی احتمالا...
۱۳۹۸/۰۴/۱۷
چرا باید به غذاهایمان ادویه اضافه کنیم؟
همشهری آنلاین: بیماری‌ها و باکتری‌ها را با مصرف پودر دارچین، پونه کوهی غنی از آنتی‌اکسیدان و گشنیز سم‌زدا، از خود دور کنید. وقتی دچار بیماری نشوید، بدنتان بیش از پیش تقویت می‌شود.
۱۳۹۸/۰۳/۲۱
راهکارهای طب ایرانی برای کنترل فشار خون
معاون تعالی دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با دعوت از مردم برای شرکت در بسیج ملی کنترل فشار خون و برشمردن برخی راهکارهای طب ایرانی در کنترل بیماری فشار خون، بر به‌کارگیری این راهکارها در کنار درمان‌های طب رایج و نه به‌ عنوان جایگزین آنها تاکید کرد.علیرضا عباسیان همزمان با آغاز فاز اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون با دعوت از مردم برای شرکت در این بسیج ملی درخصوص راهکارهای طب ایرانی برای کنترل فشار خون بالا، گفت: اگرچه در منابع طب ایرانی موردی به نام بیماری فشار خون وجود ندارد، اما علائم این بیماری با جزئیات ذکر شده و راهکارهای سودمندی نیز برای آن ارائه شده است. وی تاکید کرد: استفاده از راهکارهای طب ایرانی به عنوان درمان‌های کمکی مطرح است و افراد دارای فشار خون بالا خصوصا افراد …
۱۳۹۸/۰۲/۱۸
«گواهی محدود» برای تولید پیاز زعفران استاندارد صادر می شود
مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی گفت: با هدف تولید نهاده های استاندارد گیاهان دارویی و با همکاری موسسه ثبت و گواهی بذر و نهال، برای تولید بذر گشنیز، زیره و پیاز زعفران استاندارد «گواهی محدود» صادر می شود.
۱۳۹۷/۱۲/۰۸
دانشگاه‌ها مانند کارخانه‌ها باستان‌شناس تولید می‌کنند/ تیم‌های ضعیفِ خارجی را حلوا حلوا می‌کنیم/ کشف قدیمی‌ترین گشنیز، زیره و پسته وحشی در شهر سوخته
ایلنا: سرپرست کاوش در شهر سوخته با تاکید برآنکه کاوش در این محوطه، یک و نیم قرن دیگر طول می‌کشد، از نبود بودجه کافی برای کاوش در این محوطه باستانی خبر داد و گفت: متاسفانه باستان‌شناسی امروز بین حفاری تخت جمشید و تپه X تفاوت قائل نیست.
 •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •