قیمت طلا امروز




 ایران و

 سایت ایران آنلاین / ۲ دقیقه قبل

هیچ محدودیت قانونی برای صدور گواهینامه زنان وجود ندارد

تداوم ممنوعیت صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان، آنها را در مقابل یک «مشکل قانونی» قرار داده است؛ وضعیتی که نه تنها حقوق شهروندی آنها را تحت‌الشعاع قرار داده، بلکه آسیب‌های جدی جانی، مالی و حقوقی را برای این گروه از رانندگان و سرنشینان به همراه داشته است.
 هیچ محدودیت قانونی برای صدور گواهینامه زنان وجود ندارد
ایران آنلاین:

سمیه افشین فر، گروه اجتماعی:   در چند روز گذشته کلیپ‌های مختلفی از تصادف‌های زنان موتورسوار در فضای مجازی پربازدید شده است، متأسفانه اصلی‌ترین آسیبی که فقدان گواهینامه برای زنان موتورسوار ایجاد می‌کند، در زمان بروز حوادث رخ می‌دهد. طبق قوانین جاری، اگر تصادفی اتفاق بیفتد، نداشتن گواهینامه می‌تواند منجر به عدم پرداخت خسارت از سوی شرکت‌های بیمه شود.

بسیاری از زنان، به دلیل ناآگاهی از تبعات حقوقی، با وجود بروز حادثه، علاوه بر دردهای جسمانی، با بار سنگین هزینه‌های درمانی و خسارات مالی مضاعف روبه‌رو می‌شوند که به دلیل «غیرقانونی شناخته شدن رانندگی‌شان»، در عمل هیچ پشتیبانی قانونی برای دریافت دیه یا خسارت ندارند. از طرفی رانندگی با موتورسیکلت نیازمند آموزش‌های تخصصی، آشنایی با قواعد راهنمایی و رانندگی و مهارت‌های کنترلی در شرایط خاص است. محرومیت از گواهینامه علاوه بر زیان های ذکر شده به معنای محرومیت از چرخه آموزش‌های استاندارد نیز است.

این «آموزش‌گریزی اجباری»، باعث شده تا بسیاری از دختران موتورسوار بدون گذراندن دوره‌های ایمنی و بدون آشنایی دقیق با علائم و قوانین، وارد جریان ترافیکی شوند که خود، ریسک تصادفات را بشدت بالا می‌برد. آماری هم منتشر شده مبنی بر اینکه 18 خانم در چهار ماه گذشته به واسطه استفاده از موتورسیکلت جان خود را از دست داده‌اند؛ اما چرا صدور گواهینامه و آموزش بانوان برای موتورسواری همچنان به تعویق افتاده است، موضوعی که بی توجهی به آن می تواند برای بسیاری از شهروندان مخاطره آمیز باشد. چندی پیش در حاشیه جلسه هیأت دولت زهرا بهروزآذر معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری از نهایی شدن صدور گواهینامه موتورسواری زنان و آغاز فرآیند اجرایی آن خبر داد. قرار بود با این مصوبه هیأت دولت راه دریافت گواهینامه برای زنان موتورسوار هموارتر شود. با این اوصاف به نظر می‌رسد هنوز تا دریافت و آموزش گواهینامه موتور برای زنان راه درازی باقی مانده است.

 

موتورسواری زنان نیازی به قانون ندارد

احمدبیگدلی‌ عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در مورد اینکه چرا صدور گواهینامه و آموزش بانوان برای موتورسوار همچنان معطل مانده است، به «ایران» می‌گوید: «موضوع این است که اصلاً در مجلس و مخصوصاً در کمیسیون چنین موضوعی مطرح نشده است و در حال حاضر طرح و لایحه‌ای هم به طور رسمی درخصوص این مسأله نیامده است.

شاید به شکل غیررسمی در این موضوع صحبت‌هایی شده باشد اما به شکل رسمی که باید طرح و لایحه‌ بیاید این کار انجام نشده یا حداقل به کمیسیون ما ارجاع داده نشده است.» او با‌‌اشاره به اینکه قوانین را با توجه به نیازهای روز جامعه می‌توانیم اصلاح کنیم، توضیح می‌دهد: «همه این قوانینی که تصویب می‌شود، با توجه به نیاز روز جامعه است.

شاید 50 سال پیش، نیازی در جامعه برای موتورسیکلت‌سواری بانوان دیده نمی‌شد؛ ولی مثلاً گواهینامه‌های سواری، باری و حتی ماشین‌های سنگین و اتوبوس را به آنها می‌دادند. در حال حاضر با توجه به نیاز جامعه، تغییر فرهنگ‌ها و شرایطی که در جامعه ایجاد شده است، تقریباً یکی از خواسته‌ها و نیازهای بانوان جامعه، استفاده از موتورسیکلت، مخصوصاً در تهران و شهرهای بزرگ است.» 

این نماینده مجلس معتقد است عدم ایجاد چارچوب برای این موضوع حتماً معضلاتی به همراه خواهد داشت. او می‌گوید: «بالاخره وقتی هر فردی که دارای گواهینامه است، سوار موتورسیکلت می‌شود، احتمال هر نوع خطر و مشکل و مسأله‌ای برای او وجود دارد. حال وقتی فردی گواهینامه نداشته باشد و خدایی نکرده اتفاقی بیفتد، دیگر بیمه پاسخگو نخواهد بود و فرد هم محکوم خواهد شد و مسائل دیگری هم به وجود خواهد آمد.» این عضو کمیسیون اجتماعی با اشاره به اهمیت آموزش موتورسیکلت‌سواری به بانوان، می‌گوید: «از طرف دیگر، چون بانوان گواهینامه ندارند، آموزش چارچوب‌دار و اصولی نمی‌بینند. موتورسیکلت‌سواری را یاد می‌گیرند و می‌روند؛ نه دوره‌ای می‌بینند و نه دوره آموزشی لازم برای اخذ گواهینامه طی می‌کنند و مسائل مختلف دیگری هم وجود دارد.» او تأکید می‌کند: «موتورسیکلت‌سواری بانوان اگر نیاز ضروری روز جامعه است، باید به شکل اصولی پیش برود و اساسی حل‌وفصل شود.» بیگدلی با بیان اینکه اکنون دو مورد مطرح است، توضیح می‌دهد: «یکی بحث قانونی بودن این موضوع است که در قانون منعی برای آن دیده نشده است؛ یعنی نگفته که موتورسیکلت جنسیتی است. بر اساس آنچه د‌ولت گفته است، هرکسی می‌خواهد موتورسیکلت‌سواری کند باید گواهینامه داشته باشد. مگر برای خودرو، ماشین‌سواری، ماشین سنگین، باری و اتوبوس مسافربری، جنسیتی قائل شده‌اند؟ خیر، پس برای این موضوع هم نباید جنسیتی قائل شد.» 

بیگدلی با بیان اینکه دولت با هماهنگی‌هایی که باید با جاهای خاصی، از لحاظ شرعی و از لحاظ مسائل دیگر، انجام دهد، می‌تواند کار را پیش ببرد، می‌گوید: «در یک مقطع زمانی ممکن است گفته شود که این موضوع به شکل یک لایحه بیاید و خیلی شفاف قانونی شود. تکرار می‌کنم که منع قانونی وجود ندارد، ولی اگر بخواهند شفاف‌تر کنند که بگویند گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان هم نیاز است، می‌شود با توجه به شرایط خاص خودشان این موضوع را مطرح کرد. من فکر نمی‌کنم منعی برای این مسأله وجود داشته باشد. لایحه بیاورند و این موضوع را قانونی کنند. ولی در کل یک قانون ناقص، از نبود قانون بهتر است. اگر قانونی وجود نداشته باشد متأسفانه گاهی اوقات مشکلات و مسائلی در جامعه- چه مشکلات و مسائل مربوط به خطرات و تصادفات و چه مشکلات حاشیه‌ای و اجتماعی- ایجاد می‌شود. بالاخره اگر در جامعه برخی مخالف این موضوع باشند، خدایی نکرده ممکن است مشکلات و چالش‌های اجتماعی ایجاد شود. جامعه و دولت باید به فکر یک راه‌حل جدی برای این موضوع باشند.» عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تأکید می‌کند: «اصلاً این مسأله نیازی به قانون ندارد. دولت می‌تواند خودش، بر اساس یک آیین‌نامه یا دستورالعمل، موضوع را در هیأت دولت و هیأت وزیران مطرح و آنجا مصوبه را تصویب کند. نهایتاً مصوبه برای تطبیق با قوانین به مجلس می‌آید. اگر با قوانین و قانون اساسی و قوانین مرتبط مخالف نبود، اجرا می‌شود. اگر منعی وجود داشت، آن موقع می‌توانند اعلام کنند که طرح و لایحه بیاورید.» بیگدلی با اشاره به افزایش استفاده بانوان از موتورسیکلت و تعیین تکلیف موضوع صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان از سوی دولت و فراجا، معتقد است ادامه بلاتکلیفی درباره صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان می‌تواند مشکلات و خطراتی برای بانوان و جامعه ایجاد کند. او تأکید می‌کند: «دولت و فراجا باید این موضوع را تعیین تکلیف و آن را به‌صورت رسمی ابلاغ کنند.»  

 

برش

فرآیند صدور گواهینامه در انتظار اعلام پلیس راهور

زنی که برای تأمین معاش یا تسهیل امور روزمره به موتورسیکلت متکی است اما به دلیل فقدان گواهینامه در اضطراب «توقیف وسیله نقلیه» یا «سوانح و تبعات آن» به سر می‌برد، مدام تحت فشار روانی مضاعفی قرار دارد. این اضطراب مداوم، تمرکز راننده را حین حرکت کاهش داده و احتمال وقوع خطا را در معابر شلوغ شهری افزایش می‌دهد. 

زهرا بهروزآذر معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در مورد آخرین وضعیت صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان موتورسوار به «ایران» می‌گوید: «درباره گواهینامه موتورسیکلت زنان موانع حقوقی و اجرایی با پیگیری دولت و معاونت بررسی شد و هیچ محدودیت قانونی برای صدور گواهینامه زنان موتورسیکلت‌سوار وجود ندارد، مقدمات اجرایی فراهم شده و آغاز رسمی فرآیند در انتظار اعلام پلیس راهور است.» بهروزآذر تأکید می‌کند: «به محض اعلام پلیس راهور آموزش، آزمون و صدور گواهینامه باید با رعایت کامل ضوابط حرفه‌ای و ایمنی انجام شود و امیدواریم که هرچه زودتر این مسأله نهایی شود تا دختران و زنان ما با امنیت کامل و حمایت قانون بتوانند در شهر و خیابان تردد کنند.»

انتهای پیام/







پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ - 27 August 2026
مردی که یکه بود و هنوز هست
روزنامه شرق

مردی که یکه بود و هنوز هست

اما هیچ‌کس تختی نشد. تختی چیز دیگری بود؛ تا نداشت و ندارد و لابد نخواهد داشت. سر کوچه ما به‌تازگی مغازه‌‌ای باز شده است. صاحبانش مردان جوانی هستند که دست‌کم‌ در ظاهر هیچ‌ نسبتی با گذشته‌ها ندارند، اما روی دیوار مغازه‌شان عکس تختی را آویخته‌اند!
پایان ماه‌عسل تارتار؟
روزنامه شرق

پایان ماه‌عسل تارتار؟

ماه‌عسل مهدی تارتار روی نیمکت پرسپولیس خیلی زودتر از آنچه تصور می‌شد به پایان رسید؛ تیمی که فصل را با دو پیروزی امیدوارکننده مقابل شمس‌آذر و استقلال خوزستان آغاز کرده بود، در نخستین آزمون جدی خود مقابل تراکتور شکست خورد تا حالا نخستین نشانه‌های بحران در اطراف نیمکت سرخ‌ها دیده شود.
روزنامه هفت صبح

فوتبال را برای مردم ایران زجرآور کرده ایم!

روزنامه هفت صبح

منتقدان قلعه نویی از عرض خیابان عبور کردند!

روزنامه توسعه ایرانی

طلوع عصر جدید در فوتبال زنان؛ تاریخ دربی زنانه

ژنرال و پاداشی دیگر
روزنامه توسعه ایرانی

ژنرال و پاداشی دیگر

آریا طاری عقربه های ساعت در ساختمان سئول، مدت هاست که به خواب رفته اند؛ شاید از همان روزی که فوتبال ایران تصمیم گرفت به جای پیشرفت در
سایت رویداد‌ ۲۴

امشب آخرین فرصت بیرانوند برای فرار از سربازی!

از پرچم‌گردانی تا تهدید به پناهندگی؛ چرا حاشیه از خواهران منصوریان جدا نمی‌شود؟ - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

از پرچم‌گردانی تا تهدید به پناهندگی؛ چرا حاشیه از خواهران منصوریان جدا نمی‌شود؟ - پارس فوتبال

در سال‌های گذشته بار‌ها شاهد بوده‌ایم که خواهران منصوریان در مواجهه با تصمیمات ورزشی، از فضای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی برای بیان اعتراض و تهدید مسئولان به...
سایت خبر ورزشی

هادی چوپان مدعی شد: از مسترالپیا ۲۰۲۶ انصراف داده‌ام و به آمریکا نمی‌روم

سایت اقتصاد ۲۴

ویزای مربیان ایرانی جنجالی شد/ تصمیم دبیر برای مسابقات آمریکا در صورت عدم صدور ویزا

خبرگزاری ایرنا

ما بیرانوند را برای بازی‌های آسیایی نمی‌خواستیم!

از شجاع خلیل‌زاده تا عارف؛ سندرُم زشتی به اسم کشاله بی‌قرار!
سایت فرارو

از شجاع خلیل‌زاده تا عارف؛ سندرُم زشتی به اسم کشاله بی‌قرار!

دومین حرکت ناشایستی که به درد کشاله ربط داده شده در تهران رقم خورد.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| مصاحبه بامزه بازیکن تیم ملی زنان والیبال ایران وایرال شد

قرارداد‌های عجیب و سکوت فدراسیون فوتبال؛ دلال‌ها کت و شلوار مدیریت پوشیدند؟
سایت رویداد‌ ۲۴

قرارداد‌های عجیب و سکوت فدراسیون فوتبال؛ دلال‌ها کت و شلوار مدیریت پوشیدند؟

روزنامه اعتماد در یادداشتی با انتقاد از تداوم فساد و دلالی در فوتبال ایران، نوشت که دلال‌ها دیگر مانند گذشته در حاشیه و بیرون از ساختار رسمی فوتبال فعالیت نمی‌کنند و در مواردی با پوشیدن «کت‌وشلوار مدیریت» وارد بدنه مدیریتی شده‌اند.
روزنامه هفت صبح

ماجرای مهاجرت الناز کمپانی به آمریکا

جوانگرایی از مسیر اشتباه!
سایت جوان آنلاین

جوانگرایی از مسیر اشتباه!

قرارداد‌هایی که به اسم آینده‌سازی، اما به کام دلال‌ها بسته می‌شود
سایت پارس فوتبال

حضور یاسر آسانی در استقلال هیچ مشکلی ندارد/ در پاداش سرمربی تیم ملی صرفه و صلاح سازمان رعایت نشد - پارس فوتبال

امیر قلعه نویی در تیم ملی ماندگار شد
روزنامه شرق

امیر قلعه نویی در تیم ملی ماندگار شد

قرارداد امیر قلعه‌نویی با تیم ملی فوتبال ایران به‌صورت رسمی تا پایان جام ملت‌های آسیا تمدید شد. این توافق برخلاف گمانه‌زنی‌های قبلی چهار ساله نیست و فدراسیون از سرمربی تیم ملی انتظار حضور در فینال یا کسب قهرمانی آسیا را دارد.
مزد ترس
روزنامه توسعه ایرانی

مزد ترس

آریا طاری فوتبال در ناب ترین و بی رحم ترین شکل خود، آینه ای تمام نما از درون مایه انسان هاست؛ صحنه ای که در
    
روزنامه هفت صبح

حدادی فر: زندگی را برای خودم سخت کرده بودم، این بچه ها نجاتم دادند!

روزنامه شرق

ماجرای عدم حضور چادرملو در آسیا+ ویدئو

سایت خبرآنلاین

خنده‌های مجری زن در پخش زنده؛ ثبت لحظه خارج کردن کوچک‌ترین جیمی‌جامپ تاریخ در زمین فوتبال + فیلم

بحران ملی به نام سربازی بیرانوند | چرا خدمت یک فوتبالیست پای دولت و نیروهای مسلح را وسط کشید؟
سایت رویداد‌ ۲۴

بحران ملی به نام سربازی بیرانوند | چرا خدمت یک فوتبالیست پای دولت و نیروهای مسلح را وسط کشید؟

کم مانده مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران موضوع سربازی بیرانوند را با فیلد مارشال عاصم منیر مطرح کند تا شاید راهی برای حل مشکل پیدا شود!
سایت پارس فوتبال

بررسی یک ادعا با اولین اشتباه؛ دانیال ایری بازیکن هزار میلیاردی پرسپولیس - پارس فوتبال

پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!
سایت تجارت نیوز

پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!

استقلال در شش‌ماهه اخیر درآمد نزدیک به ۲ هزار میلیاردی ثبت کرده، اما بخش عمده آن از قرارداد با سهامدار اصلی باشگاه، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، آمده است. همزمان، گزارش سازمان حسابرسی نیز از رعایت نشدن بخشی از تشریفات ماده ۱۲۹ در معاملات با اشخاص وابسته خبر می‌دهد.
سایت اقتصاد ۲۴

سردار آزمون دو برابر مهدی طارمی پول می‌گیرد!

سایت رویداد‌ ۲۴

طعنه سنگین «اطلاعات» به طارمی: چرا خودت را مفت فروختی؟

کابوس بلاتکلیفی
سایت ایران آنلاین

کابوس بلاتکلیفی

سی و یک روز از برگزاری اولین جلسه هیأت‌رئیسه فدراسیون فوتبال برای بررسی عملکرد فنی تیم ملی و تصمیم‌گیری درباره سرنوشت کادر فنی و سرمربی تیم ملی بزرگسالان گذشته، اما هنوز تصمیم نهایی درباره ادامه فعالیت امیر قلعه‌نویی اتخاذ نشده است.
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

در اتفاقی وحشتناک؛ هجوم هواداران به زمین با چوب و صندلی + عکس

فاجعه رخ نداده، اما باید به‌هوش باشیم
سایت جوان آنلاین

فاجعه رخ نداده، اما باید به‌هوش باشیم

کسب عنوان چهارمی تیم کشتی آزاد جوانان ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان درست بعد از نایب‌قهرمانی تیم کشتی فرنگی جوانان کشورمان باعث شد انتقاد‌ها نسبت به عملکرد...
فوتبال شیوخ سقف آرزوی فوتبالیست ایرانی!
سایت جوان آنلاین

فوتبال شیوخ سقف آرزوی فوتبالیست ایرانی!

خبر بازگشت مهدی طارمی به فوتبال آسیا و مشخصاً امارات، نه فقط یک خبر ساده که مهر تأییدی بر عقب‌گرد فوتبال ایران از سطح اول فوتبال جهان است. مهر تأییدی است بر...
         
قلم قرمز طارمی روی دستاوردسازی فِیک قلعه‌نویی و رفقا؛ سال‌ها می‌توان از این عقبگرد نوشت! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

قلم قرمز طارمی روی دستاوردسازی فِیک قلعه‌نویی و رفقا؛ سال‌ها می‌توان از این عقبگرد نوشت! - پارس فوتبال

برای کشوری چون ایران، یکی از مهم‌ترین دستاوردها از جام جهانی می‌تواند معرفی یک یا چند بازیکن بااستعداد و آینده‌دار به فوتبال دنیا باشد، که تیم ملی در این پار...
روزنامه شرق

استوری کنایه آمیز علیرضا بیرانوند

از کافئین تا کراتین؛ کدام مکمل ورزشی واقعاً پشتوانه علمی دارد؟ - مجله اینترنتی کولاک
سایت کولاک

از کافئین تا کراتین؛ کدام مکمل ورزشی واقعاً پشتوانه علمی دارد؟ - مجله اینترنتی کولاک

مکمل‌های ورزشی زیادی وعده افزایش انرژی، عضله‌سازی و بهبود عملکرد می‌دهند؛ اما شواهد علمی درباره همه آنها یکسان نیست.
معجزه در قلب بحران
روزنامه توسعه ایرانی

معجزه در قلب بحران

آریا طاری روزهایی که هواداران استقلال با نگرانی اخبار محرومیت نقل وانتقالاتی باشگاه را دنبال می کردند و با حسرت به ریخت وپاش های
    
خاتون آسیایی
روزنامه توسعه ایرانی

خاتون آسیایی

سومین دوره رسمی لیگ قهرمانان زنان آسیا در حالی آغاز شد که یک نام آشنا به عنوان نماینده کشورمان در آن حضور داشت. تیمی که در ایران بااختلاف پرافتخارترین است و
سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟
خبرگزاری ایسنا

سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟

شکست برابر استقلال و تراکتور در هفته‌های دوم و سوم لیگ برتر، بار دیگر ضعف سپاهان در بازی‌های بزرگ را نمایان کرد؛ تیمی که در سال‌های اخیر هزینه زیادی برای ساختن یک تیم مدعی قهرمانی کرده اما همچنان نه در زمین راه‌حل مشخصی برای عبور از رقیبان اصلی دارد و نه در نقل‌وانتقالات توانسته نقاط ضعف خود را به‌طور …
علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟
سایت عصرایران

علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟

اگر سربازی رفتن او سایه جنگ را دور و ارز را ارزان و خودرو را سهل الوصول و ازدواج را ممکن می کند، برود! ما که بخیل نیستیم اما تو را به خدا سربازی رفتن آدم مشه...
من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!
سایت پارسینه

من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!

ایمان گودرزی؛پیشکسوت استقلال و پرسپولیس در کافه‌خبر از پشت‌پرده فوتبال ایران صحبت کرد؛ از ادعای تحمیل بازیکن به مربیان و انتقاد از مدیریت باشگاه‌ها گرفته تا روایت‌هایی کمتر شنیده‌شده از روزهای حضورش در پرسپولیس و استقلال.
آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید
خبرگزاری ایرنا

آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید

تهران- ایرنا- حذف ۶۰ درصد از جوانان کشتی آزاد ایران در براتیسلاوا زنگ خطری است که می‌تواند آینده پرافتخارترین رشته المپیکی ایران را تهدید کند.
سایت جهان نیوز

عکس نجات سرباز بیرو | جهان نیوز

سایت اقتصاد ۲۴

عکس/رونمایی از پیراهن دوم باشگاه پرسپولیس به یاد کودکان میناب

روزنامه هفت صبح

علت حذف فرزانه فصیحی‌ از مسابقات قهرمانی جهان چه بود؟

جدال بدون سکو
روزنامه شرق

جدال بدون سکو

‌پرسپولیس و تراکتور در شرایطی به استقبال یکی از مهم‌ترین بازی‌های فصل می‌روند که این مسابقه یک تقابل برای سه امتیاز نیست؛ پشت این ۹۰ دقیقه، خاطرات و حاشیه‌های دو سال اخیر قرار گرفته است. دو تیم در سال‌های گذشته بارها در بازی‌های بزرگ برابر هم قرار گرفته‌اند و هر بار نتیجه مسابقه، جدا از جدول، روی فضای …
روزنامه هفت صبح

آخرین سنگر سقوط کرد؛ نسل لژیونرها منقرض شد!

دکتر برو سربازی!
روزنامه توسعه ایرانی

دکتر برو سربازی!

آریا طاری ساعت شنی برای شماره یک تیم ملی به کار افتاده است. پاییز امسال، نه فقط فصل خزان برگ ها، که خزان معافیت های طولانی مدت و
سایت تابناک

بیرانوند قصد سرباز شدن ندارد؛ انتقال به فجرسپاسی در صورت اجبار

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!
خبرگزاری ایرنا

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!

تهران- ایرنا- رئیس فیفا در واکنش به پرسش خبرنگار اسکای‌نیوز در خصوص طرح اتهام خیانت به فوتبال گفت: مدل موی قشنگی داری!
سایت عصرایران

ظاهر جدید ارلینگ هالند با سر تراشیده

سایت ورزش ۳

زنگ خطر برای کشتی ایران به صدا درآمد!

سایت خبر ورزشی

از فحاشی زننده یک پیشکسوت تا اتفاق تلخ برای طارمی و بمب مصنوعی رامین!

گزارش ویژه-2| امضای دوم ممبینی پای اتفاقات عجیب ترکیه/کُد اخلاقی فیفا؟ - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

گزارش ویژه-2| امضای دوم ممبینی پای اتفاقات عجیب ترکیه/کُد اخلاقی فیفا؟ - تسنیم

بخش دوم اتفاقات رقم خورده توسط دبیرکل فدراسیون فوتبال در جریان اردوی ترکیه مانند قسمت اول حاوی نکات مبهمی است.
غروب ستاره‌ها در قاره سبز
روزنامه توسعه ایرانی

غروب ستاره‌ها در قاره سبز

آریا طاری انتقال مهدی طارمی به الوصل امارات، تنها جابه جایی یک بازیکن در بازار نقل و انتقالات تابستانی نیست؛ این یک زنگ خطر کرکننده و یک
    
روزنامه هفت صبح

دکتر بیرانوند آخرین بمب نقل و انتقالات تابستانی!

ادبیات سخیف پیشکسوت فوتبال | آقای روشن در دوران فوتبالی تان یک تمام کننده خوب بودید و حالا یک ضربه تمام‌کننده به اعتبار و حیثیت خود وارد کردید
سایت رویداد‌ ۲۴

ادبیات سخیف پیشکسوت فوتبال | آقای روشن در دوران فوتبالی تان یک تمام کننده خوب بودید و حالا یک ضربه تمام‌کننده به اعتبار و …

مصاحبه جنجالی با ادبیات سخیف و عجیب حسن روشن، پیشکسوت فوتبال و باشگاه استقلال و توهین و فحاشی رکیک وی به کی‌روش و ساپینتو با بازخوردهای زیادی همراه بوده است.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| فرار عجیب ممبینی دبیرکل فدراسیون از دست خبرنگاران

سایت عصرایران

نماز شکر ابوالفضل محمدنژاد پس از فینالیست شدن

سایت خبر ورزشی

محرومیت فرزانه فصیحی از حضور در مسابقات جهانی: هیچ جمله‌ای نمی‌تواند عمق ظلم و خیانتی که به من شد را توصیف کند +عکس

روزنامه هفت صبح

بی احترامی عجیب ممبینی به خبرنگاران و فرار از مصاحبه با ترفند تماس نمایشی!

سایت جهان صنعت نیوز

فوتبال ۳۶۰ رفع فیلتر شد