قیمت طلا امروز




 بازرسی کل کشور

 سایت ایران آنلاین / ۱۰ ساعت قبل

مراسم معارفه روسای جدید سازمان بازرسی و قوه‌ قضائیه

آیین تکریم و معارفه رئیس حوزه ریاست قوه قضاییه و رئیس سازمان بازرسی کل کشور با حضور معاون اول قوه قضاییه و جمعی از مسئولان و مقامات قضایی برگزار شد.
 مراسم معارفه روسای جدید سازمان بازرسی و قوه‌ قضائیه
ایران آنلاین:

  در این مراسم از خدمات و تلاش‌های ذبیح‌الله خداییان رئیس پیشین سازمان بازرسی کل کشور در دوران تصدی این مسئولیت تکریم و تقدیر و اصغر جهانگیر به عنوان رئیس جدید سازمان بازرسی کل کشور معرفی شد.

به گزارش ایسنا، اصغر جهانگیر که پیش از این معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه بود با حکم رئیس قوه قضاییه به ریاست سازمان بازرسی کل کشور منصوب شده است.

همچنین از خدمات محمدرضا صارمی رئیس پیشین حوزه ریاست قوه قضاییه تکریم و تقدیر شد.

در ادامه این مراسم ذبیح‌الله خداییان رئیس پیشین سازمان بازرسی کل کشور به عنوان رئیس حوزه ریاست قوه قضاییه معرفی شد.

محمدرضا صارمی نیز که پیش از این ریاست حوزه ریاست قوه قضاییه را بر عهده داشت، طی حکمی از سوی حجت‌الاسلام‌والمسمین محسنی اژه‌ای،  به عنوان مشاور رئیس قوه قضاییه منصوب شد

این آیین با هدف تکریم مسئولان پیشین و معارفه مسئولان جدید در سمت‌های ریاست سازمان بازرسی کل کشور و ریاست حوزه ریاست قوه قضاییه برگزار شد.

خداییان: مسئولیت‌ها امانت الهی و فرصتی برای خدمت هستند/ مبارزه با فساد در سازمان بازرسی قاطع و قانونمند بود

ذبیح‌الله خداییان، رئیس پیشین سازمان بازرسی کل کشور، در آیین تکریم و معارفه رئیس سازمان بازرسی کل کشور، با تبریک آغاز امامت حضرت ولی‌عصر (عج) اظهار کرد: این جلسات را در این ایام مبارک به فال نیک می‌گیریم و از همه عزیزانی که در این جلسه حضور دارند و همچنین همکارانی که در سراسر کشور به‌صورت ویدئوکنفرانس در این مراسم حضور دارند، اعضای شوراهای قضایی و به‌ویژه معاون اول قوه قضاییه که در این جلسه حضور یافتند، تشکر می‌کنم.

وی با اشاره به تغییرات اخیر در مدیریت صف و ستاد قوه قضاییه گفت: طبیعتاً چنین تغییراتی زمانی مفهوم پیدا می‌کند که تحول‌آفرین باشد و این امر نیز زمانی محقق می‌شود که هر مدیری دارای برنامه مدوّن در مقاطع کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت باشد و مردم طعم شیرین اقدامات و آثار این برنامه‌ها را بچشند که امیدوارم این اتفاق صورت بگیرد.

رئیس پیشین سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه مسئولیت‌ها گذرا هستند، افزود: بر اساس آموزه‌های دینی ما که روز گذشته نیز در جلسه تودیع و معارفه مسئولان قضایی مطرح شد، مسئولیت یک امانت الهی و فرصتی برای خدمت است و دائمی نیست. مدیری که معارفه می‌شود باید به فکر خداحافظی نیز باشد، چرا که آنچه باقی می‌ماند عملکرد و آثاری است که در زندگی مردم بر جای گذاشته می‌شود.

خداییان ادامه داد: ما نیز همواره این موضوع را مدنظر قرار دادیم که این مسئولیت امانتی در اختیار ماست و باید تمام تلاش خود را به کار ببندیم تا به‌خوبی از این امانتداری کنیم و آن را به مدیر بعدی تقدیم کنیم.

وی با تشریح رویکرد سازمان بازرسی کل کشور در دوره مسئولیت خود اظهار کرد: در این راستا تلاش کردیم سازمان بازرسی، سازمانی حرفه‌ای و قانون‌مدار باشد. در برنامه‌هایی که طی این مدت داشتیم، سعی کردیم سازمان، سازمانی اصلاح‌گر باشد و برنامه‌هایی که تدوین می‌شد، مسئله‌محور باشد.

رئیس پیشین سازمان بازرسی کل کشور افزود: اگر مشکلی در جامعه ایجاد می‌شد یا تخلفی صورت می‌گرفت، این سؤال را از خودمان مطرح می‌کردیم که چرا این تخلف اتفاق افتاده است، با چه خلأ قانونی یا اجرایی مواجه بودیم، آیا نظارت مؤثر بوده است یا خیر و آیا ساختارها مشکل دارند. سپس به دنبال رفع آن مشکل بودیم و تلاش می‌کردیم با ارائه راهکارهای کارشناسی‌شده از سوی همکاران، اقدامات لازم را انجام دهیم.

خداییان با تأکید بر اولویت اقدامات پیشگیرانه در سازمان بازرسی گفت: اقدامات پیشگیرانه در اولویت کار ما بودند، چرا که تا زمانی که ریشه فساد خشکیده نشود، هر میزان با فساد و مفسد برخورد کنیم، فساد باقی خواهد ماند.

وی ادامه داد: بر این اساس، تمام تلاش ما این بود که با برنامه‌های مسئله‌محور، مشکلی از جامعه رفع کنیم و تلاش کنیم از جرم یا تخلف پیشگیری به عمل آید. با هشدارهای به‌موقع، هیچ‌گاه منتظر نمی‌ماندیم شخصی مرتکب خلاف شود. به‌محض اینکه موردی را مشاهده می‌کردیم، هشدار می‌دادیم و اعلام می‌کردیم که در مسیر پیش‌رو چالش یا مشکلی وجود دارد.

خداییان همچنین با اشاره به رویکرد سازمان بازرسی در صیانت از مدیران و کارکنان گفت: هدف ما صیانت از مدیران و کارکنان در بخش‌های مختلف بود.

وی صیانت از بیت‌المال را از دیگر اولویت‌های سازمان بازرسی عنوان کرد و گفت: نکته دیگری که مدنظر ما بود، صیانت از بیت‌المال بود، چرا که بیت‌المال متعلق به همه مردم است و باید از آن حفاظت و حراست شود.

رئیس پیشین سازمان بازرسی کل کشور افزود: همکاران ما در جاهایی که امکان تضییع بیت‌المال وجود داشت، حاضر بودند. در محل‌هایی که قراردادها منعقد می‌شود، پروژه‌ها اجرا می‌شود و مواردی از این دست که زمینه سوءاستفاده را فراهم می‌کند، حضور و نظارت داشتیم.

وی با تأکید بر حمایت از مدیران سخت‌کوش اظهار کرد: تلاش کردیم از مدیران سخت‌کوش حمایت کنیم، آنها را معرفی و دلگرم کنیم و در کنارشان باشیم. تصور ما این نبود که صرفاً برای تشکیل پرونده آمده‌ایم.

خداییان با اشاره به اهمیت حفظ آبروی افراد گفت: حفاظت از آبروی افراد برای ما خط قرمز بود. حتی درباره شخصی که مرتکب جرم، تخلف یا فساد شده بود، همواره تأکید ما بر این بود که حیثیت او باید حفظ شود. در هر حال، ما باید خودمان را جای آن شخص قرار دهیم و ببینیم آیا دوست داریم کسی به حیثیت ما خدشه وارد کند؟

وی تأکید کرد: اقداماتی که انجام می‌دادیم باید کاملاً مستند و مستدل باشد و تا زمانی که دلیل کافی متوجه کسی نباشد، او به مراجع قضایی معرفی نمی‌شد. هر جا نیز متوجه می‌شدیم اشتباهی صورت گرفته است، آن را می‌پذیرفتیم و اعلام می‌کردیم، چرا که حیثیت انسان‌ها برای ما مهم است.

رئیس پیشین سازمان بازرسی کل کشور در عین حال با تأکید بر قاطعیت در برخورد با فساد گفت: در کنار این موضوع، اگر با فسادی مواجه می‌شدیم، کوتاهی نداشتیم. مبارزه با فساد، چه در دوره‌های قبل و چه در این دوره، قاطع و قانونمند بود. پرونده‌های مهمی در این دوره تشکیل شد که شاید سابقه نداشت و نتایج آن نیز حاصل شد که به آنها اشاره شد.

خداییان ادامه داد: ما سعی کردیم در برخورد با فساد، اگر جرم یا تخلفی اتفاق افتاده و مستند نکنیم که طرف چه کسی است، وابسته به چه جناح یا گروهی است، چه کسی پشت اوست یا قدرت دارد. اگر کسی آسیب می‌زد، برخورد می‌کردیم.

رئیس پیشین سازمان بازرسی کل کشور با تأکید بر توجه به سرمایه انسانی سازمان اظهار کرد: ما افتخار داریم که سرمایه سازمان ساختمان‌ها، امکانات و تجهیزات نیست، بلکه نیروی انسانی آن است. این اعتقاد را دارم که یک مدیر نمی‌تواند صرفاً بر اساس مقررات اداری، کاهش تخلفات، کم کردن پاداش و امثال آن مدیریت کند. مدیریت باید بر دل افراد باشد و این زمانی حاصل می‌شود که همکاران احساس کنند به کرامت آنها توجه می‌شود و مدیر در کنار آنهاست.

خداییان ادامه داد: اگر مدیر به‌موقع حضور داشته باشد و خودش به‌موقع بیاید و به‌موقع برود، دیگر نیازی به بخشنامه و دستورالعمل نیست. اگر همکار ببیند مدیر در غم و شادی او شریک است، این همراهی و حضور، خود موجب شکل‌گیری انگیزه و تعلق سازمانی خواهد شد.

رئیس پیشین سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به حضور کارکنان این سازمان در محل کار حتی در شرایط دشوار گفت: خدا را شاهد و گواه می‌گیرم که در همین ساختمان، زمانی که مسئولیت داشتم و همکاران در شرایط سخت و حتی در زمان بمباران در محل کار حضور داشتند، حتی یک روز تعطیل نکردند.

وی افزود: در هر حال، اگر برنامه عملکردی ارائه شد، متعلق به من نیست. من فقط عضوی از این مجموعه بزرگ بودم و این عملکرد متعلق به تلاش معاونان و همه همکاران عزیز سازمان است. من در بخش‌های مختلفی از قوه قضاییه خدمت کردم، اما در پیشگاه خدای متعال شهادت می‌دهم که نیروهای سازمان، نیروهایی متخصص، متعهد و دلسوز و از پاک‌ترین نیروهای کشور هستند.

وی ادامه داد: خدا را شاکرم که چند صباحی توفیق پیدا کردم خدمتگزار کوچک این سازمان باشم. به هر حال، در طول چهار یا پنج سال ممکن است کسی به‌صورت ناخودآگاه رنجیده‌خاطر شده باشد. از همه شما عزیزان حلالیت می‌طلبم.

خداییان در ادامه با اشاره به انتصاب اصغر جهانگیر به ریاست سازمان بازرسی کل کشور اظهار کرد: خدا را شاکرم که مسئولیت این سازمان به دست شخصیتی نام‌آشنا، اصغر جهانگیر، سپرده شد که از پیشکسوتان هستند و در سمت‌های متعدد و مختلف حضور داشته‌اند و هر جا حضور داشتند، موفق بودند. من سابقه دوستی و رفاقت بیش از ۲۵ سال با جهانگیر دارم و اخلاق، رفتار، تلاش، کوشش، علم و تجربه ایشان موجب می‌شود که ان‌شاءالله این سازمان دوران شکوفایی خود را ببیند و ارتقا پیدا کند.

خداییان در ادامه از رئیس قوه قضاییه و معاون اول قوه قضاییه تشکر کرد و گفت: از محضر ریاست قوه قضاییه و معاون اول قوه نیز به خاطر حسن اعتمادی که به بنده داشتند و همچنین اعتمادی که به اصغر جهانگیر کردند و این مسئولیت را به ایشان سپردند، صمیمانه تشکر می‌کنم.

وی با اشاره به مسئولیت جدید رئیس پیشین حوزه ریاست قوه قضاییه گفت: تشکر بعدی من از برادر عزیز، ارزشمند، فرهیخته، متواضع، متدین و صادق است که انصافاً حوزه ریاست را به‌خوبی اداره کردند. بیش از ۲۰ سال است که در کنار ریاست قوه قضاییه در سمت‌های مختلف بودند و در حال حاضر نیز توفیق پیدا کردند در یک سنگر دیگر خدمت کنند.

وی با اشاره به مسئولیت جدید خود افزود: قصد ندارم در خصوص برنامه‌هایی که در آن حوزه دارم بحث کنم، اما تمام تلاشم بر این خواهد بود که یک پل ارتباطی بین مجموعه‌های قضایی، بخش‌های مختلف دادگستری‌ها، معاونت‌ها، سازمان‌ها، مردم شریف و ریاست عالی قوه قضاییه باشم.

رئیس پیشین سازمان بازرسی کل کشور گفت: تلاش می‌کنم با استفاده از نظرات کارشناسی معاونت‌ها و بخش‌های تخصصی قوه قضاییه، گزارش‌هایی که برای اتخاذ تصمیم به محضر ریاست قوه قضاییه ارائه می‌شود، اولاً گزارش‌هایی تحلیلی و قابل استفاده باشد و ان‌شاءالله نتیجه‌ای که از آنها گرفته می‌شود، نتیجه‌ای تحول‌آفرین باشد.

وی تأکید کرد: تلاش ما بر این است که پیگیر نتیجه باشیم، نتایج را ارزیابی کنیم و آنها را به محضر ریاست قوه قضاییه تقدیم کنیم.

حوزه ریاست قوه قضاییه مسئولیت‌های متنوع و سنگینی بر عهده دارد

محمدرضا صارمی، رئیس پیشین حوزه ریاست قوه قضاییه در آیین تکریم و معارفه مسئولان قضایی با اشاره به گستردگی و تنوع مسئولیت‌های حوزه ریاست قوه قضاییه اظهار کرد: مسئولیت‌های این حوزه، تنوع و تفاوت‌هایی با سایر بخش‌ها دارد.

وی با اشاره به بخشی از وظایف حوزه ریاست قوه قضاییه گفت: همکاری با سایر قوا، بخش‌های مختلف جامعه، دستگاه اجرایی، مجلس، نیروهای مسلح و نیروهای امنیتی، از جمله مسئولیت‌های این حوزه است.

صارمی ادامه داد: انتقال مطالب از بخش‌های مختلف دستگاه قضایی کشور به ریاست قوه قضاییه اهمیت زیادی دارد، چرا که اگر انتقال این مطالب زمان زیادی به خود اختصاص دهد، ممکن است زحمات زیادی از همکاران بی‌اثر شود.

وی افزود: انتقال نقطه‌نظرات ریاست قوه قضاییه در اسرع وقت به بخش‌های مختلف دستگاه قضایی نیز از دیگر وظایف این حوزه است.

رئیس پیشین حوزه ریاست قوه قضاییه با اشاره به دیگر مسئولیت‌های این حوزه گفت: کارهای سنگین داخلی، سفرهای استانی و تنظیم بخشنامه‌ها، دستورالعمل‌ها و آیین‌نامه‌ها نیز از جمله وظایفی است که وقت زیادی می‌طلبد. البته بخشی از این امور در داخل حوزه و بخشی نیز در معاونت حقوقی و سایر قسمت‌ها تنظیم می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت تمام‌وقت دستگاه قضایی اظهار کرد: حوزه ریاست قوه قضاییه نیز مانند سایر بخش‌های دستگاه قضایی به‌صورت تمام‌وقت فعالیت می‌کند و در بسیاری از مواقع، حتی پس از فراغت از کار نیز نمی‌توان ارتباطات را قطع کرد. ممکن است اتفاقاتی در ساعات تعطیل یا ایام تعطیل رخ دهد که دستگاه قضایی باید فوراً نسبت به آنها واکنش نشان داده و موضوع را پیگیری کند. این مسائل باعث می‌شود هیچ‌وقت نتوان از کار فاصله گرفت.

وی با اشاره به دوره پنج‌ساله مسئولیت خود گفت: در این دوره پنج‌ساله، دو، سه اتفاق نادر نیز داشتیم، از جمله شهادت رئیس‌جمهور آیت‌الله رئیسی و جمعی از دولتمردان و پس از آن، وقفه ۵۰ روزه‌ای که باید در آن رئیس‌جمهور بعدی انتخاب می‌شد.

رئیس پیشین حوزه ریاست قوه قضاییه ادامه داد: این اتفاق در شرایطی رخ داد که مجلس هنوز اعتبارنامه نمایندگان را تصویب نکرده بود و تقریباً مجلس نیز نوپا بود و شروع به کار نکرده بود. در این شرایط، حجم عظیمی از کار متوجه مجموعه‌های مختلف شد.

وی افزود: موضوعات مرتبط با رهبری و همچنین موضوعاتی که در ارتباط با حوزه ریاست و ارجاع آنها به شورای رهبری بود، در کنار مسئولیت‌های ریاست قوه قضاییه قرار داشت و حجم زیادی از امور را به خود اختصاص می‌داد.

صارمی با اشاره به حجم فعالیت‌های ریاست قوه قضاییه گفت: شخصیت ریاست قوه قضاییه و میزان فعالیتشان واقعاً فوق‌العاده است.

وی با اشاره به تلاش کارکنان حوزه ریاست اظهار کرد: حضور خدمتگزاران متدین و دلسوز در این دستگاه باعث می‌شود امور به‌خوبی دنبال شود. همکاران در این سال‌ها شبانه‌روز تلاش کردند و در حوزه ریاست تلاش‌های خوبی صورت گرفت.

رئیس پیشین حوزه ریاست قوه قضاییه ادامه داد: در این سال‌ها تلاش شد در حوزه ریاست، ارتباط با همکاران برقرار باشد و اگر مطلب یا مشکلی دارند، بتوانند آن را مطرح کنند. با توجه به اینکه اوقات ریاست قوه قضاییه مشخص و بر اساس برنامه تنظیم شده است و زمان ملاقات نیز محدود است، اگر همکاری برای دیدار مراجعه کند، تلاش می‌شود موضوع در چارچوب برنامه‌ها پیگیری شود.

جهانگیر: سازمان بازرسی باید از بازرسی آماری به سمت ارزیابی کیفی و نتیجه‌محور حرکت کند

اصغر جهانگیر، رئیس جدید سازمان بازرسی کل کشور و معاون پیشین اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، در آیین تکریم و معارفه رئیس سازمان بازرسی کل کشور، با قدردانی از اعتماد ریاست قوه قضاییه، در ابتدای سخنان خود با درود به روح امام خمینی (ره) و شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان، اظهار کرد: امام راحل عظیم‌الشأن با آفریدن این انقلاب در عصری ظلمانی و با نگاه نورانی و نفس قدسی خود توانستند انقلاب را در خاورمیانه بیافرینند؛ انقلابی که امروز حاصل آن را در بیداری جهان اسلام و مظلومان و مستضعفان عالم شاهد هستیم.

رئیس جدید سازمان بازرسی کل کشور افزود: درود می‌فرستم به روح ملکوتی امام شهید و همه شهدا در عرصه‌های مختلف، چرا که اگر مجاهدت‌های شهدا نبود، امروز از این امنیت پایدار در جامعه برخوردار نبودیم تا بتوانیم در کنار یکدیگر زندگی کنیم و مسیر آینده را ترسیم کنیم.

جهانگیر در ادامه با قدردانی از اعتماد ریاست قوه قضاییه برای سپردن مسئولیت ریاست سازمان بازرسی کل کشور به وی، اظهار کرد: از حسن اعتماد ریاست قوه قضاییه نسبت به این حقیر کمال تشکر را دارم که این فرصت را در اختیار من قرار دادند تا بتوانم در این سازمان معظم و بسیار تأثیرگذار در کشور انجام وظیفه کنم.

جهانگیر همچنین از حمایت‌های مسئولان قضایی، به‌ویژه حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی، معاون اول قوه قضاییه، قدردانی کرد و گفت: امیدواریم در آینده شرمنده این اعتماد نباشیم و بتوانیم نشان دهیم تصمیماتی که برای دوره جدید گرفته شده، تصمیمات دقیقی بوده و با کمک و همراهی شما بزرگواران، حق مطلب را به‌خوبی ادا کنیم.

رئیس جدید سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: پیامبران الهی انسان را موجودی مسئول، آگاه و دارای اختیار معرفی کردند و از این طریق به ما نشان دادند که کاری که امروز انجام می‌دهیم صرفاً برای امروز و فردا نیست، بلکه آثار آن تا صحنه قیامت ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه انسان با حواس محدود خود نمی‌تواند عالم نامحدود هستی را به‌طور کامل درک کند، گفت: همه ما قبل از هر کاری باید بدانیم که خداوند متعال ناظر و حاضر بر اعمال ماست؛ بنابراین جایگاهی را که می‌پذیریم، مسئولیتی را که قبول می‌کنیم، قلمی را که می‌زنیم و گزارشی را که می‌نویسیم، باید با عنایت به این نکته باشد، چرا که صحنه، صحنه دیدن، سؤال و جواب و پاسخگویی است.

جهانگیر با تشریح وظایف سازمان بازرسی کل کشور اظهار کرد: کاری که عزیزان ما در سازمان بازرسی انجام می‌دهند، هم بازرسی، هم ارزیابی و هم ارزشیابی است. شما سازمان‌های نظام را ارزیابی می‌کنید تا مشخص شود آیا در راستای مأموریت‌های خود موفق بوده‌اند و حسن انجام امور را به‌درستی دنبال کرده‌اند یا خیر.

وی افزود: اگر این ارزیابی با دقت و وسواس انجام شود، چرخ امور می‌تواند به مدار خود بازگردد و دغدغه‌های مردم که به دنبال مبارزه جامعه با مظاهر فساد هستند و تخلفات را برنمی‌تابند، مورد توجه قرار گیرد.

رئیس جدید سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: سازمان بازرسی در درجه نخست سازمانی ارزیابی‌کننده برای همه دستگاه‌های اجرایی کشور است و در درجه دوم سازمانی ارزشیابی‌کننده است؛ یعنی علاوه بر ارزیابی، به این موضوع نیز می‌پردازد که مأموریت‌های دستگاه‌ها تا چه میزان به نتایج اثربخش منجر شده است.

جهانگیر تأکید کرد: آنچه در بازرسی‌ها انجام می‌دهیم نباید صرفاً به بازرسی‌های آماری و کمی و شناسایی و گزارش تخلفات محدود شود، بلکه باید به سمت گزارش‌های کیفی، اثربخش و نتیجه‌محور حرکت کنیم؛ موضوعی که امروز در گزارش جامع ارائه‌شده نیز آن را در عملکرد سازمان بازرسی شاهد بودیم.

وی با تأکید بر ضرورت پرهیز از رضایت کامل از عملکرد موجود گفت: همه ما نباید نسبت به وضعیت خود احساس رضایت کامل داشته باشیم، چرا که امکان رشد، پیشرفت و بهبود اوضاع همیشه وجود دارد. زمانی که انسان احساس بی‌نیازی و غنی بودن کند، توقف و درجا زدن آغاز می‌شود و به تعبیری، مرگ سازمان‌ها از جایی آغاز می‌شود که احساس کنند همه امور مطلوب است.

جهانگیر با اشاره به ضرورت کشف آسیب‌های ساختاری و فرایندی در دستگاه‌ها اظهار کرد: یکی از وظایف مهم سازمان بازرسی در ارزشیابی عملکرد دستگاه‌ها این است که بتواند آسیب‌های ساختاری و فرایندی موجود در مدیریت را کشف کند.

وی افزود: اگر بازرس، سرپرست بازرسی و مجموعه‌ای که برای بازرسی در یک محیط حضور پیدا می‌کنند، علاوه بر بازرسی بتوانند ارزشیابی درستی از عملکردها داشته باشند، آن زمان می‌توانیم متوجه شویم که آیا ساختار موجود در یک مجموعه به‌درستی کار خود را انجام می‌دهد یا خیر و آیا فرایندها کامل هستند یا نه.

رئیس جدید سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: موازی‌کاری و شرایطی که موجب همراه شدن سیستم با بروکراسی و کاغذبازی می‌شود، اصولاً به نارضایتی مردم می‌انجامد؛ بنابراین ارزشیابی علاوه بر اصلاح ساختار و فرایندها باید بتواند اصلاح مدیریتی را نیز از دل خود استخراج کند.

وی افزود:  تلاش ما باید این باشد که نظام بازرسی، علاوه بر بازرسی، یک نظام ارزیابی‌کننده و ارزشیابی‌کننده نیز باشد.

رئیس جدید سازمان بازرسی کل کشور همچنین از عملکرد ذبیح‌الله خداییان در دوره پنج‌ساله ریاست سازمان بازرسی قدردانی کرد و گفت: تلاش ما این خواهد بود که در راستای اجرای سند تحول قوه قضاییه، بر اساس رهنمودهای ریاست قوه قضاییه و مقام معظم رهبری، سازمان بازرسی کل کشور را به جایگاه شایسته‌ای که داشته و دارد برسانیم و آن را بیش از پیش ارتقا دهیم.

انتهای پیام/







دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ - 24 August 2026
روزنامه هفت صبح

آخرین سنگر سقوط کرد؛ نسل لژیونرها منقرض شد!

دکتر برو سربازی!
روزنامه توسعه ایرانی

دکتر برو سربازی!

آریا طاری ساعت شنی برای شماره یک تیم ملی به کار افتاده است. پاییز امسال، نه فقط فصل خزان برگ ها، که خزان معافیت های طولانی مدت و
سایت تابناک

بیرانوند قصد سرباز شدن ندارد؛ انتقال به فجرسپاسی در صورت اجبار

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!
خبرگزاری ایرنا

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!

تهران- ایرنا- رئیس فیفا در واکنش به پرسش خبرنگار اسکای‌نیوز در خصوص طرح اتهام خیانت به فوتبال گفت: مدل موی قشنگی داری!
سایت عصرایران

ظاهر جدید ارلینگ هالند با سر تراشیده

سایت ورزش ۳

زنگ خطر برای کشتی ایران به صدا درآمد!

سایت خبر ورزشی

از فحاشی زننده یک پیشکسوت تا اتفاق تلخ برای طارمی و بمب مصنوعی رامین!

گزارش ویژه-2| امضای دوم ممبینی پای اتفاقات عجیب ترکیه/کُد اخلاقی فیفا؟ - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

گزارش ویژه-2| امضای دوم ممبینی پای اتفاقات عجیب ترکیه/کُد اخلاقی فیفا؟ - تسنیم

بخش دوم اتفاقات رقم خورده توسط دبیرکل فدراسیون فوتبال در جریان اردوی ترکیه مانند قسمت اول حاوی نکات مبهمی است.
غروب ستاره‌ها در قاره سبز
روزنامه توسعه ایرانی

غروب ستاره‌ها در قاره سبز

آریا طاری انتقال مهدی طارمی به الوصل امارات، تنها جابه جایی یک بازیکن در بازار نقل و انتقالات تابستانی نیست؛ این یک زنگ خطر کرکننده و یک
    
روزنامه هفت صبح

دکتر بیرانوند آخرین بمب نقل و انتقالات تابستانی!

ادبیات سخیف پیشکسوت فوتبال | آقای روشن در دوران فوتبالی تان یک تمام کننده خوب بودید و حالا یک ضربه تمام‌کننده به اعتبار و حیثیت خود وارد کردید
سایت رویداد‌ ۲۴

ادبیات سخیف پیشکسوت فوتبال | آقای روشن در دوران فوتبالی تان یک تمام کننده خوب بودید و حالا یک ضربه تمام‌کننده به اعتبار و …

مصاحبه جنجالی با ادبیات سخیف و عجیب حسن روشن، پیشکسوت فوتبال و باشگاه استقلال و توهین و فحاشی رکیک وی به کی‌روش و ساپینتو با بازخوردهای زیادی همراه بوده است.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| فرار عجیب ممبینی دبیرکل فدراسیون از دست خبرنگاران

سایت عصرایران

نماز شکر ابوالفضل محمدنژاد پس از فینالیست شدن

سایت خبر ورزشی

محرومیت فرزانه فصیحی از حضور در مسابقات جهانی: هیچ جمله‌ای نمی‌تواند عمق ظلم و خیانتی که به من شد را توصیف کند +عکس

روزنامه هفت صبح

بی احترامی عجیب ممبینی به خبرنگاران و فرار از مصاحبه با ترفند تماس نمایشی!

سایت جهان صنعت نیوز

فوتبال ۳۶۰ رفع فیلتر شد

مدال روی سینه بود، نان توی سفره نبود
خبرگزاری ایرنا

مدال روی سینه بود، نان توی سفره نبود

کنگاور - ایرنا - روزی کنگاور قهرمانانش را تا سکوی جهان بدرقه می‌کرد امروز اما بخشی از همان نام‌ها میان خاطرات مدال‌ها و سختی‌های زندگی جا مانده‌اند؛ از حجت رحمت‌آبادی، قهرمان جهان که امروز پشت فرمان خودروی فضای سبز شهرداری نشسته تا کاوه رحمت‌آبادی، دارنده برنز نوجوانان جهان که به‌دلیل بیکاری و نبود حمایت …
بیرانوند به جای ژاپن در پادگان!
سایت فرارو

بیرانوند به جای ژاپن در پادگان!

طبق اعلام مسئولان، مدال‌آوران بازی‌های آسیایی ناگویا در صورت کسب یکی از سه رتبه نخست از امتیازاتی برخوردار خواهند شد که موضوع معافیت از خدمت سربازی نیز در میان آنها قرار دارد. همین مسأله کافی بود تا شایعه حضور بیرانوند در تیم امید جدی‌تر شود و این تصور شکل بگیرد که شاید دروازه‌بان تراکتور بتواند از مسیر …
سایت رویداد‌ ۲۴

⁨ ⁨ ⁨ ⁨ببینید| شوخی جالب عقاب آسیا و اصلانیان

روزنامه هفت صبح

سرمربی تیم ملی: باید از فلسطین، ویتنام و کره شمالی هم بترسیم!

سایت فوتبالی

نمایشی متفاوت از آرش برهانی؛ نوازنده حرفه‌ای دف و تنبک!

سایت تابناک

ادعای عجیب دستیار قلعه‌نویی درباره حذف تیم ملی فوتبال

سایت فرارو

تیر بیرانوند به سنگ خورد؛ فرصت بزرگ معافیت سربازی از دست رفت!

روزنامه هفت صبح

کودتای 28 مرداد از نگاه ورزشی

کودتای خاموش در پرسپولیس!
سایت خبرآنلاین

کودتای خاموش در پرسپولیس!

بعضی جریان‌های پشت پرده در پرسپولیس به دنبال آن هستند که حاصل زحمات دیگران را مصادره کنند و به صندلی مدیریت باشگاه برسند.
از لباس نقاش‌های ساختمان تا سیمپسون‌ها؛ یکی هم دقیقا شبیه ژاکت سریال فرندز! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

از لباس نقاش‌های ساختمان تا سیمپسون‌ها؛ یکی هم دقیقا شبیه ژاکت سریال فرندز! - پارس فوتبال

کیت‌های فصل جدید لیگ برتر انگلیس نظرات متفاوتی را به خود دیده است.
سایت شهرآرانیوز

ویدئو | پس‌گردنی مسی به بازیکن فیلادلفیا؛ داور اصلاً ندید!

گزارش اختصاصی تابناک از پشت پرده جنجالی «باند مافیایی»/ نسبت فوتبال ایران با وحید کردانی چیست؟ - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

گزارش اختصاصی تابناک از پشت پرده جنجالی «باند مافیایی»/ نسبت فوتبال ایران با وحید کردانی چیست؟ - پارس فوتبال

وحید کردانی که اکنون معاون دبیرکل کنفدراسیون فوتبال آسیاست، از مدیران ایرانی AFC به شمار می‌رود که در پرونده آسیایی شدن چادرملو چندین بار به صورت مستقیم و غیرمستقیم به این فرد اشاره شده و اینجا نسبت فوتبال ایران با او بررسی می‌شود.
روزنامه هفت صبح

رامین رضاییان؛ مجرم یا قربانی! ساشا گولش زد؟

بازگشت ابرقدرت و حکمرانی دوباره روس‌ها بر کشتی جهان؛ تاسِ بد مربی‌ای با کارنامه قابل دفاع - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

بازگشت ابرقدرت و حکمرانی دوباره روس‌ها بر کشتی جهان؛ تاسِ بد مربی‌ای با کارنامه قابل دفاع - پارس فوتبال

روسیه دوباره برگشته، پرقدرت هم برگشته؛ شب گذشته و در پایان سومین جهانی سال ۲۰۲۶ آنها سومین کاپ قهرمانی‌شان را گرفتند، اما حقیقت این است که نه نایب‌قهرمانی تیم نوجوانان آزاد و نه فرنگی جوانان در جهانی‌های اخیر، شایسته انتقادات تند نیست.
روزنامه هفت صبح

در اتاق تحلیل هفت ورزشی مطرح شد؛ وایرال شدن با خونه خالی رامین رضاییان!

سایت پارس فوتبال

عباس عراقچی ، میهمان ویژه جشن پرسپولیس!

سایت پارس فوتبال

لغو ناگهانی بازی اسرائیل به میزبانی عربستان - پارس فوتبال

سایت تجارت نیوز

واکنش روبرتو کارلوس به شایعه تغییر دینش

سایت اقتصاد ۲۴

عکس / عاشقانه‌های علی قلی زاده در میان هیاهوی فوتبال

آمار و اخبار، خلاف اظهارات حمید مطهری؛ رضاییان بهترین بازیکن آسیایی جام جهانی نبود - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

آمار و اخبار، خلاف اظهارات حمید مطهری؛ رضاییان بهترین بازیکن آسیایی جام جهانی نبود - پارس فوتبال

اگرچه حمید مطهری برای تعریف و تمجید از شاگرد جدیدش در فولاد اعلام کرد که رامین رضاییان بهترین بازیکن آسیایی در جام جهانی ۲۰۲۶ بوده است، اما اخبار و البته مهم‌تر از آن آمار خلاف این صحبت را می‌رسانند.
راز فسخ آسانی
روزنامه شرق

راز فسخ آسانی

استقلال در شرایطی با بسته‌بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی مواجه شده که ابعاد حقوقی این ماجرا حالا از یک محرومیت ساده نقل‌وانتقالاتی فراتر رفته است. از یک سو، شکایت باشگاه‌های مس شهر بابک و نساجی مازندران درباره استفاده استقلال از بازیکنان جدید، می‌تواند پرونده‌ای را باز کند که در صورت پذیرش ادعاها، به تغییر …
سایه سنگین یک کابوس
روزنامه توسعه ایرانی

سایه سنگین یک کابوس

آریا طاری ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر، با آن سکوهای نزدیک به چمن و اتمسفر خفه کننده اش، همواره برای تیم های پایتخت نشین چیزی فراتر
    
پای فوتبال روی گلوی قشر ضعیف جامعه! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

پای فوتبال روی گلوی قشر ضعیف جامعه! - پارس فوتبال

افزایش قیمت بلیت، هزینه سنگین رفت‌وآمد و برگزاری مسابقات در ورزشگاه‌های دور از مرکز شهر، تماشای یک بازی لیگ برتر را برای بسیاری از هواداران به تفریحی بیش از یک میلیون تومانی تبدیل کرده است.
سایت فرارو

تصویر؛ ازدواج روبرتو کارلوس با سهیلا طاهری

انتقاد متفاوت روزنامه «قدس» از رامین رضاییان
سایت فرارو

انتقاد متفاوت روزنامه «قدس» از رامین رضاییان

رامین رضاییان را می‌توان به خاطر فوتبالش نقد کرد، می‌توان درباره انتخاب تیم آینده‌اش حرف زد و حتی درباره لباس و ساعتی که می‌پوشد نظر داد؛ واقعیت این است که مسئله امروز ما با بهترین بازیکن تیم ملی در جام جهانی این‌ها نیست. مسئله ما با بازیکنی مثل رامین روایتی است که یک چهره مشهور از خودش برای جامعه می‌سازد …
چادرملو پرونده آسیایی را به CAS می‌برد/ جریمه سنگین فدراسیون فوتبال تاوان اشتباه ممبینی؟ - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

چادرملو پرونده آسیایی را به CAS می‌برد/ جریمه سنگین فدراسیون فوتبال تاوان اشتباه ممبینی؟ - پارس فوتبال

قرعه‌کشی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا دو هم برگزار شد و گل‌گهر نماینده ایران در این مراسم بود تا به طور کلی تمام امیدهای چادرملو برای رسیدن به آسیا به پایان برسد، اما این اتفاق احتمالاً پایان ماجرا نخواهد بود.
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ساعت ۲۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومانی رامین رضاییان در مراسم معارفه | عکس

خبرگزاری ایرنا

حیرت جهانیان از اقتدار پهلوان لُر + فیلم

خبرگزاری ایرنا

گل سه‌امتیازی آزادی به نساجی + فیلم

خبرگزاری همشهری‌آنلاین

استایل جدید رامین رضاییان بعد از عذرخواهی در تلویزیون! + عکس

سایت رویداد‌ ۲۴

خوب، بد، زشت | رامین رضاییان چگونه به جنجالی‌ترین فوتبالیست ایران تبدیل شد؟

سایت تابناک

مصاحبه بامزه یک هوادار در بازی نساجی و استقلال

سایت عصرایران

لحظه بیهوش شدن جمال موسیالا وسط بازی به دلیل گرما

محرم زیر تیغ آمار/ مرد بازی‌های بزرگ نیست!
خبرگزاری ایسنا

محرم زیر تیغ آمار/ مرد بازی‌های بزرگ نیست!

محرم نویدکیا با شکست سپاهان مقابل تراکتور، آن‌ هم در خانه، آمار عجیب و تلخی را طی دو فصل اخیر ثبت کرد.
روزنامه دنیای اقتصاد

جدایی از زیباترین زن جهان!

سایه‌روشن‌های یک قرعه
روزنامه توسعه ایرانی

سایه‌روشن‌های یک قرعه

آریا طاری سالن های مجلل کنفدراسیون فوتبال آسیا در کوالالامپور، صبح دیروز آبستن اتفاقاتی بود که ضربان قلب میلیون ها هوادار فوتبال در ایران را
روزنامه هفت صبح

موعود بنیادی‌فر وسط یک پرونده جنجالی؛ چهار ماه و ده روز زندان برای داور سرشناس!

سایت عصرایران

روبرتو کارلوس ازدواج کرد؛ مراسم عقد اسلامی اسطوره برزیلی با عروس عرب‌تبار (+عکس)

عروسی‌یی که ما برای رونالدو ساختیم
سایت عصرایران

عروسی‌یی که ما برای رونالدو ساختیم

در ماجرای عروسی رونالدو، یک اتفاق جالب افتاده است: ما برای او عروسی‌یی ساختیم که خودمان دوست داشتیم ببینیم، نه عروسی‌یی که او خواسته بود تجربه کند. هوش مصنوع...
عادی‌سازی عدم امنیت در ایران با دست‌فرمان فوتبال/ تاج، تاجرنیا و کریمی تابع امر AFC - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

عادی‌سازی عدم امنیت در ایران با دست‌فرمان فوتبال/ تاج، تاجرنیا و کریمی تابع امر AFC - پارس فوتبال

سلب میزبانی از باشگاه‌های ایرانی توسط AFC چند بار صورت گرفته و به نظر رسید مهدی تاج، نایب رئیس ایرانی AFC نمی‌تواند برای دفاع از حقوق فوتبال ایران کاری انجام...
         
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| کنایه تند میثاقی روی آنتن زنده: هرکاری از آقایان برمی‌آید!

معمای امیر قلعه‌نویی
سایت فرارو

معمای امیر قلعه‌نویی

وضعیت فعلی نیمکت تیم ملی فوتبال ایران در تکرار همان تراژدی غم‌انگیزی است که سال‌‌هاست گریبانگیر ورزش ما شده؛ یعنی بلاتکلیفی مزمن و عادت به تاخیر انداختن تصمیمات سرنوشت‌‌ساز تا لحظات آخر.
اصابت موشک جنگ به سفره دلال‌ها؛ زمان بره‌کشان فوتبالیست ایرانی با مدیر برنامه وطنی! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

اصابت موشک جنگ به سفره دلال‌ها؛ زمان بره‌کشان فوتبالیست ایرانی با مدیر برنامه وطنی! - پارس فوتبال

پیش از آغاز نقل‌و‌انتقالات فصل جاری برخی منابع غیررسمی مدعی شدند میان تعدادی از مدیران باشگاه‌ها هماهنگی‌هایی صورت گرفته که مقابل زیاده‌خواهی بازیکنان و مدیربرنامه‌های آنها بایستند و بیشتر از عددی مشخص، با هیچ بازیکنی قرارداد نبندند اما در عمل هیچ‌گاه چنین اتفاقی نیفتاد.
سایت فرارو

تصویر؛ استوری غمگین و تلخ علیرضا بیرانوند