قیمت طلا امروز




 نسل Z

 سایت رکنا / ۳۳ دقیقه قبل

علی ربیعی: نسل امروز دستورپذیر نیست/ سلامت روان دانشجویان نیازمند تقویت امید و پیوندهای اجتماعی است

دستیار ویژه رئیس‌جمهور با تأکید بر تغییرات نسلی و افزایش تنهایی ادراک‌شده میان جوانان گفت: سلامت روان دانشجویان تحت تأثیر فشارهای اقتصادی،
 علی ربیعی: نسل امروز دستورپذیر نیست/ سلامت روان دانشجویان نیازمند تقویت امید و پیوندهای اجتماعی است
به گزارش رکنا، علی ربیعی امروز پنجم شهریورماه، در آیین اختتامیه هشتمین همایش ملی کانون‌های دانشجویی همیاران سلامت روان و جسم، به تبیین تفاوت میان مدرنیزاسیون کالبدی و توسعه انسانی پرداخت و اظهار کرد: نباید توسعه را تنها در زرق‌وبرق ظاهری و تغییرات فیزیکی خلاصه کرد؛ ظرفیت اصیل توسعه در درون نسل جوان و دانشجویان نهفته است که مانند یک فنر فشرده می‌تواند جهش‌های بزرگی را برای کشور رقم بزند.

وی به ضرورت درک بافتار و زمینه زیست دانشجویان امروز اشاره کرد و افزود: کسانی که می‌خواهند در حوزه همیاری سلامت روان کار کنند، باید جامعه امروز و مختصات نسلی را دقیق بشناسند. سلامت روان تابعی از تغییرات ارزشی، شرایط اقتصادی، زیست در دوران تحریم و تنش‌های ژئوپلیتیکی منطقه است. 

دستیار ویژه رئیس‌جمهور با اشاره به گسست‌های نسلی تصریح کرد: نسل گذشته با آرمان‌خواهی‌های خاص خود بزرگ شد و نسل‌های پس از آن دغدغه ارزش‌های بقا را داشتند، اما نسل امروز با پدیده‌ای روبه‌روست که می‌توان از آن به بحران اقتدا و مرجعیت تعبیر کرد؛ به این معنا که دیگر دستورپذیری، الگوهای گذشته و دیکته‌شدن رفتارها از سوی نهادهای قدرت را برنمی‌تابد و نسلی انتخاب‌گر، مستقل و خودباور است.

ربیعی با اشاره به پیامدهای روانی و اجتماعی تحریم‌ها خاطرنشان کرد: تحریم علاوه بر فشارهای اقتصادی، بسترساز ناامیدی و نااطمینانی نسبت به آینده شده است. نسل امروز در شرایطی رشد یافته که با بیکاری مزمن و نااطمینانی‌های ژئوپلیتیکی ناشی از بحران‌های منطقه‌ای روبه‌رو بوده است. البته نباید منکر نارسایی‌ها و کم‌تدبیری‌های داخلی شد، اما واقعیت این است که ایران به دلیل موقعیت تمدنی و سوق‌الجیشی خود، همواره با فشارهای سنگینی مواجه بوده و روح و روان جامعه از این فضا تأثیر پذیرفته است.

وی با اشاره به تغییرات هویتی و ارزشی جوانان ایرانی گفت: تحولات ارزشی در میان جوانان ما شتابی بیش از میانگین منطقه دارد؛ حتی در شرایطی که در مرحله گذار صنعتی هستیم، ارزش‌های پساصنعتی و فردگرایانه نیز در ذهن نسل جدید نفوذ کرده است. این دگرگونی در تعاریف پایه‌ای نظیر شغل، تعهد و حتی مناسبات عاطفی و صمیمانه به وضوح دیده می‌شود.

دستیار ویژه رئیس‌جمهور ادامه داد: امروز بسیاری از جوانان در میان جمع، تنهایی ادراک‌شده را تجربه می‌کنند و به نوعی دچار مهاجرت به درون شده‌اند؛ بنابراین مأموریت تشکل‌ها و کانون‌های دانشجویی باید «بیرون کشیدن گلیم دیگران از آب» و پیوند دادن دوباره انسان‌ها باشد.

ربیعی با ارائه پیشنهادهایی برای بهبود عملکرد کانون‌های همیاران سلامت روان و جسم، بر چند مؤلفه اساسی تاکید و بیان کرد: نخست کسب مهارت ارتباطات اجتماعی است، زیرا بخش عمده‌ای از انزوا و درون‌گرایی ناشی از ضعف در مهارت‌های ارتباطی است که این نقیصه باید از طریق تعامل در کانون‌ها جبران شود

وی ادامه داد: دوم تقویت مهارت حل مسئله است و با توجه به اینکه یکی از آسیب‌های نسل حاضر، بن‌بست‌انگاری در برابر مسائل و بحران‌های فردی است، اعضای کانون‌ها باید با یادگیری و انتقال متدهای حل مسئله، مانع از ناامیدی شوند.

ربیعی گفت: تولید سرمایه ارتباطی و ارتقای تاب‌آوری تاب‌آوری اجتماعی یک مفهوم دستوری، مالی یا صرفاً زیرساختی نیست؛ بلکه محصول شبکه ارتباطی و پیوندهای انسانی است. همچنین برای ایجاد نظام مدیریت دانش، تجارب کانون‌ها باید ثبت و مستندسازی شده و در قالب یک پایگاه جامع مدیریت دانش در وزارت علوم جهت هم‌افزایی گردآوری شود.

دستیار ویژه رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه سلامت روان در دانشگاه‌ها یک متغیر وابسته به مؤلفه‌های دیگر است، اظهار کرد: مطالعات حوزه عوامل تعیین‌کننده سلامت نشان می‌دهد که گفت‌وگو، باهم‌بودن، کیفیت روابط میان استاد و دانشجو، احساس تعلق به محیط دانشگاه و امید به آینده، ارکان اصلی پایداری روانی هستند.

وی افزود: کانون‌های همیاران باید نقش کانون‌های سایه‌سار و پناهگاهی امن را ایفا کنند تا هر دانشجو بتواند تکیه‌گاهی برای هم‌دانشگاهی‌های خود باشد و از رهگذر افزایش مشارکت و حمایت اجتماعی، سلامت روان ارتقا یابد.

اعضای کانون‌های همیار سلامت فرشتگان امید دانشگاه‌ها هستند

سپس سعید حبیبا با اشاره به نقش بی‌بدیل کانون‌های همیاران سلامت در تقویت سرمایه اجتماعی دانشگاه‌ها اظهار کرد: دانشجویان عضو این کانون‌ها فرشتگان امید و نجات دانشگاه‌ها هستند و رویکرد دانشگاه‌ها به مقوله سلامت باید از اقدامات منفعلانه پس از بحران، عبور کرده و سلامت روان به عنوان یک گفتمان محوری در آموزش، پژوهش و مدیریت نهادینه شود.

معاون وزیر علوم، فناوری و تحقیقات با تأکید بر اینکه پاسداری از استقلال کشور همواره نیازمند تاب‌آوری و ایستادگی بوده است، ادامه داد: مردم ایران در طول تاریخ، از دوران استعمار تا هجمه‌های معاصر، ثابت کرده‌اند که در برابر دخالت بیگانگان می‌ایستند. ملت ما با وجود تمامی گلایه‌ها و نارسایی‌ها، در بزنگاه‌های حساس همواره پای ایران و تمامیت ارضی ایستاده‌اند؛ چرا که اصالت تمدنی و غیرت ملی اجازه پذیرش سلطه اجنبی را نمی‌دهد.

وی با اشاره به جنگ روانی گسترده علیه جامعه دانشگاهی تصریح کرد: هدف اصلی دشمن از فشارهای ترکیبی و تبلیغات مداوم، از بین بردن بذر امید در دل جامعه، به‌ویژه دانشجویان است. اما ما عمیقاً به ظرفیت نسل جدید باور داریم. مدیریت‌ها و صندلی‌ها تغییر می‌کنند و این شما جوانان هستید که با نبوغ، تعهد و دل‌سوزی خود، آینده درخشان این تمدن کهن را رقم خواهید زد.

حبیبا به کارکرد متمایز کانون‌های همیاران سلامت در قیاس با سایر تشکل‌های دانشجویی پرداخت و گفت: در کنار تمام تشکل‌های سیاسی، صنفی و فرهنگی که ارزشمندند، کانون‌های همیار سلامت جایگاهی ویژه دارند. جوانان در قالب این کانون‌ها فرشتگان امید هستند که هم‌دانشگاهی‌های خود را در مواجهه با چالش‌های روحی، روانی و عاطفی تنها نمی‌گذارند و به واسطه اعتمادی که دانشجویان به هم‌سالان خود دارند، نقشی معجزه‌آسا ایفا می‌کنند.

معاون وزیر علوم و تحقیقات کشور با تأکید بر لزوم تحول در سیاست‌گذاری‌های حوزه سلامت دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: نگاه مدیران دانشگاهی به موضوع سلامت روان نیازمند بازنگری جدی است. نباید تنها زمانی که بحران حادی نظیر خودکشی یا آسیب اجتماعی رخ داد، دست به کار شویم و مواجهه انفعالی داشته باشیم، بلکه سلامت باید به عنوان یک گفتمان بنیادین در مدیریت، فرایندهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و رفاهی دانشگاه‌ها تبدیل به یک رکن اساسی شود.

رئیس سازمان امور دانشجویان کشور اظهار کرد: پیشتازی در این تغییر رویکرد با دانشجویان همیار سلامت است، زیرا این شبکه خودجوش، برآمده از بطن جامعه دانشجویی است و می‌تواند با ایجاد همدلی و پیوندهای مستمر، فضای روانی محیط‌های دانشگاهی را تلطیف کند.

ضرورت تقویت امنیت روانی در دانشگاه‌ها؛ همیاران سلامت پل ارتباطی میان دانشجو و مراکز مشاوره هستند

در ادامه حمیدرضا حسن آبادی، دبیر علمی همایش کانون همیاران سلامت، اظهار کرد: این همایش که از سوم شهریورماه در جوار بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) آغاز شد، فرصتی مغتنم برای هم‌افزایی و تبادل دانش میان فعالان حوزه سلامت روان دانشجویی بود.

وی با اشاره به برگزاری ۴۹ کارگاه آموزشی در هفت بخش تخصصی در حاشیه این همایش، افزود: هدف اصلی ما از برگزاری این کارگاه‌ها، توانمندسازی دانشجویان همیار برای ایفای سه مأموریت اساسی است: شناسایی دقیق دانشجویان در معرض آسیب، حمایت مؤثر از همسالان جهت رفع مشکلات و در نهایت، ارجاع تخصصی موارد به مراکز مشاوره و بهداشت دانشگاه‌ها.

حسن‌آبادی تصریح کرد: کانون‌های دانشجویی همیار سلامت، نقشی کلیدی به‌عنوان پل ارتباطی میان بدنه دانشجویی و مراکز تخصصی مشاوره ایفا می‌کنند. تأکید ما در این دوره، کسب دانش، تغییر نگرش و ارتقای مهارت‌های لازم برای همیاران است تا بتوانند به‌عنوان بازوی اجرایی و تخصصی، باری از دوش دانشگاه‌ها بردارند.

مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان با اشاره به شرایط خاص کشور پس از بحران‌های اخیر، فشارهای اقتصادی و دوران آموزش مجازی، خاطرنشان کرد: اولویت اصلی ما در سال جاری، فراهم‌سازی بسترهای لازم برای بازگشایی دانشگاه‌ها با تأکید بر تأمین امنیت روانی دانشجویان است. این همایش با هدف تداوم فعالیت‌های داوطلبانه در شرایط بحرانی برگزار شد تا همیاران سلامت بتوانند در فضای واقعی و در کنار مراکز مشاوره، یاری‌رسان دانشگاه‌ها باشند.

وی گفت: نگاه سیاست‌گذاری کلان به کانون‌های خودجوش و داوطلبانه، نویدبخش آینده‌ای روشن برای سلامت روان جامعه دانشگاهی است. امیدواریم با بهره‌گیری از داده‌های ملی و پژوهش‌های انجام شده، گام‌های موثرتری در جهت بهبود وضعیت سلامت روانی و جسمانی دانشجویان برداریم.

  پایان خبر / رکنا / کدخبر 1242811

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: فیلم لحظه شلیک پلیس به پای گنده لات های شهرری / فقط تتوها و خالکوبی های وحشت بدنشان را ببینید مشاهده خبر خبر ویژه سفره مردم در پنج ماه ۲۴ درصد کوچکتر شد/ راهکاریی برای مهار تورم در نقطه حساس فیلم از زیبایی سرچشمه آسمان رود







پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ - 27 August 2026
سایت عصرایران

شوخی کاربران فضای مجازی با عکس‌های اولیسه در صفحه شخصی اش

ادامه ابهامات و دستاوردسازی در فدراسیون بسکتبال؛ انتخاب عجیب ماتیچ و نتایج ضعیف در تیم‌های ملی - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

ادامه ابهامات و دستاوردسازی در فدراسیون بسکتبال؛ انتخاب عجیب ماتیچ و نتایج ضعیف در تیم‌های ملی - پارس فوتبال

تصمیمات اشتباه پشت اشتباه در فدراسیون بسکتبال در حالی رقم می‌خورد که نمی‌توان نقش وزارت ورزش و جوانان را هم نادیده گرفت؛ انگار در وزارت ورزش و جوانان، مسئله نظارت جدی گرفته نمی‌شود یا برخی فدراسیون‌ها استثنا هستند.
قلعه‌نویی ماند؛ اما با کدام کارنامه؟
سایت رویداد‌ ۲۴

قلعه‌نویی ماند؛ اما با کدام کارنامه؟

دیروز حوالی ظهر مهدی تاج در کنار دیگر اعضای هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال در ساختمان این فدراسیون حضور یافت و امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی هم با همراهی یار همیشگی‌اش (سعید الهویی) که در نقش دستیار اول او فعالیت می‌کند، در جمع مدیران فدراسیون حاضر شد.
سایت عصرایران

استوری جدید چوپان: امارات همچنان دوست ما ایرانیان است

مردی که یکه بود و هنوز هست
روزنامه شرق

مردی که یکه بود و هنوز هست

اما هیچ‌کس تختی نشد. تختی چیز دیگری بود؛ تا نداشت و ندارد و لابد نخواهد داشت. سر کوچه ما به‌تازگی مغازه‌‌ای باز شده است. صاحبانش مردان جوانی هستند که دست‌کم‌ در ظاهر هیچ‌ نسبتی با گذشته‌ها ندارند، اما روی دیوار مغازه‌شان عکس تختی را آویخته‌اند!
پایان ماه‌عسل تارتار؟
روزنامه شرق

پایان ماه‌عسل تارتار؟

ماه‌عسل مهدی تارتار روی نیمکت پرسپولیس خیلی زودتر از آنچه تصور می‌شد به پایان رسید؛ تیمی که فصل را با دو پیروزی امیدوارکننده مقابل شمس‌آذر و استقلال خوزستان آغاز کرده بود، در نخستین آزمون جدی خود مقابل تراکتور شکست خورد تا حالا نخستین نشانه‌های بحران در اطراف نیمکت سرخ‌ها دیده شود.
روزنامه هفت صبح

فوتبال را برای مردم ایران زجرآور کرده ایم!

روزنامه هفت صبح

منتقدان قلعه نویی از عرض خیابان عبور کردند!

روزنامه توسعه ایرانی

طلوع عصر جدید در فوتبال زنان؛ تاریخ دربی زنانه

ژنرال و پاداشی دیگر
روزنامه توسعه ایرانی

ژنرال و پاداشی دیگر

آریا طاری عقربه های ساعت در ساختمان سئول، مدت هاست که به خواب رفته اند؛ شاید از همان روزی که فوتبال ایران تصمیم گرفت به جای پیشرفت در
سایت رویداد‌ ۲۴

امشب آخرین فرصت بیرانوند برای فرار از سربازی!

از پرچم‌گردانی تا تهدید به پناهندگی؛ چرا حاشیه از خواهران منصوریان جدا نمی‌شود؟ - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

از پرچم‌گردانی تا تهدید به پناهندگی؛ چرا حاشیه از خواهران منصوریان جدا نمی‌شود؟ - پارس فوتبال

در سال‌های گذشته بار‌ها شاهد بوده‌ایم که خواهران منصوریان در مواجهه با تصمیمات ورزشی، از فضای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی برای بیان اعتراض و تهدید مسئولان به...
سایت خبر ورزشی

هادی چوپان مدعی شد: از مسترالپیا ۲۰۲۶ انصراف داده‌ام و به آمریکا نمی‌روم

سایت اقتصاد ۲۴

ویزای مربیان ایرانی جنجالی شد/ تصمیم دبیر برای مسابقات آمریکا در صورت عدم صدور ویزا

خبرگزاری ایرنا

ما بیرانوند را برای بازی‌های آسیایی نمی‌خواستیم!

از شجاع خلیل‌زاده تا عارف؛ سندرُم زشتی به اسم کشاله بی‌قرار!
سایت فرارو

از شجاع خلیل‌زاده تا عارف؛ سندرُم زشتی به اسم کشاله بی‌قرار!

دومین حرکت ناشایستی که به درد کشاله ربط داده شده در تهران رقم خورد.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| مصاحبه بامزه بازیکن تیم ملی زنان والیبال ایران وایرال شد

قرارداد‌های عجیب و سکوت فدراسیون فوتبال؛ دلال‌ها کت و شلوار مدیریت پوشیدند؟
سایت رویداد‌ ۲۴

قرارداد‌های عجیب و سکوت فدراسیون فوتبال؛ دلال‌ها کت و شلوار مدیریت پوشیدند؟

روزنامه اعتماد در یادداشتی با انتقاد از تداوم فساد و دلالی در فوتبال ایران، نوشت که دلال‌ها دیگر مانند گذشته در حاشیه و بیرون از ساختار رسمی فوتبال فعالیت نمی‌کنند و در مواردی با پوشیدن «کت‌وشلوار مدیریت» وارد بدنه مدیریتی شده‌اند.
روزنامه هفت صبح

ماجرای مهاجرت الناز کمپانی به آمریکا

جوانگرایی از مسیر اشتباه!
سایت جوان آنلاین

جوانگرایی از مسیر اشتباه!

قرارداد‌هایی که به اسم آینده‌سازی، اما به کام دلال‌ها بسته می‌شود
سایت پارس فوتبال

حضور یاسر آسانی در استقلال هیچ مشکلی ندارد/ در پاداش سرمربی تیم ملی صرفه و صلاح سازمان رعایت نشد - پارس فوتبال

امیر قلعه نویی در تیم ملی ماندگار شد
روزنامه شرق

امیر قلعه نویی در تیم ملی ماندگار شد

قرارداد امیر قلعه‌نویی با تیم ملی فوتبال ایران به‌صورت رسمی تا پایان جام ملت‌های آسیا تمدید شد. این توافق برخلاف گمانه‌زنی‌های قبلی چهار ساله نیست و فدراسیون از سرمربی تیم ملی انتظار حضور در فینال یا کسب قهرمانی آسیا را دارد.
مزد ترس
روزنامه توسعه ایرانی

مزد ترس

آریا طاری فوتبال در ناب ترین و بی رحم ترین شکل خود، آینه ای تمام نما از درون مایه انسان هاست؛ صحنه ای که در
    
روزنامه هفت صبح

حدادی فر: زندگی را برای خودم سخت کرده بودم، این بچه ها نجاتم دادند!

روزنامه شرق

ماجرای عدم حضور چادرملو در آسیا+ ویدئو

سایت خبرآنلاین

خنده‌های مجری زن در پخش زنده؛ ثبت لحظه خارج کردن کوچک‌ترین جیمی‌جامپ تاریخ در زمین فوتبال + فیلم

بحران ملی به نام سربازی بیرانوند | چرا خدمت یک فوتبالیست پای دولت و نیروهای مسلح را وسط کشید؟
سایت رویداد‌ ۲۴

بحران ملی به نام سربازی بیرانوند | چرا خدمت یک فوتبالیست پای دولت و نیروهای مسلح را وسط کشید؟

کم مانده مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران موضوع سربازی بیرانوند را با فیلد مارشال عاصم منیر مطرح کند تا شاید راهی برای حل مشکل پیدا شود!
سایت پارس فوتبال

بررسی یک ادعا با اولین اشتباه؛ دانیال ایری بازیکن هزار میلیاردی پرسپولیس - پارس فوتبال

پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!
سایت تجارت نیوز

پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!

استقلال در شش‌ماهه اخیر درآمد نزدیک به ۲ هزار میلیاردی ثبت کرده، اما بخش عمده آن از قرارداد با سهامدار اصلی باشگاه، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، آمده است. همزمان، گزارش سازمان حسابرسی نیز از رعایت نشدن بخشی از تشریفات ماده ۱۲۹ در معاملات با اشخاص وابسته خبر می‌دهد.
سایت اقتصاد ۲۴

سردار آزمون دو برابر مهدی طارمی پول می‌گیرد!

سایت رویداد‌ ۲۴

طعنه سنگین «اطلاعات» به طارمی: چرا خودت را مفت فروختی؟

کابوس بلاتکلیفی
سایت ایران آنلاین

کابوس بلاتکلیفی

سی و یک روز از برگزاری اولین جلسه هیأت‌رئیسه فدراسیون فوتبال برای بررسی عملکرد فنی تیم ملی و تصمیم‌گیری درباره سرنوشت کادر فنی و سرمربی تیم ملی بزرگسالان گذشته، اما هنوز تصمیم نهایی درباره ادامه فعالیت امیر قلعه‌نویی اتخاذ نشده است.
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

در اتفاقی وحشتناک؛ هجوم هواداران به زمین با چوب و صندلی + عکس

فاجعه رخ نداده، اما باید به‌هوش باشیم
سایت جوان آنلاین

فاجعه رخ نداده، اما باید به‌هوش باشیم

کسب عنوان چهارمی تیم کشتی آزاد جوانان ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان درست بعد از نایب‌قهرمانی تیم کشتی فرنگی جوانان کشورمان باعث شد انتقاد‌ها نسبت به عملکرد...
فوتبال شیوخ سقف آرزوی فوتبالیست ایرانی!
سایت جوان آنلاین

فوتبال شیوخ سقف آرزوی فوتبالیست ایرانی!

خبر بازگشت مهدی طارمی به فوتبال آسیا و مشخصاً امارات، نه فقط یک خبر ساده که مهر تأییدی بر عقب‌گرد فوتبال ایران از سطح اول فوتبال جهان است. مهر تأییدی است بر...
         
قلم قرمز طارمی روی دستاوردسازی فِیک قلعه‌نویی و رفقا؛ سال‌ها می‌توان از این عقبگرد نوشت! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

قلم قرمز طارمی روی دستاوردسازی فِیک قلعه‌نویی و رفقا؛ سال‌ها می‌توان از این عقبگرد نوشت! - پارس فوتبال

برای کشوری چون ایران، یکی از مهم‌ترین دستاوردها از جام جهانی می‌تواند معرفی یک یا چند بازیکن بااستعداد و آینده‌دار به فوتبال دنیا باشد، که تیم ملی در این پار...
روزنامه شرق

استوری کنایه آمیز علیرضا بیرانوند

از کافئین تا کراتین؛ کدام مکمل ورزشی واقعاً پشتوانه علمی دارد؟ - مجله اینترنتی کولاک
سایت کولاک

از کافئین تا کراتین؛ کدام مکمل ورزشی واقعاً پشتوانه علمی دارد؟ - مجله اینترنتی کولاک

مکمل‌های ورزشی زیادی وعده افزایش انرژی، عضله‌سازی و بهبود عملکرد می‌دهند؛ اما شواهد علمی درباره همه آنها یکسان نیست.
معجزه در قلب بحران
روزنامه توسعه ایرانی

معجزه در قلب بحران

آریا طاری روزهایی که هواداران استقلال با نگرانی اخبار محرومیت نقل وانتقالاتی باشگاه را دنبال می کردند و با حسرت به ریخت وپاش های
    
خاتون آسیایی
روزنامه توسعه ایرانی

خاتون آسیایی

سومین دوره رسمی لیگ قهرمانان زنان آسیا در حالی آغاز شد که یک نام آشنا به عنوان نماینده کشورمان در آن حضور داشت. تیمی که در ایران بااختلاف پرافتخارترین است و
سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟
خبرگزاری ایسنا

سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟

شکست برابر استقلال و تراکتور در هفته‌های دوم و سوم لیگ برتر، بار دیگر ضعف سپاهان در بازی‌های بزرگ را نمایان کرد؛ تیمی که در سال‌های اخیر هزینه زیادی برای ساختن یک تیم مدعی قهرمانی کرده اما همچنان نه در زمین راه‌حل مشخصی برای عبور از رقیبان اصلی دارد و نه در نقل‌وانتقالات توانسته نقاط ضعف خود را به‌طور …
علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟
سایت عصرایران

علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟

اگر سربازی رفتن او سایه جنگ را دور و ارز را ارزان و خودرو را سهل الوصول و ازدواج را ممکن می کند، برود! ما که بخیل نیستیم اما تو را به خدا سربازی رفتن آدم مشه...
من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!
سایت پارسینه

من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!

ایمان گودرزی؛پیشکسوت استقلال و پرسپولیس در کافه‌خبر از پشت‌پرده فوتبال ایران صحبت کرد؛ از ادعای تحمیل بازیکن به مربیان و انتقاد از مدیریت باشگاه‌ها گرفته تا روایت‌هایی کمتر شنیده‌شده از روزهای حضورش در پرسپولیس و استقلال.
آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید
خبرگزاری ایرنا

آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید

تهران- ایرنا- حذف ۶۰ درصد از جوانان کشتی آزاد ایران در براتیسلاوا زنگ خطری است که می‌تواند آینده پرافتخارترین رشته المپیکی ایران را تهدید کند.
سایت جهان نیوز

عکس نجات سرباز بیرو | جهان نیوز

سایت اقتصاد ۲۴

عکس/رونمایی از پیراهن دوم باشگاه پرسپولیس به یاد کودکان میناب

روزنامه هفت صبح

علت حذف فرزانه فصیحی‌ از مسابقات قهرمانی جهان چه بود؟

جدال بدون سکو
روزنامه شرق

جدال بدون سکو

‌پرسپولیس و تراکتور در شرایطی به استقبال یکی از مهم‌ترین بازی‌های فصل می‌روند که این مسابقه یک تقابل برای سه امتیاز نیست؛ پشت این ۹۰ دقیقه، خاطرات و حاشیه‌های دو سال اخیر قرار گرفته است. دو تیم در سال‌های گذشته بارها در بازی‌های بزرگ برابر هم قرار گرفته‌اند و هر بار نتیجه مسابقه، جدا از جدول، روی فضای …
روزنامه هفت صبح

آخرین سنگر سقوط کرد؛ نسل لژیونرها منقرض شد!

دکتر برو سربازی!
روزنامه توسعه ایرانی

دکتر برو سربازی!

آریا طاری ساعت شنی برای شماره یک تیم ملی به کار افتاده است. پاییز امسال، نه فقط فصل خزان برگ ها، که خزان معافیت های طولانی مدت و
سایت تابناک

بیرانوند قصد سرباز شدن ندارد؛ انتقال به فجرسپاسی در صورت اجبار

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!
خبرگزاری ایرنا

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!

تهران- ایرنا- رئیس فیفا در واکنش به پرسش خبرنگار اسکای‌نیوز در خصوص طرح اتهام خیانت به فوتبال گفت: مدل موی قشنگی داری!
سایت عصرایران

ظاهر جدید ارلینگ هالند با سر تراشیده

سایت ورزش ۳

زنگ خطر برای کشتی ایران به صدا درآمد!

سایت خبر ورزشی

از فحاشی زننده یک پیشکسوت تا اتفاق تلخ برای طارمی و بمب مصنوعی رامین!

گزارش ویژه-2| امضای دوم ممبینی پای اتفاقات عجیب ترکیه/کُد اخلاقی فیفا؟ - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

گزارش ویژه-2| امضای دوم ممبینی پای اتفاقات عجیب ترکیه/کُد اخلاقی فیفا؟ - تسنیم

بخش دوم اتفاقات رقم خورده توسط دبیرکل فدراسیون فوتبال در جریان اردوی ترکیه مانند قسمت اول حاوی نکات مبهمی است.
غروب ستاره‌ها در قاره سبز
روزنامه توسعه ایرانی

غروب ستاره‌ها در قاره سبز

آریا طاری انتقال مهدی طارمی به الوصل امارات، تنها جابه جایی یک بازیکن در بازار نقل و انتقالات تابستانی نیست؛ این یک زنگ خطر کرکننده و یک
    
روزنامه هفت صبح

دکتر بیرانوند آخرین بمب نقل و انتقالات تابستانی!

ادبیات سخیف پیشکسوت فوتبال | آقای روشن در دوران فوتبالی تان یک تمام کننده خوب بودید و حالا یک ضربه تمام‌کننده به اعتبار و حیثیت خود وارد کردید
سایت رویداد‌ ۲۴

ادبیات سخیف پیشکسوت فوتبال | آقای روشن در دوران فوتبالی تان یک تمام کننده خوب بودید و حالا یک ضربه تمام‌کننده به اعتبار و …

مصاحبه جنجالی با ادبیات سخیف و عجیب حسن روشن، پیشکسوت فوتبال و باشگاه استقلال و توهین و فحاشی رکیک وی به کی‌روش و ساپینتو با بازخوردهای زیادی همراه بوده است.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| فرار عجیب ممبینی دبیرکل فدراسیون از دست خبرنگاران