سه شنبه, ۲۶ تیر, ۱۴۰۳ / 16 July, 2024
مجله ویستا

تغذیه نوپا، پخت مرغ برشته انگشتی


مرغ برشته انگشتی، مناسب 2-3 سال
برای تهیه مرغ برشته انگشتی، فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی چربکرده بپوشانید.
مواد لازم مرغ برشته انگشتی:
آرد                         یک دوم پیمانه
نمک                       یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه               یک هشتم قاشق چایخوری
فیله مرغ، خرد کرده    500 گرم
تخم مرغ همزده         1 عدد
خرده نان                   یک سوم پیمانه
روغن زیتون                به میزان لازم
روش تهیه مرغ برشته انگشتی:
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی چرب کرده بپوشانید.
آن‌گاه آرد، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
حالا تکه‌های مرغ را ابتدا در مخلوط آرد و بعد به ترتیب در تخم‌مرغ و خرده نان بغلتانید و در سینی بچینید.
اکنون روی تکه‌های مرغ روغن زیتون بپاشید و 20-25 دقیقه در فر بپزید تا طلائی رنگ شوند. غذا آماده است، نوش جان کودک دلبندتان.