دوشنبه, ۲۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 17 June, 2024
مجله ویستا

خوردن پسته در بارداری، مفید یا مضر؟


مواد معدنی موجود در پسته:
حدودا"در هر 30 گرم پسته، 6 گرم پروتئین، 3 گرم فیبر، 12.7 گرم چربی کل و 160 کالری داره. حدود 20 عدد پسته میتونه تمام آهن و فولات، کلسیم و پتاسیم مورئد نیاز یک خانوم باردار و کودکش رو تامین کنه.
ارتباط مصرف پسته با رشد جنین در بارداری:
پسته منبع غنی از پروتئین هست که از مواد مغذی حیاتی در دوران بارداریه. پروتئین به رشد عضلات و بافت جنین کمک میکنه.پسته شامل اسیدهای چرب هست که میتونه کلسترول بد رو در بدن کاهش بده و کلسترول خوب رو در خون جایگزین کنه. این مساله به حفظ سطح چربی در دوران بارداری کمک میکنه.
پسته یک منبع غنی آنتی اکسیدان:
پسته منبع بسیار خوبی از آنتی اکسیدان هایی مثل پلی فنلی، ویتامین E و کاروتن هست که سطح ایمنی بدن رو افزایش میده و به سلامت بیشتر شما کمک میکنه.همچنین پسته حاوی مقداری مس هم هست که به سنتز گلبول های قرمز خون در دوران بارداری کمک میکنه.همچنین از نکات مهم این است که پسته دارای خواص ضد التهابی هست و مخصوصا به خانوم های بارداری که دچار درد مفاصل و یا تورم میشن کمک میکنه.ویتامین A و E موجود در پسته دارای خواص آتی اکسیدانی هست که به جلوگیری از عفونت ها کمک میکنه.
پسته و رفع مشکلات بارداری:
پسته منبع غنی از فیبر هست که میتونه درمان مناسبی برای یبوست باشه که خانوم های باردار اکثرا باهاش درگیر هستند.همچنین پسته دارای اسید های چرب امگا 3 هست که به رشد مغز جنین بسیار کمک میکنه.
میزان مصرف:
مساله بسیار مهم در مصرف پسته اینه که شور و بو داده نباشه و همچنین برای خانوم هایی که به انواع آجیل و پسته حساسیت دارن به هیچ وجه توصیه نمیشه. چرا که میتونه روی جنینشون هم تاثیرات منفی بذاره.توجه شود که میزان مصرف پسته هم باید کنترل شده باشد. بیشتر از 10-20 عدد پسته در روز نیاز نیست و کالری اضافی به بدن میرسونه که میتونه در نوع خودش مضر باشه.