سه شنبه, ۷ اسفند, ۱۴۰۳ / 25 February, 2025
مجله ویستا

آشپزی برای کودک، پخت سوپ ذرت


سوپ ذرت و سيب‌ زمينی، خوش طعم و مغذی برای کودکان
در ظرف بزرگی، كره را بر روی حرارت ملایم آب كنید. سپس پیاز را اضافه كنید و تفت دهید تا كمی نرم شود.
مواد لازم سوپ ذرت و سيب‌ زمينی:
برای 4 نفر
كره                                                 2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده                                    1 عدد بزرگ
سیب‌زمینی پوست كنده و خردكرده      1عدد متوسط
آب مرغ                                            500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)
ذرت پخته                                         50گرم
پودر زیره                                          یك‌دوم قاشق چایخوری
نمك                                                به مقدار كم
روش تهیه سوپ ذرت و سيب‌ زمينی:
در ظرف بزرگی، كره را بر روی حرارت ملایم آب كنید. سپس پیاز را اضافه كنید و تفت دهید تا كمی نرم شود. آنگاه سیب‌زمینی، آب مرغ و 2 پیمانه آب بیفزائید و به جوش بیاورید. حالا حرارت را كم كنید و در ظرف را بگذارید و 20 دقیقه صبر كنید به آرامی بجوشد تا سیب‌زمینی نرم شود. اكنون ذرت و زیره را اضافه كنید.
در ظرف را بگذارید و 5دقیقه دیگر صبر كنید تا به آرامی بجوشد. مواد را در مخلوط‌ كن بریزید و پوره نمایید و به ظرف برگردانید. سپس در صورت نیاز،‌ نمك را اضافه كنید. سوپ را به صورت گرم، همراه با گوجه‌ فرنگی خرد كرده و ریحان تازه به كودك بدهید.