چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا
کیک فانتزی تولد، لوکوموتیو شادی
زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 2ساعت
مواد لازم
مواد لازم آیسینگ
مواد لازم برای تزئین
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. قالب 23 سانتیمتری مربع را چرب كنید سپس آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. بطوری كه از هر طرف قالب 5 سانتیمتر بالا بیاید. حالا در ظرف مناسبی تخممرغها و شكر را به مدت 10 دقیقه با همزن برقی بزنید تا غلیظ شود. بعد شكلات را اضافه كنید.
حالا هر دو آرد و بیكینگپودر را بیفزائید و مخلوط كنید. اینك مایه را در قالب بریزید و به مدت 35 دقیقه در فر بپزید. حالا روی پنجره سیمی برگردانید و بعد از خنك شدن در یخچال قرار دهید. اكنون كیك سرد شده را مطابق تصویر برش بزنید و هر قسمت را در آیسینگ فرو ببرید.
آنگاه در شكلات رنده كرده و پودر نارگیل بغلتانید و مجدداً مانند تصویر با چاقوی تیز به شكل واگنهای لوكوموتیو درآورید. واگنها را با پاستیل رشتهای به هم وصل كنید و با جیلیبیلی پر كنید. از آبنباتهای حلقهای به عنوان چرخ لوكوموتیو استفاده كنید.
روش تهیه آیسینگ:
- تخممرغ 6 عدد
- شكر ریز 150 گرم
- شكلات سفید خرد كرده 80 گرم
- آرد 125 گرم
- آرد ذرت 50 گرم
- بیكینگپودر یكدوم قاشق چایخوری
مواد لازم آیسینگ
- پودر شكر 640 گرم
- شیر 180 میلیلیتر
- شكلات شیری رنده كرده 110 گرم
- پودر نارگیل 150 گرم
مواد لازم برای تزئین
- پاستیل رشتهای 3 عدد
- جیلیبیلی 400 گرم
- آبنبات حلقهای رنگی 32 عدد
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. قالب 23 سانتیمتری مربع را چرب كنید سپس آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. بطوری كه از هر طرف قالب 5 سانتیمتر بالا بیاید. حالا در ظرف مناسبی تخممرغها و شكر را به مدت 10 دقیقه با همزن برقی بزنید تا غلیظ شود. بعد شكلات را اضافه كنید.
حالا هر دو آرد و بیكینگپودر را بیفزائید و مخلوط كنید. اینك مایه را در قالب بریزید و به مدت 35 دقیقه در فر بپزید. حالا روی پنجره سیمی برگردانید و بعد از خنك شدن در یخچال قرار دهید. اكنون كیك سرد شده را مطابق تصویر برش بزنید و هر قسمت را در آیسینگ فرو ببرید.
آنگاه در شكلات رنده كرده و پودر نارگیل بغلتانید و مجدداً مانند تصویر با چاقوی تیز به شكل واگنهای لوكوموتیو درآورید. واگنها را با پاستیل رشتهای به هم وصل كنید و با جیلیبیلی پر كنید. از آبنباتهای حلقهای به عنوان چرخ لوكوموتیو استفاده كنید.
روش تهیه آیسینگ:
در ظرف مناسبی، پودر شكر را الك كنید و شیر را بیفزائید. حالا آن را به روش بنماری روی حرارت بگذارید و صبر كنید تا غلیظ شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست