یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
مجله ویستا

نکته‌هایی درباره مصرف ویتامین سی در کودکان


نی نی بان: برخلاف دیگر پستاندارها، بدن انسان‌ قادر به ساخت ویتامین سی نیست و باید آن را از رژیم غذایی خود به دست آورد.

 

برای بیشتر کودکان 1 ساله، ویتامین سی مورد نیاز از طریق شیر مادر دریافت می‌شود، اما زمانی که آنها خوردن غذاهای جامد را آغاز می‌کند، باید غذاهای حاوی ویتامین سی را به آنها دهید. یک رژیم غذایی منظم و متعادل که شامل ویتامین سی نیز است.

 

نکته مهمی که باید به خاطر بسپارید این است، از آنچه که بدن ویتامین سی ذخیره نمی‌کند، باید رژیم غذایی را طوری انتخاب کنید که کودک به طور منظم آن را دربافت کند.

 


نکته‌هایی درباره مصرف ویتامین سی در کودکان

 

منابع ویتامین سی

 

تمام میوه و سبزیجات شامل ویتامین سی هستند که ما تعدادی از آنها را به شما معرفی می‌کنیم.

 

بهترین منابع ویتامن سی:

 

·        فلفل دلمه‌ای (به خصوص رنگ سبز آن)

·        مرکبات

·        کیوی

·        گوجه فرنگی

·        بروکلی

·        برگ‌های سبز

·        سیب زمینی

·         طالبى

·        چعفری

 

دیگر منابع ویتامین سی:

 

·        بلوبری

·        آناناس

·        تمشک

·        زغال اخته

·        هندوانه

·        انبه

·        جوانه بروکسل

·        گل کلم

·        کلم

·        شلغم

·        کدو سبز / کدو

 

ویتامین سی موجود میوه‌ها از ویتامین سی موجود در آب میوه‌ها بهتر جذب می‌شود، به علاوه فیبر بیشتری نیز دارد.

 

آیا پختن بر ویتامین سی موجود در غذا تاثیر می‌گذارد؟

 

ویتامین سی در آب حل می‌شود. به گرما نیز حساس است. برای این که از آن محافظت کنید، به روش زیر عمل کنید.

 

  1. میوه و سبزیجات تازه خریداری کنید.
  2.  
  3. میوه و سبزیجات رسیده را مصرف کنید زیرا ویتامین بیشتری دارند.
  4.  
  5. میوه و سبزیجات را در جای سرد و تاریک نگهداری کنید.
  6.  
  7. تا جایی که ممکن است سعی کنید میوه و سبزیجات را با پوست به غذای کودک اضافه کنید زیرا بیشتر مواد مغذی آن در پوست یا زیر آن ذخیره می‌شود.
  8.  
  9. از پختن میوه و سبزیجات در تابه‌های مسی خودداری کنید.