دوشنبه, ۲۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 17 June, 2024
مجله ویستا
پای مرغ پنیری، مخصوص کوچولوها
معمولا بچهها طرفدار غذاهای پنیری هستند. اگر فرزندتان از خوردن غذاهای تکراری خسته شده است، این بار مرغ را به این روش برای او درست کنید. این غذا را نهتنها بچهها، بلکه بزرگترها هم دوست دارند.
مواد لازم
2 ق س آرد
4 /3 پیمانه شیر
2 عدد سینه مرغ
1 عدد پیاز خرد شده
500 گرم سیبزمینی
به میزان لازم روغن مایع
به میزان لازم نمک و فلفل
2 /1 پیمانه نخودفرنگی پخته
1 پیمانه پنیر موتزارلای رنده شده
طرز تهیه:
1. ابتدا سیبزمینیها را بپزید، سپس آنها را پوست بگیرید و در یک ظرف بریزید. سیبزمینیها را خوب له کنید، سپس حدود 4 ق س شیر و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا پوره سیبزمینی آماده شود.
2. مرغ را خرد کرده و بپزید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز را داخل آن کمی تفت دهید. حالا تکههای مرغ پخته را اضافه کرده و آنها را کمی سرخ کنید. مابقی شیر و آرد را باهم مخلوط کنید، سپس آن را به مرغ اضافه کنید و بهآرامی هم بزنید.
3. حالا 4/3 پنیر را اضافه کرده و مواد را بهآرامی هم بزنید تا کاملا غلیظ شود. به میزان لازم نمک و فلفل و در انتها نخودفرنگی را هم اضافه کنید. همه مواد را خوب باهم مخلوط کنید، سپس حرارت را خاموش کنید.
4. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. یک ظرف بزرگ یا چند ظرف کوچک انتخاب کنید. حالا مواد را داخل آنها را بریزید. پوره سیبزمینی را هم روی آنها بریزید. در انتها مابقی پنیر را هم روی سیبزمینیها بریزید.
5. ظرف را به مدت 25-20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پای آماده شود، سپس آن را سرو کنید.
مواد لازم
2 ق س آرد
4 /3 پیمانه شیر
2 عدد سینه مرغ
1 عدد پیاز خرد شده
500 گرم سیبزمینی
به میزان لازم روغن مایع
به میزان لازم نمک و فلفل
2 /1 پیمانه نخودفرنگی پخته
1 پیمانه پنیر موتزارلای رنده شده
طرز تهیه:
1. ابتدا سیبزمینیها را بپزید، سپس آنها را پوست بگیرید و در یک ظرف بریزید. سیبزمینیها را خوب له کنید، سپس حدود 4 ق س شیر و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا پوره سیبزمینی آماده شود.
2. مرغ را خرد کرده و بپزید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز را داخل آن کمی تفت دهید. حالا تکههای مرغ پخته را اضافه کرده و آنها را کمی سرخ کنید. مابقی شیر و آرد را باهم مخلوط کنید، سپس آن را به مرغ اضافه کنید و بهآرامی هم بزنید.
3. حالا 4/3 پنیر را اضافه کرده و مواد را بهآرامی هم بزنید تا کاملا غلیظ شود. به میزان لازم نمک و فلفل و در انتها نخودفرنگی را هم اضافه کنید. همه مواد را خوب باهم مخلوط کنید، سپس حرارت را خاموش کنید.
4. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. یک ظرف بزرگ یا چند ظرف کوچک انتخاب کنید. حالا مواد را داخل آنها را بریزید. پوره سیبزمینی را هم روی آنها بریزید. در انتها مابقی پنیر را هم روی سیبزمینیها بریزید.
5. ظرف را به مدت 25-20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پای آماده شود، سپس آن را سرو کنید.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم سعید جلیلی حمید نوری علیرضا زاکانی قالیباف محمدباقر قالیباف پزشکیان
هواشناسی سازمان هواشناسی سیل معدن ریزش معدن شازند تهران وزارت بهداشت شهرداری تهران جاده چالوس قتل آموزش و پرورش
حقوق بازنشستگان قیمت طلا قیمت خودرو دولت سیزدهم خودرو سهام عدالت قیمت دلار ایران خودرو همستر کامبت یارانه بورس قیمت سکه
تلویزیون عربستان فیلم سینمایی حج فضای مجازی سریال رسانه ملی سینمای ایران سینما کربلا دفاع مقدس موسیقی
وزارت علوم دانشگاه آزاد اسلامی فناوری ایکس
رژیم صهیونیستی روسیه غزه اسرائیل جنگ غزه آمریکا فلسطین اوکراین چین حزب الله لبنان جنگ اوکراین ترکیه
فوتبال یورو 2024 پرسپولیس استقلال سپاهان باشگاه پرسپولیس مس رفسنجان جام ملت های اروپا جام حذفی لیگ برتر فدراسیون فوتبال بازی
اپل آیفون اینترنت تلگرام ناسا ایلان ماسک سامسونگ گوگل
ویتامین کاهش وزن سازمان غذا و دارو دیابت چاقی سنگ کلیه میگرن