یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

سوپ پیازچه


سوپ پیازچه

● مواد لازم برای ۶ یا ۸نفر
▪ دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ یک عدد پیاز متوسط خردشده
▪ دو شاخه کرفس متوسط خرد شده
▪ ۶ حبه سیر با برش های نازک
▪ هشت فنجان آب مرغ
▪ چهارعدد ران مرغ بدون …

مواد لازم برای ۶ یا ۸نفر

دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک عدد پیاز متوسط خردشده

دو شاخه کرفس متوسط خرد شده

۶ حبه سیر با برش های نازک

هشت فنجان آب مرغ

چهارعدد ران مرغ بدون پوست و استخوان

دو فنجان آرد

یک سوم فنجان پیازچه خرد شده

یک قاشق غذاخوری نمک

دو قاشق مرباخوری بکینگ پودر

یک فنجان شیر

سه قاشق غذاخوری کره آب شده

دو عدد هویج متوسط با برش های نازک

شش فنجان کلم برگ خرد شده.

طرز تهیه

روغن را داغ و پیاز، کرفس، سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و به مدت ۵دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شود. آب مرغ و تکه های خیلی ریز مرغ را اضافه کنید و بگذارید بپزد.

آرد، پیازچه، بکینگ پودر، نمک و فلفل را باهم مخلوط و سپس کره را اضافه کنید و شیر را به مقداری اضافه کنید تا خمیر حالت غلیظ پیدا کند.

پس از پخته شدن مرغ، برش های نازک هویج و کلم را اضافه کنید و روی حرارت کم قرار دهید و خمیر را با استفاده از قاشق غذاخوری، هربار به میزان یک قاشق به سوپ اضافه کنید. پس از استفاده کردن تمامی خمیر، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۰دقیقه خمیر بپزد.