پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا
سوپ پیازچه
مواد لازم برای ۶ یا ۸نفر
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز متوسط خردشده
دو شاخه کرفس متوسط خرد شده
۶ حبه سیر با برش های نازک
هشت فنجان آب مرغ
چهارعدد ران مرغ بدون پوست و استخوان
دو فنجان آرد
یک سوم فنجان پیازچه خرد شده
یک قاشق غذاخوری نمک
دو قاشق مرباخوری بکینگ پودر
یک فنجان شیر
سه قاشق غذاخوری کره آب شده
دو عدد هویج متوسط با برش های نازک
شش فنجان کلم برگ خرد شده.
طرز تهیه
روغن را داغ و پیاز، کرفس، سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و به مدت ۵دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شود. آب مرغ و تکه های خیلی ریز مرغ را اضافه کنید و بگذارید بپزد.
آرد، پیازچه، بکینگ پودر، نمک و فلفل را باهم مخلوط و سپس کره را اضافه کنید و شیر را به مقداری اضافه کنید تا خمیر حالت غلیظ پیدا کند.
پس از پخته شدن مرغ، برش های نازک هویج و کلم را اضافه کنید و روی حرارت کم قرار دهید و خمیر را با استفاده از قاشق غذاخوری، هربار به میزان یک قاشق به سوپ اضافه کنید. پس از استفاده کردن تمامی خمیر، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۰دقیقه خمیر بپزد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست