شنبه, ۲۶ خرداد, ۱۴۰۳ / 15 June, 2024
مجله ویستا

مصرف کشک در دوران بارداری، این الماس خوراکی


کشک یک فراورده لبنی بسیار سالم است که تنها در ایران یافت می شود.با آنکه یک مطالعه در سال 2008 مصرف کشک را در دوران شیردهی و حاملگی توصیه کرده است، اما به علت آنکه این فراورده در کشورهای پیشرفته استفاده نمی شود، نکته خاصی در این زمینه در منابع علمی یافت نمیشود.

لازم است بدانید کشک از نظر فسفر و کلسیم(دو ریزمغذی بسیار مفید به خصوص در دوران بارداری) یک لبنیات بسیار غنی محسوب می شود.به طوری که تنها مصرف 50 گرم کشک در هر روز، حدود 100 درصد نیاز انسان(یک فرد معمولی و نه یک زن حامله) به کلسیم روزانه را تامین می کند.پروتئین و پتاسیم از دیگر ریزمغذی های مفید در کشک بوده و البته مقدار کمی کلسترول و مقدار نسبتاً زیادی سدیم از مواد مضر موجود در کشک می باشد.