پنجشنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۳ / 4 July, 2024
مجله ویستا

رژیم‌ های مکرر و عدم کاهش وزن، چرا؟


نی نی بان: 2 راه برای کاهش وزن وجود دارد: مصرف کالری کمتر و ورزش. با این که بسیاری از زنان این 2 راه را پیش می‌گیرند اما هیچ تغییری در وزن‌شان بوجود نمی‌آید. اگر شما نیز جزو این دسته افراد هستید، دلایل آن را در زیر جستجو کنید.

 

سندرم تخمدان پلی کیستیک

 

مشکل اصلی این بیماری عدم تعادل هورمونی است، که در آن تخمدان‌ها آندروژن بیشتری از حالت طبیعی تولید می‌کنند که بر وزن و سیستم‌ بدن تاثیر می‌گذارد. زنانی که دچار افزایش وزن، به ویژه در قسمت کمر می‌شوند ممکن است به این بیماری دچار شده باشند.

 

تیروئید کم کار

 

غده تیروئید که در گردن قرار دارد، هورمون‌هایی تولید می‌کنند که مسئول تنظیم سوخت و ساز بدن است. زمانی که تیروئید شما به اندازه کافی هورمون تیروئید تولید نمی‌کند، وزنتان افزایش می‌یابد. تحقیقات نشان داده که زنان بیشتر در معرض خطر تیروئید کم کار قرار می‌گیرند، به خصوص پس از زایمان.

 

کمبود خواب

 

اگر شما به اندازه کافی نمی‌خوابید، در از دست دادن وزن دچار مشکل خواهید شد، حتی اگر میزان کالری مصرفی‌تان را کاهش دهید و به طور منظم ورزش کنید. تحقیقی نشان داده افرادی که در شب کمتر می‌خوابند، احتمال اضافه وزنشان بیشتر است .

 

سن 

 

زمانی که زنان یائسه می‌شوند، تخمک‌گذاری و تولید هورمون استروژن در آنها متوقف می‌شود که معمولا در سن 50 سالگی اتفاق می‌افتد. در این سن متابولیسم در طول یائسگی کاهش می‌یابد به همین دلیل است زمانی که شما به این سن می‌رسید، کاهش وزنتان کمی سخت‌تر می‌شود.