یکشنبه, ۲۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 16 March, 2025
مجله ویستا

غذای کمکی نوزاد، پخت پوره برنجی


پوره برنجی زردآلو و هویج، مناسب 9-12 ماه
آب را در قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. آن‌گاه هویج را بیفزائید و به مدت تقریبی 8 دقیقه آن را بپزید. حالا زردآلو و آرد برنج را افزوده و پیوسته هم بزنید.
مواد لازم پوره برنجی زردآلو و هویج:
آب                                یک دوم پیمانه
هویج ریز خرد کرده            1 عدد
زردآلوی هسته گرفته         2 عدد
آرد برنج                          1 قاشق سوپخوری
روش تهیه پوره برنجی زردآلو و هویج:
آب را در قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. آن‌گاه هویج را بیفزائید و به مدت تقریبی 8 دقیقه آن را بپزید.
حالا زردآلو و آرد برنج را افزوده و پیوسته هم بزنید قدری پوره غلیظ شود. سپس مواد را در دستگاه غذاساز بریزید و پوره کنید.