دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
تمپورای میگو و فلفل
مواد لازم برای ۴ نفر:
میگوی درشت: ۱۶ عدد، پاککرده
سبزیجات شامل: انواع فلفل سبز یا دلمهای، قارچ و...
آرد سفید: یک و نیم پیمانه
آب گازدار: یک و نیم پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن سرخ کردنی: به میزان لازم
روش تهیه:
۱- آب و آرد را به آرامی با هم مخلوط کرده تا به خمیر شلی دست پیدا کنید. دو نکته کلیدی در تهیه خمیر تمپورا وجود دارد. اول اینکه خمیر را زیاد هم نزنید، همین اندازه که آرد در آب حل شود و گلوله نباشد کافی است. نکته دوم این است که مایهخمیر تمپورا باید سرد باشد تا لطیف شود، پس از آب سرد استفاده کنید و حتی چند قطعه یخ بعد از آماده شدن در آن بیندازید.
۲- روغن را در یک قابلمه کوچک روی شعله زیاد داغ کنید. مقدار روغن باید به اندازهای باشد که میگو در آن شناور شود. میگو و سبزیها را در خمیر زده و داخل روغن با شعله متوسط حدود ۴ دقیقه سرخ کرده و در این مدت یک بار آن را پشتورو کنید، سپس از قابلمه خارج کرده و با حوله کاغذی روغن آن را بگیرید.
نکات:
۱- به جای آرد گندم از آرد برنج استفاده کنید.
۲- مقدار آرد را حداکثر تا ۲ پیمانه افزایش دهید.
۳- به جای آب گازدار میتوانید از ماءالشعیر استفاده کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
غزه ایران آمریکا شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی
فضای مجازی هواشناسی قتل تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران سیلاب سامانه بارشی آموزش و پرورش سازمان هواشناسی باران سلامت
خودرو بانک مرکزی بنزین قیمت دلار بازار خودرو قیمت طلا قیمت خودرو دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان
مهاجرت تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران صدا و سیما دفاع مقدس مسعود اسکویی موسیقی سریال مهران غفوریان
معماری
اسرائیل رژیم صهیونیستی حماس فلسطین جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا نوار غزه جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر جواد نکونام رئال مادرید سپاهان بارسلونا بازی لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس
باتری گوگل آیفون اینستاگرام مایکروسافت سامسونگ اپل ناسا عکاسی
ویتامین کاهش وزن استرس توت فرنگی سیگار فشار خون کبد چرب