جمعه, ۲۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 14 February, 2025
تمپورای میگو و فلفل
![تمپورای میگو و فلفل](/web/imgs/16/11/0947g1.jpeg)
مواد لازم برای ۴ نفر:
میگوی درشت: ۱۶ عدد، پاککرده
سبزیجات شامل: انواع فلفل سبز یا دلمهای، قارچ و...
آرد سفید: یک و نیم پیمانه
آب گازدار: یک و نیم پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن سرخ کردنی: به میزان لازم
روش تهیه:
۱- آب و آرد را به آرامی با هم مخلوط کرده تا به خمیر شلی دست پیدا کنید. دو نکته کلیدی در تهیه خمیر تمپورا وجود دارد. اول اینکه خمیر را زیاد هم نزنید، همین اندازه که آرد در آب حل شود و گلوله نباشد کافی است. نکته دوم این است که مایهخمیر تمپورا باید سرد باشد تا لطیف شود، پس از آب سرد استفاده کنید و حتی چند قطعه یخ بعد از آماده شدن در آن بیندازید.
۲- روغن را در یک قابلمه کوچک روی شعله زیاد داغ کنید. مقدار روغن باید به اندازهای باشد که میگو در آن شناور شود. میگو و سبزیها را در خمیر زده و داخل روغن با شعله متوسط حدود ۴ دقیقه سرخ کرده و در این مدت یک بار آن را پشتورو کنید، سپس از قابلمه خارج کرده و با حوله کاغذی روغن آن را بگیرید.
نکات:
۱- به جای آرد گندم از آرد برنج استفاده کنید.
۲- مقدار آرد را حداکثر تا ۲ پیمانه افزایش دهید.
۳- به جای آب گازدار میتوانید از ماءالشعیر استفاده کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست