یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
شیرینی كاكائویی
مواد لازم
كره:
دو فنجان سرخالی
تخممرغ:
دو عدد
وانیل:
دو قاشق چایخوری
كاكائو:
یك فنجان سرخالی
جوششیرین:
یك قاشق چایخوری
نمك:
نصف قاشق چایخوری
شكر:
دو فنجان
آرد الكشده:
دو فنجان
طرز تهیه:
ابتدا كره و شكر را خوب هم میزنیم تا مخلوطشوند، سپس تخممرغ و وانیل را به آن اضافه وهمه را با یكدیگر مخلوط میكنیم. آنگاه آرد،كاكائو، جوششیرین و نمك را هم به مخلوطآماده شده اضافه میكنیم و مایه را، كه حالا بهشكل خامه درآمده، هم میزنیم.
در صورت تمایل میتوانید كمی گردو و بادامخردشده را هم به آن اضافه كنید. زمانی كه مایهآماده شد، آن را به صورت گلولهگلولهدرمیآوریم و روی سینی شیرینیپزی چربنشده میریزیم و در حرارت ۳۵۰ درجه به مدت۸ تا ۹ دقیقه قرار میدهیم تا بپزد. زمانی كهشیرینی كمی پف كرد، آن را در فر میگذاریم تاكمی به همان حال باقی بماند و مقداری خنكشود. سپس شیرینیها را بر روی یك سینیمیچینیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست