شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

خورش ایرلندی


خورش ایرلندی

● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
▪ سینه مرغ بدون استخوان: ۸۰۰ گرم، خرد شده
▪ پیاز متوسط: یک عدد ساطوری
▪ هویج: ۲۰۰ گرم نگینی
▪ لوبیاسبز: ۲۰۰ گرم، خرد شده
▪ رب گوجه‌فرنگی: …

مواد لازم برای ۴ نفر

روغن مایع:

۴ قاشق غذاخوری

سینه مرغ بدون استخوان:

۸۰۰ گرم، خرد شده

پیاز متوسط:

یک عدد ساطوری

هویج:

۲۰۰ گرم نگینی

لوبیاسبز:

۲۰۰ گرم، خرد شده

رب گوجه‌فرنگی:

۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل:

به میزان لازم

روش تهیه:

روغن را در قابلمه و روی شعله متوسط داغ کرده و تکه‌های مرغ را ۱۰ دقیقه درآن تفت دهید تا برشته شود.

مرغ‌ها را از تابه خارج کرده و پیاز، هویج و لوبیاسبز را ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. کف قابلمه کمی جا باز کرده و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید. رب را ۲ دقیقه تفت داده و مرغ را به قابلمه برگردانید.

دو پیمانه آب جوش به غذا اضافه کرده و آن را با در بسته ۳۰ دقیقه بپزید. در ۱۰ دقیقه آخر نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

نکات آشپزی

اندازه خردن کردن مرغ و سبزی‌ها بسته به سلیقه شماست.

اگر از مرغ بااستخوان استفاده می‌کنید، مدت پخت غذا ۱۵ دقیقه بیشتر می‌شود.