یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

خاگینه هویج


خاگینه هویج

خاگینه یکی از غذاهای سنتی ایران است. دراین مقاله طرز تهیه خاگینه هویج را آموزش می دهیم.

مواد لازم برای خاگینه هویج :

هویج متوسط پوست گرفته و رنده یا پوره شده : ۴ عدد

تخم مرغ : ۴ تا ۵ عدد

بادام خرد شده : یک پیمانه

پودر پسته یا نارگیل : نصف پیمانه

دارچین : ۲ قاشق مرباخوری

روغن : به مقدار لازم

مواد لازم برای شربت خاگینه :

شکر: یک پیمانه

آب : دو پیمانه

آب لیمو : یک قاشق غذاخوری

زعفران آب شده : یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه خاگینه هویج :

در ظرف مناسب تخم مرغ ها را بشکنید و با چنگال هم بزنید تا کاملا زرده و سفیده مخلوط شود.

هویج های رنده شده را به تخم مرغ ها اضافه کنید.

در تابه ای مستطیل شکل روغن رااضافه کنید؛ سپس مخلوط هویج و تخم مرغ را اضافه کنید و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. بعد از چند دقیقه خاگینه را از فر درآورید .

خاگینه را رول کنید ( یا به شکل مستطیل برش بزنید) و از شربت آماده شده روی آن بریزید و آن را برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر در فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا شربت جذب خاگینه شود، آن را از فر درآورید و با پودر پسته یا نارگیل ، دارچین وبادام تزیین کنید.

طرز تهیه شربت خاگینه هویج :

شکر و آب را در قابلمه به جوش بیاورید سپس حرارت را کم کنید تا شربت قوام پیدا کند. آب لیمو و زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید چند جوش بزند. سپس از روی حرارت بردارید.