جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
گراتن پیاز
مواد لازم:
پیاز:
۲ عدد درشت
روغن زیتون:
یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل:
به میزان کافی
آویشن خرد شده:
یک قاشق غذاخوری
خامه:
یک لیوان
سرکه سفید و یا آب لیمو:
یک چهارم لیوان
پنیر پارمیزان:
یک چهارم لیوان
طرز تهیه:
پیازها را به شکل گرد برش بزنید و روی سینی فر حاوی کاغذ روغنی بچینید و کمی روغن زیتون روی آن ها بریزید.
نمک، فلفل و آویشن روی پیازها بپاشید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر که از قبل روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن شده قرار دهید.
خامه و سرکه (یا آب لیمو) را داغ کنید تا کناره های مخلوط شروع به جوشیدن کند.
پیازهای پخته شده را روی ظرف پیرکس بچینید و مخلوط خامه را روی آن ها بریزید و ظرف را با کاغذ فویل بپوشانید و دوباره به مدت ۳۵ دقیقه در فر قرار دهید.
پس از پخت، فویل را بردارید و پنیر پارمیزان روی آن بپاشید.
گراتن پیاز را می توانید به عنوان غذای مکمل با ماهی، گوشت، مرغ و ... سرو کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
غزه ایران روسیه مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی دولت سیزدهم روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
سلامت یسنا آتش سوزی قوه قضاییه تهران بارش باران پلیس شهرداری تهران سیل آموزش و پرورش فضای مجازی
قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو بازار خودرو دلار سایپا بانک مرکزی ایران خودرو
نمایشگاه کتاب سریال کتاب مسعود اسکویی تلویزیون سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه حماس نوار غزه چین اوکراین ترکیه انگلیس نتانیاهو ایالات متحده آمریکا
فوتبال استقلال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی تماس تصویری گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
خواب بیمه فشار خون کبد چرب کاهش وزن دیابت