جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا
گراتن پیاز
مواد لازم:
پیاز:
۲ عدد درشت
روغن زیتون:
یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل:
به میزان کافی
آویشن خرد شده:
یک قاشق غذاخوری
خامه:
یک لیوان
سرکه سفید و یا آب لیمو:
یک چهارم لیوان
پنیر پارمیزان:
یک چهارم لیوان
طرز تهیه:
پیازها را به شکل گرد برش بزنید و روی سینی فر حاوی کاغذ روغنی بچینید و کمی روغن زیتون روی آن ها بریزید.
نمک، فلفل و آویشن روی پیازها بپاشید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر که از قبل روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن شده قرار دهید.
خامه و سرکه (یا آب لیمو) را داغ کنید تا کناره های مخلوط شروع به جوشیدن کند.
پیازهای پخته شده را روی ظرف پیرکس بچینید و مخلوط خامه را روی آن ها بریزید و ظرف را با کاغذ فویل بپوشانید و دوباره به مدت ۳۵ دقیقه در فر قرار دهید.
پس از پخت، فویل را بردارید و پنیر پارمیزان روی آن بپاشید.
گراتن پیاز را می توانید به عنوان غذای مکمل با ماهی، گوشت، مرغ و ... سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست