جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

گراتن پیاز


گراتن پیاز

● مواد لازم:
▪ پیاز: ۲ عدد درشت
▪ روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
▪ نمک و فلفل: به میزان کافی
▪ آویشن خرد شده: یک قاشق غذاخوری
▪ خامه: یک لیوان
▪ سرکه سفید و یا آب لیمو: یک چهارم لیوان
▪ پنیر …

مواد لازم:

پیاز:

۲ عدد درشت

روغن زیتون:

یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل:

به میزان کافی

آویشن خرد شده:

یک قاشق غذاخوری

خامه:

یک لیوان

سرکه سفید و یا آب لیمو:

یک چهارم لیوان

پنیر پارمیزان:

یک چهارم لیوان

طرز تهیه:

پیازها را به شکل گرد برش بزنید و روی سینی فر حاوی کاغذ روغنی بچینید و کمی روغن زیتون روی آن ها بریزید.

نمک، فلفل و آویشن روی پیازها بپاشید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر که از قبل روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن شده قرار دهید.

خامه و سرکه (یا آب لیمو) را داغ کنید تا کناره های مخلوط شروع به جوشیدن کند.

پیازهای پخته شده را روی ظرف پیرکس بچینید و مخلوط خامه را روی آن ها بریزید و ظرف را با کاغذ فویل بپوشانید و دوباره به مدت ۳۵ دقیقه در فر قرار دهید.

پس از پخت، فویل را بردارید و پنیر پارمیزان روی آن بپاشید.

گراتن پیاز را می توانید به عنوان غذای مکمل با ماهی، گوشت، مرغ و ... سرو کنید.