جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا
مصرف میگو در بهبود ضعفهای عضلانی موثر است
مصرف میگو به دلیل وجود ماده معدنی فراوان و ارزش غذایی بالا زمانی که با سبزیجات تازه بخارپز شود باعث بهبود ضعفهای عضلانی میشود. میگو از نظر تغذیهای درگروه گوشتها جای میگیرد اما در میان محصولات دریایی دارای ارزش غذایی متفاوتی است؛ به این ترتیب که در هر۱۰۰ گرم از آن، ۲۳گرم پروتئین و۴۶ میلیگرم منیزیم وجود دارد، پس میتوان آن را یک گوشت پر از پروتئین نامید. درضمن منیزیم فراوانی که در میگو وجود دارد کمک میکند تا افرادی که کلسترول و تری گلیسرید بالا دارند، از این مشکل رهایی پیدا کنند. به علاوه اگر فردی با مشکل بیاشتهایی و تهوع روبروست با مصرف میگو میتواند این مشکل را رفع کند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست