جمعه, ۱ فروردین, ۱۴۰۴ / 21 March, 2025
مجله ویستا
ماكارونی با كشمش و حبوبات
مواد لازم:
روغن زیتون:
۲ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده:
۲ حبه
پیاز متوسط:
خردشده ۲ عدد
چوب دارچین:
۱ تكه یا نصف قاشق چایخوریپودر آن
پودر زیره:
۲ قاشق چایخوری
پودر گشنز:
۲ قاشق چایخوری
نخود پخته شده:
۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی (دو نیم شده) ۲۵۰ گرم
كشمش پلویی:
۵۰گرم یا یك دوم لیوان
روغن زیتون (علاوه بر میزان قبلی) یك سوملیوان
ماكارونی طرحدار:
۵۰۰ گرم
بادام زمینی تفت داده:
یك سوم لیوان
برگ ریحان تازه، خرده شده، یك چهارم لیوان
طرز تهیه
روغن را در ماهی تابه بریزید سپس سیر و پیاز رادر آن بریزید و هم بزنید وبپزید تا زمانی كه نرمشود آن گاه به آن ادویه اضافه كنید تا زمانی كهبوی آن بلند شود حرارت دهید. در این مرحلهنخودها، گوجهها، كشمشها و بقیه روغن را اضافهكنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند ماكارونی رادر یك قابلمه بزرگ آب در حال جوش بریزید وبدون اینكه درب آن را بگذارید تا زمانی كه نرمشود بجوشانید در مرحله بعد ماكارونی را صافكنید و با مخلوط نخود و كشمش در كاسهای بریزیدو رویش را با برگ ریحان خرد شده و بادام تزیینكنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست