یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
نوعی فوندو
سس بشامل : ۱ فنجان
زرده تخم مرغ : ۴ عدد
پنیر گرویر : ۱۲۵ گرم
پنیر پارمیسان : ۱۲۵ گرم
خردل : قدری
زرده تخم مرغ را با کمی نمک مخلوط میکنیم و میزنیم و با سس بشامل مخلوط مینمائیم، مایه را در ظرف لعابی میریزیم و چند دقیقه روی حرارت ملایم میگذاریم و مرتب بههم میزنیم تا پنیر کاملاً حل شود بعد از مایه کمی روی نانهای بریده کوچک و نازک میریزیم و نانها را در سینی فر میگذاریم و سینی را روی آخرین پنجره بهطرف بالای فر با حرارت ۳۵۰ درجه در حدود یک ربع تا ۲۰ دقیقه میگذاریم بماند تا روی آن کمی برشته شود.
ممکن است مایه بشامل و زرده تخم مرغ و پنیر را در ظرف جداگانه بریزیم و نانهای کوچک تست شده را در ظرف دیگر سرو کنیم.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
مجلس شورای اسلامی مجلس شورای نگهبان ایران دولت حجاب دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد افغانستان رئیسی رئیس جمهور
تهران هواشناسی شورای شهر شورای شهر تهران شهرداری تهران پلیس قتل سیل وزارت بهداشت کنکور سازمان هواشناسی آتش سوزی
قیمت دلار مالیات خودرو دلار قیمت خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت طلا مسکن ایران خودرو تورم سایپا
زنان تئاتر تلویزیون سریال محمدرضا گلزار ازدواج سینمای ایران قرآن کریم سینما فیلم موسیقی سریال پایتخت
سازمان سنجش ناسا کنکور ۱۴۰۳ خورشید
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال فوتسال پرسپولیس استقلال تیم ملی فوتسال ایران بازی جام حذفی آلومینیوم اراک سپاهان تراکتور باشگاه پرسپولیس وحید شمسایی
هوش مصنوعی اپل آیفون تبلیغات همراه اول فناوری اینترنت سامسونگ گوگل بنیاد ملی نخبگان دانش بنیان
خواب موز بارداری دندانپزشکی کاهش وزن آلزایمر مالاریا