دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
جذاب کردن روزهای بدون برنامه
![جذاب کردن روزهای بدون برنامه](/web/imgs/16/162/1l1vk1.jpeg)
شاید این جملهای باشد که خیلی از ما در زمانهای مختلف به زبان بیاوریم: «خب حالا چه کار کنیم؟» اگر در شبکههای اجتماعی عضو باشیم به آنها سری میزنیم تا ببینیم دوستان ما چه پیشنهادی برای لحظات بیبرنامه ما دارند.
حالا و در زمانه تغییر؛ اگر احساس میکنید کنجکاو هستید یا شجاع و بلندپرواز و میخواهید کاری نو انجام دهید پس بهتر است سری به سرویس اینترنتی اسکیمر (Schemer) بزنید و کارهای جدیدتر و جالبتری انجام دهید. سرویسی دیگر از گوگل که با توجه به شبکه دوستانتان، محل زندگی و علاقهمندیهای شما برای هر لحظه از روز، برنامههای شاد، کلاسیک و هیجانانگیزی به شما معرفی میکند.
احتمالا این پرسش برای شما پیش بیاید که این همان کاری است که شبکههای اجتماعی نیز انجام میدهند. شبکههای اجتماعی اغلب برای ثبت رویدادهایی که قبلا اتفاق افتادهاند یا درحال روی دادن هستند، به کار میآیند. فیسبوک به شما این امکان را میدهند که افکار، ایدهها و تصاویر خود را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و فوراسکویر (Foursquare) میتواند برای ثبت مکانی که از آن دیدن کردهاید استفاده شود.
گوگل اسکیمر کمی با این موارد متفاوت است. این سرویس به شما اجازه میدهد که برای آینده خود برنامهریزی کنید. این بدان معنی نیست که فهرستی از کارهایی که باید به طور روزمره انجام دهید را بتوانید بسازید. بلکه میتوانید فهرستی تهیه کنید که شامل کارهایی شود که دوست دارید انجام دهید؛ فعالیتهای سرگرمکننده، رویاها، ماجراجوییها و... این سرویس دستهبندی کاملی از طرحهایی است که در ذهن دارید. یک طرح، هرکاری است که ممکن است بخواهید انجام دهید؛ از ترکیب مواد مختلف گرفته تا رفتن به صحرا و گشت و گذار در تپههای شنی.
هرگاه که طرحی به ذهن شما خطور کرد کافی است آن را از طریق اپلیکیشن موبایل اسکیمر یا وبسایت ثبت کنید. خواهید دید که همواره کاری برای انجام دادن در آستین خود دارید؛ چه بخواهید در خانه بمانید یا گشت و گذاری در شهر داشته باشید. این سرویس حتی میتواند برای لحظه حال شما نیز پیشنهاداتی داشته باشد.
سرویس اسکیمر میتواند در راههای مختلفی مورد استفاده قرار بگیرد. اولین شیوه استفاده، همانطور که در بالا اشاره شد تهیه فهرستی از کارهایی است که میخواهید در آینده انجام دهید (ممکن است این مساله شما را یاد bucket list اندروید بیندازد). شیوه دیگر این است که میتوانید از اسکیمر برای پیداکردن ایدههایی در اطراف محل زندگی یا کارتان که برای شما جذاب و قابل انجام هستند، استفاده کنید. به اینها قابلیت بهاشتراکگذاری فهرستها با دوستان و خانواده خود را نیز اضافه کنید.
اگر نمیدانید که چه کاری میخواهید انجام دهید بهتر است سری به این سرویس بزنید تا از آن ایده بگیرید. این سرویس با استفاده از موقعیت جغرافیایی که در آن قرار دارید کارهایی که ممکن است در آن مکان قابل انجام باشند را به شما نشان میدهد. پس هرچه دایره دوستان شما بزرگتر باشد، استفاده از اسکیمر جذابتر و کاربردیتر خواهد بود. حتی اگر در شهر جدیدی هستید و میخواهید به رستورانی رفته و غذا بخورید میتوانید یک جستجوی سریع انجام دهید تا بهسرعت متوجه شوید افرادی که در آن حوالی هستند چه جاهایی را برای غذا خوردن ترجیح میدهند.
علاوه بر آنکه میتوان از اسکیمر برای پیداکردن ایده درباره کارهایی که میتوان در منطقه خاصی انجام داد استفاده کرد، این سرویس میتواند همانند یک فهرست کارهای روزانه نیز عمل کند. هرچیزی را که در آن اضافه کنید میتواند در یک فهرست نشان داده شود که در زمان مقرر به شما اطلاع میدهد. تنهاکاری که لازم است برای خاموشکردن و علامت زدن آن به عنوان کار تمام شده انجام دهید اینست که با انگشت روی آن بزنید یا کلیک کنید.
برنامهریزی اجتماعی
جنبه اجتماعی اسکیمر چیزی بیش از توانایی در بهاشتراکگذاری طرحها با دوستان است. همانطور که شما میتوانید در طرحهایی که توسط دیگران و دوستان خود بهطور عمومی قرار داده شدهاند جستجو کنید، دیگران نیز میتوانند فهرست شما را دیده و اگر موردی در آن به نظرشان جالب آمد، به فهرست خود اضافه کنند. همین مساله باعث میشود که انگیزه بیشتری به شما داده شود.
از آنجا که این سرویس یک محصول گوگل است اصلا نباید غافلگیرکننده باشد که بگوییم یکپارچگی بسیار زیادی با گوگل پلاس دارد. اگر شخصی را پیداکردید که در بسیاری از موارد با شما هم عقیده بوده و به کارهای مشابهی علاقه دارد میتوانید بسادگی آن را در دایره دوستان خود اضافه کنید. بسته به نوع کارهایی که در فهرست خود اضافه میکنید ممکن است متوجه شوید که بهاشتراکگذاری آنها با دوستانتان میتواند شما را به انجام دادن کاری تشویق کرده یا حتی میتوانید از آن برای انجام نوعی تبلیغ ساده در پیداکردن یک همکار بهمنظور انجام یک پروژه استفاده کنید. البته نباید نگرانی به خود راه بدهید، چرا که این سرویس بدون اجازه شما هیچچیز را به هیچکس نشان نمیدهد!
صرفنظر از این مساله که این سرویس از ایدههای شبکههای اجتماعی مختلف استفاده کرده، اما کپیبرداری از هیچ شبکه اجتماعی دیگری نیست، بلکه ایدههایی را از شبکههایی مانند فوراسکویر، نرمافزارهای ساده فهرست کارهای روزانه، فیسبوک و... گرفته و با گردآوری همه آنها در یکجا، ابزاری خارقالعاده را ایجاد کرده است. برنامه تحت وب این سرویس به دلایل مختلفی بسیار مفید است، چون زمانی که در خانه روبهروی سیستم خانگی خود نشستهاید میتوانید طرحهای خود را مدیریت کرده و از آنجا که تمامی اطلاعات موجود در آن همگامسازی شدهاند از دستگاههای مختلفی استفاده کنید.
اسکیمر یک راه فوقالعاده برای پیداکردن همکار برای انجام انواع پروژهها، پیگیری اهداف و... ارائه کرده است. مفید، سرگرمکننده و اجتماعی، صفاتی که باعث شده تا اسکیمر رویکرد متفاوتی برای شبکههای اجتماعی به وجود آورده رویکردی که بخوبی در دنیای امروزی جوابگوست.
محمدحسین کردونی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست