جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا

پاناکوتای شکلاتی


پاناکوتای شکلاتی

● مواد لازم برای ۲ نفر:
▪ شیر: یک چهارم پیمانه
▪ پودر ژلاتین: یک قاشق مرباخوری
▪ خامه: دو سوم پیمانه
▪ شکر: ۲قاشق غذاخوری
▪ چیپس های شکلاتی نیمه تلخ: دو و نیم قاشق مرباخوری
▪ وانیل: …

مواد لازم برای ۲ نفر:

شیر:

یک چهارم پیمانه

پودر ژلاتین:

یک قاشق مرباخوری

خامه:

دو سوم پیمانه

شکر:

۲قاشق غذاخوری

چیپس های شکلاتی نیمه تلخ:

دو و نیم قاشق مرباخوری

وانیل:

کمی

نمک:

کمی

طرز تهیه:

پودر ژلاتین را با شیر حل کنید و به مدت ۲تا۳ دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا ژلاتین حل شود اما جوش نیاید.

خامه، شکر، شکلات، وانیل و نمک را به مواد اضافه کنید و به مدت ۴تا۵ دقیقه مرتب هم بزنید تا شکر و شکلات آب شود.سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود، سپس در ظرف های یک نفره بریزید و بگذارید یک شب کامل در یخچال بماند.

هنگام استفاده، ظرف را به مدت ۳۰دقیقه در آب جوش قرار دهید؛ سپس روی بشقاب برگردانید و سرو کنید.