دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
موز
![موز](/web/imgs/16/22/1s41g1.jpeg)
موز را که ما معمولا مصرف می کنیم میوه ای است که پس از چیدن آنرا در محل مخصوصی قرار داده و بوسیله گاز شیمیائی آنرا رسانیده اند بنابراین از شکل طبیعی خود تا حدی خارج شده است . بهر حال بهترین طریقه مصرف این میوه آن است که یک ساعت قبل از خوردن آنرا پوست کنده و به قطعاتی تقسیم کنند و یا آنکه در صورت امکان به خوبی له کرده در سالاد بریزند. در این موقع ملاحظه خواهند کرد که به مراتب شیرین تر از موقعی است که بلافاصله پس از پوست کردن آنرا می خورند.
موز خشک کرده که در مزارع تولید این میوه تهیه می کنند بقدری مغذی است که بایستی به اعتدال از آن استفاده نمود. موز خشک تمامی خواص موز تازه را دارا بوده و سرشار از فسفر، منیزیم ، پتاسیم ، آهن وبخصوص مواد ئیدرات دو کربن (نشاسته و قند) می باشد. ویتامین های آ و ب و ث موجود در این میوه اهمیت نقشی را که در تغذیه ، نمو و رشد دستگاه استخوانی و تعادل عصبی ایفا می کند بخصوص توجیه می نماید. سلولز موجود در موز بسیار کم است بدین جهت مصرف مرتب و زیاد آن ممکن است موجب یبوست گردد.
![](/imgs/no-img-200.png)
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست