پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
سالاد عدس و بادام
مواد لازم:
سرکه ـ ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل ـ به میزان کافی
روغن زیتون ـ ۶ قاشق غذاخوری
کره ـ ۳ قاشق غذاخوری
برگ های گشنیز ـ یک پیمانه
بادام ورق شده یا خلال بادام ـ سه چهارم پیمانه
عدس ـ یک و سه چهارم پیمانه
پیاز ریز خرد شده ـ یک عدد
طرز تهیه:
عدس را در قابلمه ای با آب سرد کافی بجوشانید. سپس درجه حرارت را کاهش دهید و به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید روی حرارت ملایم بجوشد تا نرم شود. آب عدس را جدا کنید. روغن و سرکه را با هم مخلوط کنید، عدس، نصف پیمانه برگ گشنیز ونیمی از پیاز، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید.
کره را در ماهیتابه ای بریزید، بادام را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود. بادام را از کره جدا و به سالاد عدس اضافه کنید.*باقی مانده پیاز و گشنیز را روی سالاد بریزید و در صورت تمایل با چند برش لیمو سرو کنید.
ارزش غذایی هر ۱۹۸ گرم عدس:
کالری ـ ۲۳۰چربی کلی ـ یک گرم
کربوهیدرات کلی ـ ۴۰ گرمسدیم ـ ۴ میلی گرم
فیبر غذایی ـ ۱۶ گرمقند ـ ۴ گرم
پروتئین ـ ۱۸ گرم
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت انتخابات دولت سیزدهم روز دختر انتخابات مجلس رئیس جمهور مجلس شورای اسلامی رافائل گروسی حجاب رهبر انقلاب سید ابراهیم رئیسی
قتل سلامت شهرداری تهران تهران وزارت بهداشت پلیس آموزش و پرورش بارش باران شهرداری فضای مجازی قوه قضاییه محیط زیست
قیمت خودرو قیمت دلار خودرو گاز نمایشگاه نفت مالیات مسکن حقوق بازنشستگان بازار خودرو ایران خودرو بانک مرکزی سایپا
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سینمای ایران سریال کتاب سینما تئاتر دفاع مقدس موسیقی
دانش بنیان اینوتکس
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه رفح حماس حمله به رفح مصر نوار غزه ترکیه طوفان الاقصی
رئال مادرید فوتبال لیگ قهرمانان اروپا استقلال پرسپولیس بایرن مونیخ لیگ برتر بازی باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران ذوب آهن نساجی
هوش مصنوعی عیسی زارع پور تبلیغات فیبرنوری اپل سامسونگ گوگل آب ناسا پارک فناوری پردیس
سرطان اعتماد به نفس سنگ کلیه هندوانه کمردرد بیماران خاص سبزیجات بیمه