پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

سالاد عدس و بادام


سالاد عدس و بادام

● مواد لازم:
▪ سرکه ـ ۲ قاشق غذاخوری
▪ نمک و فلفل ـ به میزان کافی
▪ روغن زیتون ـ ۶ قاشق غذاخوری
▪ کره ـ ۳ قاشق غذاخوری
▪ برگ های گشنیز ـ یک پیمانه
▪ بادام ورق شده یا خلال بادام ـ سه چهارم …

مواد لازم:

سرکه ـ ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل ـ به میزان کافی

روغن زیتون ـ ۶ قاشق غذاخوری

کره ـ ۳ قاشق غذاخوری

برگ های گشنیز ـ یک پیمانه

بادام ورق شده یا خلال بادام ـ سه چهارم پیمانه

عدس ـ یک و سه چهارم پیمانه

پیاز ریز خرد شده ـ یک عدد

طرز تهیه:

عدس را در قابلمه ای با آب سرد کافی بجوشانید. سپس درجه حرارت را کاهش دهید و به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید روی حرارت ملایم بجوشد تا نرم شود. آب عدس را جدا کنید. روغن و سرکه را با هم مخلوط کنید، عدس، نصف پیمانه برگ گشنیز ونیمی از پیاز، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید.

کره را در ماهیتابه ای بریزید، بادام را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود. بادام را از کره جدا و به سالاد عدس اضافه کنید.*باقی مانده پیاز و گشنیز را روی سالاد بریزید و در صورت تمایل با چند برش لیمو سرو کنید.

ارزش غذایی هر ۱۹۸ گرم عدس:

کالری ـ ۲۳۰چربی کلی ـ یک گرم

کربوهیدرات کلی ـ ۴۰ گرمسدیم ـ ۴ میلی گرم

فیبر غذایی ـ ۱۶ گرمقند ـ ۴ گرم

پروتئین ـ ۱۸ گرم