چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا
خوراک طلایی سیبزمینی
مواد لازم برای ۴ نفر
دو عدد سیبزمینی
یک عدد پیاز متوسط
سه قاشق غذاخوری روغن انگور
کمی نمک
به میزان دلخواه فلفل
طرز تهیه
ابتدا سیبزمینیها را پوست گرفته و آنها را به ورقههای نازک برش دهید. دو قاشق از روغن را در تابهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید و تعدادی از سیبزمینیهای ورقه شده را کف تابه بچینید.
یک ورقه از پیازهای خرد شده را روی آن ریخته و سپس یک ورقه دیگر سیبزمینی روی آن بچینید.
این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید. به میزان دلخواه نمک و فلفل روی مواد بریزید. سپس در تابه را گذاشته و برای ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا مواد کاملاً پخته و طلایی رنگ شوند.
سپس مواد را به آرامی پشت و رو کنید تا طرف دیگر نیز طلایی رنگ شود. در تابه را دوباره قرار داده و برای ۱۰ دقیقه صبر کنید تا کاملاً طلایی رنگ شود. این عصرانه را با نان و سبزیجات سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست