چهارشنبه, ۱۳ تیر, ۱۴۰۳ / 3 July, 2024
مجله ویستا
خوراک طلایی سیبزمینی
مواد لازم برای ۴ نفر
دو عدد سیبزمینی
یک عدد پیاز متوسط
سه قاشق غذاخوری روغن انگور
کمی نمک
به میزان دلخواه فلفل
طرز تهیه
ابتدا سیبزمینیها را پوست گرفته و آنها را به ورقههای نازک برش دهید. دو قاشق از روغن را در تابهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید و تعدادی از سیبزمینیهای ورقه شده را کف تابه بچینید.
یک ورقه از پیازهای خرد شده را روی آن ریخته و سپس یک ورقه دیگر سیبزمینی روی آن بچینید.
این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید. به میزان دلخواه نمک و فلفل روی مواد بریزید. سپس در تابه را گذاشته و برای ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا مواد کاملاً پخته و طلایی رنگ شوند.
سپس مواد را به آرامی پشت و رو کنید تا طرف دیگر نیز طلایی رنگ شود. در تابه را دوباره قرار داده و برای ۱۰ دقیقه صبر کنید تا کاملاً طلایی رنگ شود. این عصرانه را با نان و سبزیجات سرو کنید.
مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات پزشکیان ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم جلیلی مناظره مناظره انتخاباتی مجلس شورای اسلامی
قتل تهران عربستان وزارت بهداشت هواشناسی سیل خانواده قوه قضاییه آموزش و پرورش شهرداری تهران سازمان هواشناسی حوادث
دولت سیزدهم خودرو اقتصاد ایران قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو قیمت خودرو بازار سرمایه دلار قیمت سکه حقوق بازنشستگان بورس
سارا بهرامی تخت جمشید تئاتر سینمای ایران علیرضا قربانی سینما تلویزیون رسانه ملی کنسرت دفاع مقدس کتاب فیلم
مغز دانش بنیان وزیر علوم ماهواره
رژیم صهیونیستی ترکیه جنگ غزه غزه آمریکا اسرائیل فلسطین روسیه فرانسه جو بایدن دونالد ترامپ چین
فوتبال یورو 2024 پرسپولیس استقلال کریستیانو رونالدو باشگاه استقلال جام ملت های اروپا باشگاه پرسپولیس لیگ برتر نقل و انتقالات سپاهان لیگ برتر ایران
هوش مصنوعی نمایشگاه الکامپ اینستاگرام سامسونگ اپل فیبرنوری موبایل ربات ایرانسل
تغذیه میوه کاهش وزن سرطان بیماری هندوانه سیب زمینی ویتامین تب دانگ فشار خون