پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

اشاره هایی از رهبر انقلاب درباره رسانه های بیگانه ما تعجب نکرده ایم


اشاره هایی از رهبر انقلاب درباره رسانه های بیگانه ما تعجب نکرده ایم

این جنگ قدرتی هم که در تلکس خبرگزاری ها منعکس می شود و می بینید که دایما آمریکا و بی بی سی و سایر خبرگزاری ها و رادیوها آن را مطرح می کنند, به خاطر آن است که این بی عقل ها, آن را در دنیا دیده اند و نسخه اش را در این جا جستجو می کنند

● جنگ قدرت

این جنگ قدرتی هم که در تلکس خبرگزاری ها منعکس می شود و می بینید که دایما آمریکا و بی .بی.سی و سایر خبرگزاری ها و رادیوها آن را مطرح می کنند، به خاطر آن است که این بی عقل ها، آن را در دنیا دیده اند و نسخه اش را در این جا جستجو می کنند! اصلا در این جا، رابطه چگونه است؟ در ایران هم بعضی از افراد، با یکدیگر مخالفند. بعضی با هم خوبند، بعضی بدند، بعضی خیلی بدند؛ اما نوع خوب بودن ها، بد بودن ها، دشمنی کردن ها و رقابت کردن ها، اصلا آن نوع نیست؛ یک چیز دیگر است و قابل مقایسه با هم نیست. این را تحلیل گران نمی فهمند. آنچه که در ایران اتفاق افتاد، این ها نبود...

این استثنایی بودن وضعیت، برای زبده ترین آدم های دنیا قابل فهم است. متفکران و نویسندگان و شعرا و سیاسیون برجسته را هم که در دنیا می بینید راجع به انقلاب و امام، این طور با همه وجود شعر گفتند، حرف زدند، مقاله نوشتند، تمجید کردند، تحسین کردند، به همین خاطر است. اگر این حرف هایی که خارجی های حسابی، راجع به امام و انقلاب گفتند، جمع نشود، چندین جلد کتاب می شود؛ منتها رسانه ها- این رادیوی بی.بی.سی و رادیوی آمریکا- در دست صهیونیست ها و یک عده از دشمنان سرسخت و صددرصد ماست و معلوم است که آن ها این چیزها را منتشر نمی کنند؛ مگر به قدر ضرورت و این که یک وقت مجبور بشوند منتشر کنند.

دیدار با ائمه جمعه سراسر کشور ۰۷/۰۳/۱۳۶۹

● رشد در خلاف رادیوهای بیگانه و تبلیغات دشمن است

شروع کردند کسان خاصی را به اسم معرفی کردن که فلان کس از همه بالاتر است. بنا کردند برای مردم مسلمان حکم دادن و فتوا صادر کردن! مردم در امر مرجعیت، از همه جا سختگیرترند. حقش هم همین است. من هم به شما عرض می کنم: عزیزان من! در امر مرجعیت سختگیر باشید. مبادا احساسات، شما را به سمتی بکشاند. سختگیر به همان طرف شرعی که وجود دارد، باشید. شاهد عادل بطلبید؛ آن هم نه یکی؛ آن هم نه هر شاهد عادلی. دو شاهد عادل خبره و این کاره که بشناسند. آن ها باید شهادت بدهند که فلان کس جایزالتقلید و شایسته تقلید است تا بشود از او تقلید کرد. آن وقت این آقایان از ملت ایران- که در کار تقلید این قدر سختگیر است- توقع دارند که حرف فساق و فجاری را گوش کند که رادیو بی.بی.سی و رادیو صهیونیستی را اداره می کنند. آن ها می گویند که فلان آقا از همه بهتر است؛ مردم بروند از فلان آقا تقلید کنند! عجب خیال باطلی! کسانی را که آن ها اسم آوردند، اگر برای مراجعه عده ای شانس اندکی داشتند، بعد از آن که آن ها اسم آوردند، بدون تردید این شانس کم شد! عده ای از مردم این کشور، بلکه اکثریت مردم مؤمن کشور ما، از بس از رادیوهای بیگانه خباثت و ملعبت دیده اند و دروغ شنیده اند، هر چه آن ها بگویند، عکسش عمل می کنند. اگر آن ها گفتند از فلان کس تقلید کنید، از او تقلید نمی کنند. اگر روی کسی تکیه کردند و گفتند از او تقلید نکنید، مردم از او تقلید می کنند. این عادت مردم ماست و عادت درستی هم هست. امام رضوان الله علیه هم می فرمود که رشد در خلاف رادیوهای بیگانه و تبلیغات دشمن است. بدانید که هر طرفی آن ها می روند، آن طرف، طرف باطل است و طرف ضدش، طرف حق است...

اگر شما امروز به قم بروید، حداقل صد نفر را می توانید پیدا کنید که می شود اسمشان را فهرست کرد و گفت این آقایان جایز التقلیدند. برخلاف گفته دشمن که وانمود کرد جنگ قدرتی بر سر مرجعیت در ایران است؛ عجله ای ندارند. گفت: «کافر همه را به کیش خود پندارد!»، این ها خودشان برای در دست گرفتن یک قدرت کوچک در کشورهای اروپایی، در آمریکا و در دیگر جاهایی که با تمدن مادی اداره می شود- مثلا برای شهردار شدن در فلان ایالت با فلان شهر، یا برای گرفتن فلان کرسی نمایندگی- حاضرند همه مقدسات را زیرپا بگذارند تا به آن مقام برسند. خودشان این گونه اند. افسوس می خورم که شما مردم عزیز، فرصت ندارید بعضی از نوشته ها و اطلاعاتی را که ما با آن ها سروکار داریم ببینید تا بدانید که چقدر سطح دنیا در مقام پرستی و جاه طلبی نازل است. همین شخصیت هایی که در دنیا می بینید باچهره ای مرتب و منظم، اتو کشیده، کراوات بسته و با لبخندهای مصنوعی جلو دوربین های تلویزیون ظاهر می شوند، حاضر بوده اند برای گرفتن این مقام، به همه جنایت های ممکن دست بزنند! اغلب این گونه اند.

دیدار عمومی به مناسبت روز ولادت امام جواد(ع) ۲۳/۰۹/۱۳۷۳

● اثر رسانه های بیگانه

اصرار دارند وانمود کنند که در نظام جمهوری اسلامی، اختلاف هست. یک وقت می گویند: اختلاف بین مسئولین. یک وقت می گویند: اختلاف بین دست اندرکاران نظام. در دایره ای وسیع تر، یک وقت می گویند: اختلاف بین مردم و مسئولین. یک وقت می گویند: اختلاف بین مردم! سعی می کنند این طور وانمود کنند که اختلاف هست...

البته عزیزان من! شما بدانید ما حالا در نماز جمعه این قضایا را این طور راحت مطرح می کنیم و مردم عزیز ما هم بحمدالله هوشیارند، خودشان متوجهند و این حرف ها را تا اعماق جانشان می پذیرند؛ ولی طرف مقابل که استکبار باشد، برای این که همان حرف ها را جا بیندازد. بیچاره میلیاردها دلار خرج می کند؛ میلیاردها! اگر شما بدانید که همین رادیو بی.بی.سی و همین رادیوها و تلویزیون های آمریکایی و رادیوهای صهیونیستی، چقدر خرج می کنند برای این که شاید این حرف ها را به گوش مردم برسانند تا شاید یک نفر باور کند!

«قل هل ننبیکم بالأخسرین اعمالا، صل سعیهم فی الحیاه الدنیا» مصداق کاملش همین هاهستند! تلاش می کنند، زحمت می کشند، می نشینند، طراحی می کنند، وسایل فنی مدرن می سازند، رادیوها و تلویزیون هایشان چه می کنند، برای این که شاید این حرف ها را به گوش مردم برسانند، تا به دل های آن ها اثر کند! مردم هم، خیلی ها که اصلا اعتنا و اعتماد نمی کنند، گوش نمی کنند؛ بعضی ها هم که می شنوند، اکثرش را باور نمی کنند. اگر هم کسی اشتباه کرده باشد، با توضیحی که داده می شود، در او اثر می کند. این هم لطف الهی است.

خطبه های نماز جمعه تهران ۲۱/۰۱/۱۳۷۶

● ما تعجب نکرده ایم!

کدام حادثه تلخ یا شیرینی در این مملکت اتفاق افتاده که رادیوها- رادیو آمریکا، رادیو بی بی.سی، رادیو صهیونیست ها و رادیوهای گوناگون دیگری که هستند- حرفی که در آن امیدی برای ملت ایران داشته باشد، زده باشند؟ آیا در جنگ چنین خبری شد؟ آیا در فتح خرمشهر چنین حرفی زده شد؟ ما خرمشهر را فتح کردیم، اما رادیوهای بیگانه گفتند دروغ است! وقتی که ثابت شد، گفتند این ها این قدر خسارت داده اند! وقتی مسلم شد که پیروزی ما بزرگ بود، گفتند این ها موج افراد انسانی را به جبهه فرستاده اند که این طوری شده است! یعنی در هیچ حادثه ای از حوادث اول انقلاب تا به حال- حوادث شیرین و حوادث تلخ- اتفاق نیفتاده است که این بوق های تبلیغاتی یک کلمه بگویند که به نفع ملت ایران باشد؛ امیدی ببخشد، دلخوشی ای بدهد، تحسینی در آن باشد! در همه حوادث، این ها سعی کردند ضربه ای بزنند، سوءاستفاده ای بکنند، اصلی از اصول مورد علاقه مردم زیر سؤال ببرند و به حکومت ضربه تبلیغاتی و ضربه سیاسی بزنند... علی ای حال، از این که دشمن سوءاستفاده کند، ما تعجب نکرده ایم.

خطبه های نمازجمعه تهران ۸۱/۰۱/۱۳۷۷

● پایگاه های داخلی رسانه های دشمن

من آن روز در نمازجمعه گفتم قلبا از بعضی از پدیده هایی که در کشور هست، رنج می برم. من نمی خواهم آنچه را که برایم رنج آور است، با افکار عمومی مطرح کنم؛ اما این نکته که آن روز گفتم داستان غم انگیزی است. حقیقتا همین طور است. بنده دو سال قبل از این در یکی از خطبه های نمازجمعه گفتم که دستگاه های استکباری دنیا- و در رأس همه آمریکا- از تبلیغات برای ساقط کردن و ایجاد اغتشاش در کشورها استفاده می کنند. بعد به آن مراکز تبلیغاتی خطاب کردم و گفتم: ولی بدانید این توطئه که شما بخواهید به وسیله رادیوهایتان در ایران اسلامی، همان برنامه هایی را که در اروپای شرقی و در بعضی از کشورهای دیگر به وجود آوردید، به وجود بیاورید، این نشدنی است؛ این خیال خامی است. متأسفانه امروز می بینم همان دشمنی که به وسیله تبلیغات خود، همتش این بود که افکار عمومی یک کشور را به سمتی متوجه کند، به جای رادیوها آمده در داخل کشور ما پایگاه زده است! بعضی از این مطبوعاتی که امروز هستند، پایگاه های دشمنند؛ همان کاری را می کنند که رادیو و تلویزیون های بی بی سی و آمریکا و رژیم صهیونیستی می خواهند بکنند!

دیدار با جوانان در مصلای بزرگ تهران ۱/۲/۱۳۷۹