جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

نان ذرت و سبزیجات


نان ذرت و سبزیجات

نان‌های ضخیم‌تر شکنندگی کمتری دارند. اگر یکی از نان‌ها شکسته بود، آن را به همراه نان دیگری مورد استفاده قرار دهید.
● مواد مورد نیاز برای دو نفر (چهار عدد نان)
▪ یک یا دو قاشق غذاخوری …

نان‌های ضخیم‌تر شکنندگی کمتری دارند. اگر یکی از نان‌ها شکسته بود، آن را به همراه نان دیگری مورد استفاده قرار دهید.

مواد مورد نیاز برای دو نفر (چهار عدد نان)

یک یا دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک فنجان کدوی خرد شده

نصف پیاز خرد شده

یک حبه سیر خرد شده

نصف فلفل سبز خرد شده

نمک

یک عدد گوجه‌فرنگی کوچک خرد شده

چهار برش پنیر چدار

ربع فنجان پنیر پیتزا رنده شده

چند برگ گشنیز خرد شده

طرز تهیه

یک یا دو قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه بزرگ ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس کدو، پیاز، سیر و فلفل سبز را به آن بیفزایید. نمک را به آن اضافه کرده و سبزیجات را هم بزنید تا روغن با آنها مخلوط شود. سبزیجات را درون ماهیتابه پهن کرده و هر چند دقیقه یک بار آنها را هم بزنید تا سرخ شده و کمی طلایی شوند. گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کرده و حرارت را کم کنید و بگذارید تا برای چند دقیقه دیگر پخته شود.

نان را به مدت ۲۰ ثانیه کمی حرارت داده و سپس یک برش پنیر را کنار آن قرار داده و نان را تا کنید و دوباره برای مدت ۱۰ ثانیه درون مایکروفر بگذارید تا پنیر ذوب شود، حال نان را باز کرده و کمی از مخلوط سبزیجات درون آن بریزید، کمی گشنیز و پنیر پیتزا رنده شده را روی آن ریخته و نان را تا کنید و سریع آن را سرو کنید.

*‌ به جای استفاده از مایکروفر می‌توان از اجاق گاز نیز استفاده کرد. بدین منظور ابتدا ته ماهیتابه را کمی چرب کرده و نان را درون آن بگذارید تا کمی گرم و نرم شود. تکه‌ای پنیر کنار آن قرار داده و با کفگیر نان را روی پنیر تا کنید و نان را آنقدر حرارت دهید تا پنیر کاملاً ذوب شود. سپس ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و نان را باز کنید و مخلوط را درون آن ریخته و دوباره نان را تا کنید.