پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا
سوپ حریره
مواد لازم برای ۶ نفر
۴۵۵ گرم گوشت بره
یک قاشق چایخوری زردچوبه
یک و نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه
یک قاشق چایخوری پودر دارچین
ربع قاشق چایخوری پودر زنجبیل
دو قاشق غذاخوری کره گیاهی
سه چهارم فنجان کرفس خرد شده
یک عدد پیاز سفید خرد شده
یک عدد پیاز قرمز خرد شده
نصف فنجان گشنیز تازه
۸۲۲ گرم گوجه فرنگی خرد شده
هفت فنجان آب
سه چهارم فنجان عدس
۴۲۵ گرم نخود
۱۱۰ گرم ورمیشل
دو عدد تخم مرغ (زده شده)
یک عدد لیمو
طرز تهیه
گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، کره، کرفس، پیاز و گشنیز را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت کم قرار دهید. هر پنج دقیقه یک بار آن را هم بزنید. سپس گوجه فرنگی را افزوده و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند.رب گوجه، آب و عدس را افزوده و بگذارید به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کرده در آن را گذاشته و اجازه دهید دو ساعت بپزد.
۱۰ دقیقه قبل از سرو غذا، حرارت را زیاد کرده و نخود پخته و رشته فرنگی را در سوپ بریزید. تخم مرغ ها و آبلیمو را به آن افزوده و بگذارید یک دقیقه بپزد.
زمان لازم:
دو ساعت و ۴۵ دقیقه
مراکشی ها هر شب هنگام افطار از این سوپ استفاده می کنند.
[زینب سادات محسنی]
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست