جمعه, ۲۹ تیر, ۱۴۰۳ / 19 July, 2024
مجله ویستا

سوپ حریره


سوپ حریره

● مواد لازم برای ۶ نفر
▪ ۴۵۵ گرم گوشت بره
▪ یک قاشق چایخوری زردچوبه
▪ یک و نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه
▪ یک قاشق چایخوری پودر دارچین
▪ ربع قاشق چایخوری پودر زنجبیل
▪ دو قاشق غذاخوری …

مواد لازم برای ۶ نفر

۴۵۵ گرم گوشت بره

یک قاشق چایخوری زردچوبه

یک و نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه

یک قاشق چایخوری پودر دارچین

ربع قاشق چایخوری پودر زنجبیل

دو قاشق غذاخوری کره گیاهی

سه چهارم فنجان کرفس خرد شده

یک عدد پیاز سفید خرد شده

یک عدد پیاز قرمز خرد شده

نصف فنجان گشنیز تازه

۸۲۲ گرم گوجه فرنگی خرد شده

هفت فنجان آب

سه چهارم فنجان عدس

۴۲۵ گرم نخود

۱۱۰ گرم ورمیشل

دو عدد تخم مرغ (زده شده)

یک عدد لیمو

طرز تهیه

گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، کره، کرفس، پیاز و گشنیز را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت کم قرار دهید. هر پنج دقیقه یک بار آن را هم بزنید. سپس گوجه فرنگی را افزوده و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند.رب گوجه، آب و عدس را افزوده و بگذارید به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کرده در آن را گذاشته و اجازه دهید دو ساعت بپزد.

۱۰ دقیقه قبل از سرو غذا، حرارت را زیاد کرده و نخود پخته و رشته فرنگی را در سوپ بریزید. تخم مرغ ها و آبلیمو را به آن افزوده و بگذارید یک دقیقه بپزد.

زمان لازم:

دو ساعت و ۴۵ دقیقه

مراکشی ها هر شب هنگام افطار از این سوپ استفاده می کنند.

[زینب سادات محسنی]