پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا
خوراک برنج و لوبیا چشم بلبلی
مواد لازم برای ۶ نفر
یک فنجان برنج خام
یک قاشق مرباخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز کوچک
نصف فلفل دلمه سبز خرد شده
نصف فلفل دلمه قرمز خرد شده
سه حبه سیر له شده
دو فنجان لوبیا چشم بلبلی پخته شده
دو قاشق مرباخوری سرکه
یک چهارم قاشق مرباخوری سس فلفلی
یک قاشق مرباخوری پونه خشک یا تازه
طرز تهیه
برنج را خیس کرده و سپس برای ۱۵ دقیقه در آب جوش بریزید تا پخته و نرم شود.
سپس آن را در آبکش ریخته و صبر کنید تا آب آن خارج شود. روغن را در تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیاز و فلفل دلمه خرد شده را برای چهار دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
سپس سیر را اضافه کنید و پس از یک دقیقه لوبیا چشم بلبلی را به مخلوط درون تابه بیفزایید .
سرکه را با سس فلفلی به آن اضافه کنید و برای پنج دقیقه مواد را با هم تفت دهید. در مرحله آخر برنج و پونه را با نمک و فلفل به مواد درون تابه اضافه کنید و پس از یک دقیقه آن را در ظرف مناسبی ریخته و میل کنید.
[ماهرخ جواهری ]
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست