چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
طرز تهیه قلیه ماهی ترکیه ای خوشمزه برای افطارتان
طرز تهیه قلیه ماهی ترکیه , قلیه ماهی ترکیه نوعی خوراکی با طعم ویژه مدیترانه ای است.
در آماده سازی این خوراک از ماهی تیلاپیلا استفاده می کنیم، ولی باید توجه داشت که بنا برسلیقه و ذائقه
می توان از فیله هر نوع ماهی استفاده کرد.
نکته ای که باید به آن توجه کرد این است که مدت زمان پخت ماهی هایی که استفاده
می کنیم، می تواند با مدت زمانی که در اینجا آمده تا حدی متفاوت باشد. این امر بنا بر صلاحدید
شخصی و با توجه به شرایط پخت مشخص می شود.پیشنهاد می کنیم
پیش از سرو غذا با چنگال از پخته بودن کامل فیله ماهی اطمینان پیدا کنید.
مواد لازم
3فنجان آب
یک ونیم فنجان کوز کوز خشک
2قاشق غذاخوری روغن زیتون
1عدد پیاز سفید کوچک
1عدد فلفل دلمه سبز کوچک
2حبه سیر خرد شده
1فنجان آرتیشوی کنسروی
2قاشق چای خوری کاپاریس کنسروی
12عدد زیتون
1قوطی کنسرو گوجه فرنگی خرد شده
1قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
2قاشق چای خوری سماق
یکی و نصفی فلفل قرمز خشک کوبیده شده
1قاشق چای خوری ریحان خشک
1قاشق چای خوری زیره
1قاشق چای خوری زنجبیل تازه له شده
فلفل سیاه به مقدار لازم
450گرم فیله ماهی تیلاپیلا
طرز تهیه قلیه ماهی ترکیه
طرز تهیه
1. پیش از دستور تهیه لازم به ذکر است که به دلیل دسترس نبودن برخی از مواد مانند کنسرو
گوجه فرنگی خرد شده و کوزکوز خشک، خودتان می توانید دست به کار بشوید.
به جای کنسرو گوجه فرنگی می توانید چند عدد گوجه فرنگی را خرد کنید و سپس آن را کمی در فر بگذارید.
2. در یک قابلمه متوسط 3فنجان آب می ریزیم و آن را به جوش می آوریم. کوزکوز خشک را در
آن می ریزیم و به مدت 5دقیقه جوشانده و هم می زنیم و سپس کنار می گذاریم تا سرد شود.
3. در یک ماهیتابه روغن را روی آتش متوسط حرارت دهید و پیاز و فلفل دلمه ای سبز را به مدت
5دقیقه در آن تفت دهید. سیر را به آن بیفزایید و 2دقیقه دیگر تفت دهید.
آرتیشو و کاپاریس را به مخلوط بیفزایید و عمل تفت دادن را ادامه دهید. سپس گوجه فرنگی، آب لیمو
و یک فنجان آب را بیفزایید و پس از یک تا دو دقیقه سماق، فلفل قرمز، ریحان، زیره، زنجبیل و
فلفل سیاه را به مخلوط مورد نظر بیفزایید.
4. مخلوط را به اندازه ای حرارت می دهیم تا به جوش آید و سپس ماهی را که از قبل به اندازه های
مناسب بریده ایم به آن اضافه می کنیم.
از درجه حرارت می کاهیم و می گذاریم تا حدود یک ربع ماهی به خوبی پخته شود. این زمان را
می توان کمی بیشتر درنظر گرفت. فقط باید ماهی
را با یک چنگال امتحان کنیم تا از پخته بودن وسط آن اطمینان به دست آوریم.
همشهری شش و هفت
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست