سه شنبه, ۲۶ تیر, ۱۴۰۳ / 16 July, 2024
طرز تهیه قلیه ماهی ترکیه ای خوشمزه برای افطارتان
![طرز تهیه قلیه ماهی ترکیه ای خوشمزه برای افطارتان](/web/imgs/16/11/2lxwq1.jpeg)
طرز تهیه قلیه ماهی ترکیه , قلیه ماهی ترکیه نوعی خوراکی با طعم ویژه مدیترانه ای است.
در آماده سازی این خوراک از ماهی تیلاپیلا استفاده می کنیم، ولی باید توجه داشت که بنا برسلیقه و ذائقه
می توان از فیله هر نوع ماهی استفاده کرد.
نکته ای که باید به آن توجه کرد این است که مدت زمان پخت ماهی هایی که استفاده
می کنیم، می تواند با مدت زمانی که در اینجا آمده تا حدی متفاوت باشد. این امر بنا بر صلاحدید
شخصی و با توجه به شرایط پخت مشخص می شود.پیشنهاد می کنیم
پیش از سرو غذا با چنگال از پخته بودن کامل فیله ماهی اطمینان پیدا کنید.
مواد لازم
3فنجان آب
یک ونیم فنجان کوز کوز خشک
2قاشق غذاخوری روغن زیتون
1عدد پیاز سفید کوچک
1عدد فلفل دلمه سبز کوچک
2حبه سیر خرد شده
1فنجان آرتیشوی کنسروی
2قاشق چای خوری کاپاریس کنسروی
12عدد زیتون
1قوطی کنسرو گوجه فرنگی خرد شده
1قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
2قاشق چای خوری سماق
یکی و نصفی فلفل قرمز خشک کوبیده شده
1قاشق چای خوری ریحان خشک
1قاشق چای خوری زیره
1قاشق چای خوری زنجبیل تازه له شده
فلفل سیاه به مقدار لازم
450گرم فیله ماهی تیلاپیلا
طرز تهیه قلیه ماهی ترکیه
طرز تهیه
1. پیش از دستور تهیه لازم به ذکر است که به دلیل دسترس نبودن برخی از مواد مانند کنسرو
گوجه فرنگی خرد شده و کوزکوز خشک، خودتان می توانید دست به کار بشوید.
به جای کنسرو گوجه فرنگی می توانید چند عدد گوجه فرنگی را خرد کنید و سپس آن را کمی در فر بگذارید.
2. در یک قابلمه متوسط 3فنجان آب می ریزیم و آن را به جوش می آوریم. کوزکوز خشک را در
آن می ریزیم و به مدت 5دقیقه جوشانده و هم می زنیم و سپس کنار می گذاریم تا سرد شود.
3. در یک ماهیتابه روغن را روی آتش متوسط حرارت دهید و پیاز و فلفل دلمه ای سبز را به مدت
5دقیقه در آن تفت دهید. سیر را به آن بیفزایید و 2دقیقه دیگر تفت دهید.
آرتیشو و کاپاریس را به مخلوط بیفزایید و عمل تفت دادن را ادامه دهید. سپس گوجه فرنگی، آب لیمو
و یک فنجان آب را بیفزایید و پس از یک تا دو دقیقه سماق، فلفل قرمز، ریحان، زیره، زنجبیل و
فلفل سیاه را به مخلوط مورد نظر بیفزایید.
4. مخلوط را به اندازه ای حرارت می دهیم تا به جوش آید و سپس ماهی را که از قبل به اندازه های
مناسب بریده ایم به آن اضافه می کنیم.
از درجه حرارت می کاهیم و می گذاریم تا حدود یک ربع ماهی به خوبی پخته شود. این زمان را
می توان کمی بیشتر درنظر گرفت. فقط باید ماهی
را با یک چنگال امتحان کنیم تا از پخته بودن وسط آن اطمینان به دست آوریم.
همشهری شش و هفت
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران حرم شاهچراغ دولت چهاردهم دولت رئیس جمهور ترور انتخابات دولت سیزدهم سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری مجلس شورای اسلامی
شاهچراغ تیراندازی زلزله تهران شهرداری تهران هواشناسی پشه آئدس تب دنگی وزارت بهداشت بازنشستگان پلیس راهور شورای شهر تهران
قیمت خودرو حقوق بازنشستگان قیمت طلا ترافیک ایران خودرو سایپا خودرو قیمت دلار قیمت برق بازار خودرو دلار
امام حسین لیلی رشیدی اربعین مهران غفوریان مداحی روز عاشورا تلویزیون سینما مختارنامه سینمای ایران دفاع مقدس تئاتر
فناوری دانش بنیان فضا
دونالد ترامپ رژیم صهیونیستی ترامپ غزه فلسطین آمریکا ترور ترامپ اسرائیل جنگ غزه روسیه جو بایدن ایالات متحده آمریکا
پرسپولیس فوتبال استقلال رامین رضاییان یورو 2024 تیم ملی اسپانیا تیم ملی انگلیس باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال مهدی طارمی نقل و انتقالات لیگ برتر
همستر کامبت دیابت هوش مصنوعی شیائومی ناسا ایلان ماسک اپل اقتصاد دیجیتال
رژیم غذایی گرمازدگی واکسن کرونا طب سنتی طول عمر حافظه