سه شنبه, ۲۶ تیر, ۱۴۰۳ / 16 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه قلیه ماهی ترکیه ای خوشمزه برای افطارتان


طرز تهیه قلیه ماهی ترکیه ای خوشمزه برای افطارتان

به افرادی که عادت خوب ماهی خوردن دارند، توصیه می ‎شود ماهی را از رژیم غذایی ماه رمضان حذف نکنند؛ بلکه حجم مصرف و نوع استفاده از آن را تعدیل و اصلاح کنند.بهتر است گوشت، مرغ و ماهی با حجم بالایی از سبزی ها در وعده سحری مصرف شود تا مشکل تشنگی روزانه پیش نیاید.

طرز تهیه قلیه ماهی ترکیه , قلیه ماهی ترکیه نوعی خوراکی با طعم ویژه مدیترانه ای است.

در آماده سازی این خوراک از ماهی تیلاپیلا استفاده می کنیم، ولی باید توجه داشت که بنا برسلیقه و ذائقه

می توان از فیله هر نوع ماهی استفاده کرد.

نکته ای که باید به آن توجه کرد این است که مدت زمان پخت ماهی هایی که استفاده

می کنیم، می تواند با مدت زمانی که در اینجا آمده تا حدی متفاوت باشد. این امر بنا بر صلاحدید

شخصی و با توجه به شرایط پخت مشخص می شود.پیشنهاد می کنیم

پیش از سرو غذا با چنگال از پخته بودن کامل فیله ماهی اطمینان پیدا کنید.

مواد لازم

3فنجان آب

یک ونیم فنجان کوز کوز خشک

2قاشق غذاخوری روغن زیتون

1عدد پیاز سفید کوچک

1عدد فلفل دلمه سبز کوچک

2حبه سیر خرد شده

1فنجان آرتیشوی کنسروی

2قاشق چای خوری کاپاریس کنسروی

12عدد زیتون

1قوطی کنسرو گوجه فرنگی خرد شده

1قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

2قاشق چای خوری سماق

یکی و نصفی فلفل قرمز خشک کوبیده شده

1قاشق چای خوری ریحان خشک

1قاشق چای خوری زیره

1قاشق چای خوری زنجبیل تازه له شده

فلفل سیاه به مقدار لازم

450گرم فیله ماهی تیلاپیلا

طرز تهیه قلیه ماهی ترکیه

طرز تهیه

1. پیش از دستور تهیه لازم به ذکر است که به دلیل دسترس نبودن برخی از مواد مانند کنسرو

گوجه فرنگی خرد شده و کوزکوز خشک، خودتان می توانید دست به کار بشوید.

به جای کنسرو گوجه فرنگی می توانید چند عدد گوجه فرنگی را خرد کنید و سپس آن را کمی در فر بگذارید.

2. در یک قابلمه متوسط 3فنجان آب می ریزیم و آن را به جوش می آوریم. کوزکوز خشک را در

آن می ریزیم و به مدت 5دقیقه جوشانده و هم می زنیم و سپس کنار می گذاریم تا سرد شود.

3. در یک ماهیتابه روغن را روی آتش متوسط حرارت دهید و پیاز و فلفل دلمه ای سبز را به مدت

5دقیقه در آن تفت دهید. سیر را به آن بیفزایید و 2دقیقه دیگر تفت دهید.

آرتیشو و کاپاریس را به مخلوط بیفزایید و عمل تفت دادن را ادامه دهید. سپس گوجه فرنگی، آب لیمو

و یک فنجان آب را بیفزایید و پس از یک تا دو دقیقه سماق، فلفل قرمز، ریحان، زیره، زنجبیل و

فلفل سیاه را به مخلوط مورد نظر بیفزایید.

4. مخلوط را به اندازه ای حرارت می دهیم تا به جوش آید و سپس ماهی را که از قبل به اندازه های

مناسب بریده ایم به آن اضافه می کنیم.

از درجه حرارت می کاهیم و می گذاریم تا حدود یک ربع ماهی به خوبی پخته شود. این زمان را

می توان کمی بیشتر درنظر گرفت. فقط باید ماهی

را با یک چنگال امتحان کنیم تا از پخته بودن وسط آن اطمینان به دست آوریم.

همشهری شش و هفت