دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
پلو با نخود
در این ستون تا پایان ماه مبارک رمضان غذاهایی که درهر استان کشور سر سفرههای سحر و افطار قرار میگیرد از زبان زنان قدیمی این مناطق معرفی خواهد شد.
این دستورالعملهاعلاوه بر اینکه شما را با فرهنگ تغذیه این مناطق آشنا خواهد کرد، ایدههای متنوعی را برای اجرا در دسترستان قرار خواهد داد.
سفرههای افطار در ماه مبارک رمضان در بندرعباس گاه پلو با نخود، غذایی مقوی و ساده تزئین میشود. این غذا با روشی ساده پخته و به سرعت آماده میشود.
مواد لازم
یک استکان نخود خیس خورده
۲ پیمانه برنج
نیم کیلو گوشت
نمک، زیره سیاه، فلفل سیاه، دارچین، فلفل قرمز و مارچوبه به مقدار لازم
۲ قاشق غذاخوری روغن
یک عدد پیاز
طرز تهیه
پیاز را در کمی روغن تفت داده و به آن گوشت خرد شده، نخود و ادویه را اضافه کنید. برای طبخ این نوع غذا لازم است زیره و فلفل سیاه بیشتری مصرف شود. پس از پخت مواد در کمی آب، برنج بدون نمک را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج بپزد. پس از آن به در قابلمه دم کنی بگذارید و شعله را کم کنید تا برنج دم بکشد. این پلو همراه با ترشی انبه سرو میشود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب حج آمریکا مجلس شورای اسلامی دولت شورای نگهبان حجاب دولت سیزدهم جنگ رسانه حسین امیرعبداللهیان
هواشناسی تهران شهرداری تهران قتل فضای مجازی آموزش و پرورش سیلاب سلامت شهرداری سازمان هواشناسی باران آتش سوزی
قیمت دلار ایران خودرو قیمت طلا خودرو بانک مرکزی قیمت خودرو دلار بازار خودرو حقوق بازنشستگان مسکن تورم قیمت
تئاتر محمدعلی علومی سریال تلویزیون سینمای ایران نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی دفاع مقدس صدا و سیما موسیقی سینما مهران غفوریان
مغز دانش بنیان فضا
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه حماس فلسطین جنگ غزه روسیه طوفان الاقصی نتانیاهو اوکراین نوار غزه طالبان
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر نساجی عبدالله ویسی رئال مادرید لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام بازی بارسلونا
اپل مایکروسافت سامسونگ آیفون گوگل باتری پهپاد عکاسی ناسا
سازمان غذا و دارو رژیم غذایی بیمه سیگار کاهش وزن توت فرنگی دندانپزشکی فشار خون