چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
پلو با نخود
در این ستون تا پایان ماه مبارک رمضان غذاهایی که درهر استان کشور سر سفرههای سحر و افطار قرار میگیرد از زبان زنان قدیمی این مناطق معرفی خواهد شد.
این دستورالعملهاعلاوه بر اینکه شما را با فرهنگ تغذیه این مناطق آشنا خواهد کرد، ایدههای متنوعی را برای اجرا در دسترستان قرار خواهد داد.
سفرههای افطار در ماه مبارک رمضان در بندرعباس گاه پلو با نخود، غذایی مقوی و ساده تزئین میشود. این غذا با روشی ساده پخته و به سرعت آماده میشود.
مواد لازم
یک استکان نخود خیس خورده
۲ پیمانه برنج
نیم کیلو گوشت
نمک، زیره سیاه، فلفل سیاه، دارچین، فلفل قرمز و مارچوبه به مقدار لازم
۲ قاشق غذاخوری روغن
یک عدد پیاز
طرز تهیه
پیاز را در کمی روغن تفت داده و به آن گوشت خرد شده، نخود و ادویه را اضافه کنید. برای طبخ این نوع غذا لازم است زیره و فلفل سیاه بیشتری مصرف شود. پس از پخت مواد در کمی آب، برنج بدون نمک را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج بپزد. پس از آن به در قابلمه دم کنی بگذارید و شعله را کم کنید تا برنج دم بکشد. این پلو همراه با ترشی انبه سرو میشود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست