پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

سوپ قارچ و ذرت


سوپ قارچ و ذرت

● مواد لازم
▪ ۲۵۰گرم سینه مرغ
▪ یک عدد تره فرنگی
▪ یک چهارم قاشق چایخوری جوز هندی
▪ یک قاشق چایخوری نمک
▪ یک قاشق چایخوری فلفل
▪ دوحبه سیر له شده
▪ ۷۵گرم کره
▪ یک پیمانه قارچ خرد …

مواد لازم

۲۵۰گرم سینه مرغ

یک عدد تره فرنگی

یک چهارم قاشق چایخوری جوز هندی

یک قاشق چایخوری نمک

یک قاشق چایخوری فلفل

دوحبه سیر له شده

۷۵گرم کره

یک پیمانه قارچ خرد شده

نصف فنجان ذرت

یک ونیم فنجان آب

دو قاشق مربا خوری گشنیز خورد شده

طرز تهیه

کره را در قابلمه و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس سیر خرد شده را به آن اضافه کنید. پس از سه دقیقه ذرت کنسرو شده را با نمک و جوز هندی اضافه کنید.

سینه مرغ را از پوست و استخوان جدا کرده و به خوبی خرد کنید.

تره فرنگی شسته شده را خرد کنید و با قارچ و مرغ به مواد درون قابلمه اضافه کنید.

پس از به جوش آمدن مواد درون قابلمه در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا برای نیم ساعت بپزد.

سپس مواد درون قابلمه را درون غذاساز و یا مخلوط کن بریزید تا کاملاً یکنواخت شود. سوپ را در حالی که هنوز گرم است درون ظرف مناسبی ریخته و با گشنیز خرد شده روی آن را تزئین کنید.

[ماهرخ جواهری]