شنبه, ۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 22 February, 2025
مجله ویستا

نعناع، گیاهی آرام بخش


نعناع، گیاهی آرام بخش

مدت های زیادی است که در کشورهای خاورمیانه از جمله ایران، مصر و همچنین هند، چین و اروپا از نعناع به عنوان ادویه و برای خواص درمانی استفاده می شود. رومی ها معتقد بودند که نعناع …

مدت های زیادی است که در کشورهای خاورمیانه از جمله ایران، مصر و همچنین هند، چین و اروپا از نعناع به عنوان ادویه و برای خواص درمانی استفاده می شود. رومی ها معتقد بودند که نعناع ضریب هوشی را بالا می برد. در این مطلب به نقل از «ask.com» به خواص این گیاه اشاره شده است که توجه شما را به آن جلب می کنیم.

- برخی آنزیم های موجود در آن، سرطان را معالجه می کند.

- از رشد باکتری و قارچ پیشگیری می کند.

- با شل کردن عضلات داخل و اطراف روده، علایم سوءهاضمه، سوزش سردل و سندروم روده تحریک پذیر را تسکین می دهد.

- با بوی نامطبوع دهان مقابله می کند.

- خون را از سموم پاک سازی می کند.

- دم کرده آن به هضم غذا کمک می کند و از درد معده می کاهد.

- خاصیت ضدقارچی آن آسم و آلرژی را معالجه می کند.

- مالیدن نعناع خرد شده دندان را سفید می کند.

- دم کرده آن سردرد و میگرن را رفع می کند.

- استنشاق نعناع، عفونت های سینوزیت و سرماخوردگی معمولی را تسکین می بخشد.

- استنشاق این گیاه آرام بخش است.

- دم کرده آن غنی از مواد مغذی مانند فسفر، کلسیم، ویتامینE، D، C وB کمپلکس است. از بدن در برابر عفونت و التهاب محافظت می کند.

- تهوع صبحگاهی در دوران بارداری را کاهش می دهد.

- با شل کردن عضلات، دردهای دوران قاعدگی را درمان می کند.

- از آن جا که نعناع شیر مادر را کم می کند، مصرف آن در دوران شیردهی توصیه نمی شود.