دوشنبه, ۲۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 17 June, 2024
مجله ویستا
پای شکلاتی
![پای شکلاتی](/web/imgs/16/11/3ea081.jpeg)
مواد لازم برای ۱۲ نفر :
لایه شکلاتی:
۲ فنجان بیسکویت شکلاتی خرد شده
۴ قاشق غذاخوری
کره سس شکلات:
۱۴۰ گرم شکلات نیمه تلخ
نصف فنجان خامه
۳ قاشق غذاخوری کره
مادهداخل:
۴ فنجان بستنی نرم شده با طعم قهوه و یا شکلات
طرز تهیه :
خرده بیسکویت ها را با ۴ قاشق کره ذوب شده مخلوط کنید و در قالب فنری بریزید.
شکلات را به صورت ریز خرد کنید و با کره روی آب در حال جوش ذوب کنید و خامه را اضافه و مواد را با هم کاملا مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید خنک شود.
نصف سس شکلاتی را روی بیسکویت ها پهن کنید و در قالب بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.
بستنی نرم شده را روی سس پهن کنید و به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید.
هنگام سرو، بقیه سس را گرم کنید و روی پای شکلاتی بریزید. نکته:
اطراف قالب فنری حوله گرم قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه صبر کنید تا دسر از قالب به راحتی جدا شود.
![](/imgs/no-img-200.png)
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان سعید جلیلی ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم علیرضا زاکانی قالیباف محمدباقر قالیباف حمید نوری ریاست جمهوری
هواشناسی پلیس راهور ریزش معدن معدن تهران سازمان هواشناسی شهرداری تهران جاده چالوس سیل سیاست وزارت بهداشت قتل
حقوق بازنشستگان سهام عدالت قیمت طلا قیمت خودرو خودرو همراه اول قیمت دلار دولت سیزدهم ایران خودرو همستر کامبت مسکن بورس
تلویزیون رسانه ملی سینمای ایران حج فیلم سینمایی عید غدیر کربلا موسیقی عرفه سینما دفاع مقدس کتاب
هوش مصنوعی وزارت علوم دانشگاه آزاد اسلامی ایکس
رژیم صهیونیستی روسیه اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه اوکراین چین حزب الله لبنان ترکیه جنگ اوکراین
یورو 2024 فوتبال پرسپولیس استقلال کریستیانو رونالدو تیم ملی انگلیس سپاهان مس رفسنجان جام ملت های اروپا باشگاه پرسپولیس جام حذفی لیگ برتر
اینترنت مرگ گوگل اپل تلگرام ناسا ایلان ماسک سامسونگ فیبرنوری
کاهش وزن قهوه رژیم غذایی دیابت مغز میگرن ویتامین سنگ کلیه مراکز درمانی