دوشنبه, ۲۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 17 June, 2024
مجله ویستا

پای شکلاتی


پای شکلاتی

● مواد لازم برای ۱۲ نفر :
● لایه شکلاتی:
▪ ۲ فنجان بیسکویت شکلاتی خرد شده
▪ ۴ قاشق غذاخوری
● کره سس شکلات:
▪ ۱۴۰ گرم شکلات نیمه تلخ
▪ نصف فنجان خامه
▪ ۳ قاشق غذاخوری کره
● ماده‌داخل:
▪ …

مواد لازم برای ۱۲ نفر :

لایه شکلاتی:

۲ فنجان بیسکویت شکلاتی خرد شده

۴ قاشق غذاخوری

کره سس شکلات:

۱۴۰ گرم شکلات نیمه تلخ

نصف فنجان خامه

۳ قاشق غذاخوری کره

ماده‌داخل:

۴ فنجان بستنی نرم شده با طعم قهوه و یا شکلات

طرز تهیه :

خرده بیسکویت ها را با ۴ قاشق کره ذوب شده مخلوط کنید و در قالب فنری بریزید.

شکلات را به صورت ریز خرد کنید و با کره روی آب در حال جوش ذوب کنید و خامه را اضافه و مواد را با هم کاملا مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید خنک شود.

نصف سس شکلاتی را روی بیسکویت ها پهن کنید و در قالب بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.

بستنی نرم شده را روی سس پهن کنید و به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید.

هنگام سرو، بقیه سس را گرم کنید و روی پای شکلاتی بریزید. نکته:

اطراف قالب فنری حوله گرم قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه صبر کنید تا دسر از قالب به راحتی جدا شود.