سه شنبه, ۲۶ تیر, ۱۴۰۳ / 16 July, 2024
با خواص «به» آشنا شویم
خوردن به برای رفع وسواس، افسردگی و تقویت اعمال معده، ورم حاد روده مفید و معالج اسهالهای ساده و خونی است. این میوه برای خونریزیهای رحمی، بواسیر و رفع سوزش ادرار نیز مفیدست.
دانه به از نظر طبیعت سرد و ترش است و پوست دانه به در آب گرم لعاب فراوانی میدهد. از قدیم لعاب بهدانه را برای رفع التهاب دستگاه گوارشی، مخاطها، رفع سرفه و سینه درد، خشكی حلق، سوزش و خشكی دهان و زبان، رفع گرفتگی صدا، تب بر و نیز برای درمان سل و زخم رودهها و غیره به كار میبردند.
مالیدن لعاب بهدانه به پوست برای تسكین و التیام سوختگی آتش و معالجه آفتابزدگی و درمان سرمازدگی، ترك یا شقاق لب و پستان و ناراحتی بواسیر مفید است.
مغزدانه به دارای یك ماده سمی به نام آمیگوالین است كه تولید اسید سیانیدریك میكند لذا آن را نباید خورد باید فقط از لعاب آن استفاده كرد.
میوه به را به صورت پخته (كمپوت، ژله، شربت) مصرف میكنند ولی به صورت خام خوردن مفیدترست.
![](/imgs/no-img-200.png)
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم پزشکیان ترور رئیس جمهور دولت سیزدهم سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری مجلس شورای اسلامی رهبر انقلاب علیرضا زاکانی
شهرداری تهران تهران تیراندازی پشه آئدس بازنشستگان تب دنگی هواشناسی شورای شهر تهران وزارت بهداشت قتل پلیس راهور پلیس
قیمت خودرو حقوق بازنشستگان قیمت دلار ایران خودرو ترافیک خودرو قیمت طلا قیمت سایپا دلار برق بازار خودرو
نذری تلویزیون مختارنامه مداحی امام حسین دفاع مقدس سینمای ایران سینما سریال تئاتر
مغز فناوری دانشگاه تهران دانش بنیان
دونالد ترامپ رژیم صهیونیستی غزه ترامپ ترور ترامپ فلسطین آمریکا جنگ غزه اسرائیل روسیه جو بایدن ایالات متحده آمریکا
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 لیونل مسی رامین رضاییان تیم ملی اسپانیا تیم ملی انگلیس باشگاه پرسپولیس مهدی طارمی نقل و انتقالات لیگ برتر
همستر کامبت همستر هوش مصنوعی دیابت ایلان ماسک ناسا موبایل اینترنت اپل کد مورس
خواب رژیم غذایی حافظه طول عمر گرمازدگی آب کاهش وزن