جمعه, ۲۹ تیر, ۱۴۰۳ / 19 July, 2024
مجله ویستا
آش اماج
آرد سفید :  ۳۷۵ گرم
پیاز :  ۲ عدد
لوبیا :  ۱۰۰ گرم
عدس :  ۱۰۰ گرم
سبزی :  ۱ کیلو
آرد را با کمی نمک مخلوط نموده در لاوک بریزید سپس آب رویش پاشیده بالش و ورز بدهید تا بهصورت دانههای خشخاش درآید، آن وقت آن را از غربال رد کرده دانههای درشتش را گرفته. اسفناج و عدس را در دیگ ریخته بپزید، سپس لوبیا و عدس را که قبلاً بار کردهاید در آن ریخته، اماج را در آن بپاشید و هم بزنید تا به یکدیگر نچسبند.
پس از اینکه پخته شد، نمک و پیاز داغ و فلفل و زرد چوبه در آن ریخته بگذارید چند دقیقه دیگر بجوشد سپس آن را سر سفره بیا ورید.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم محمدجواد ظریف دولت انتخابات ریاست جمهوری پزشکیان ظریف رئیس جمهور علی باقری انتخابات ترور ترامپ
هواشناسی تهران آتش سوزی فرودگاه وزارت بهداشت هواپیما پلیس سازمان هواشناسی اربعین قتل شهرداری تهران پشه آئدس
مایکروسافت واردات خودرو خودرو قیمت خودرو دولت سیزدهم حقوق بازنشستگان قیمت طلا بازار خودرو قیمت دلار بازنشستگان دلار مالیات
کربلا عزاداری اوشین فضای مجازی تلویزیون سینما امام حسین (ع) امام حسین فیلم سینمای ایران صداوسیما بازیگر
اینترنت دانشگاه تهران
یمن رژیم صهیونیستی اسرائیل دونالد ترامپ آمریکا فلسطین غزه جو بایدن ترامپ روسیه جنگ غزه چین
پرسپولیس فوتبال استقلال علی علیپور لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران مهدی طارمی سپاهان تراکتور علیرضا بیرانوند نقل و انتقالات
ویندوز سامسونگ ناسا بیماری مغز عیسی زارع پور اینستاگرام سرعت اینترنت موبایل فناوری گوشی
رژیم غذایی چاقی گرمازدگی کاهش وزن بارداری سکته قلبی گیاهان دارویی صبحانه افسردگی