چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

خورش هویچ و لوبیا سبز


خورش هویچ و لوبیا سبز

▪ مواد لازم:
- گوشت خرد کرده: نیم کیلو
- پیاز ساطوری: ۱عدد
- هویج فندقی: ۵-۶ عدد
- لوبیا سبز خرد کرده بند انگشتی: ۳۰۰ گرم
- رب گوجه: ۲-۳ قاشق غذا خوری
- روغن، نمک، فلفل: به میزان لازم
▪ طرز تهیه …

مواد لازم:

- گوشت خرد کرده: نیم کیلو

- پیاز ساطوری: ۱عدد

- هویج فندقی: ۵-۶ عدد

- لوبیا سبز خرد کرده بند انگشتی: ۳۰۰ گرم

- رب گوجه: ۲-۳ قاشق غذا خوری

- روغن، نمک، فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه :

۳-۴ قاشق روغن در قابلمه روی شعله ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد .

گوشت را اضافه کنید و ۵-۶ دقیقه بچرخانید . رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و ۲-۳ چرخ بدهید . ۳ پیمانه آب بریزید و به جوش بیاورید .شعله را کم کنید ، در قابلمه را ببندید و گوشت را ۳ ساعت بپزید .

در پایان ساعت دوم هویچ و لوبیا را با کمی نمک و فلفل اضافه کنید . این خورش باید کمی آب داشته باشد .

www.seemorgh.com