چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
خورش هویچ و لوبیا سبز
مواد لازم:
- گوشت خرد کرده: نیم کیلو
- پیاز ساطوری: ۱عدد
- هویج فندقی: ۵-۶ عدد
- لوبیا سبز خرد کرده بند انگشتی: ۳۰۰ گرم
- رب گوجه: ۲-۳ قاشق غذا خوری
- روغن، نمک، فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه :
۳-۴ قاشق روغن در قابلمه روی شعله ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد .
گوشت را اضافه کنید و ۵-۶ دقیقه بچرخانید . رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و ۲-۳ چرخ بدهید . ۳ پیمانه آب بریزید و به جوش بیاورید .شعله را کم کنید ، در قابلمه را ببندید و گوشت را ۳ ساعت بپزید .
در پایان ساعت دوم هویچ و لوبیا را با کمی نمک و فلفل اضافه کنید . این خورش باید کمی آب داشته باشد .
www.seemorgh.com
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست