سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

دسر انبه باطعم هل


دسر انبه باطعم هل

● مواد لازم برای ۶ تا۸ نفر:
▪ هل: ۶ عدد
▪ شیر چرب: ۴ و یک چهارم پیمانه
▪ شکر: نصف پیمانه
▪ آرد ذرت: یک سوم پیمانه
▪ انبه: نیم کیلوگرم

● طرز تهیه:
روی پوست هل ترک ایجاد کنید و با ۴ پیمانه …

مواد لازم برای ۶ تا۸ نفر:

هل:

۶ عدد

شیر چرب:

۴ و یک چهارم پیمانه

شکر:

نصف پیمانه

آرد ذرت:

یک سوم پیمانه

انبه:

نیم کیلوگرم

طرز تهیه:

روی پوست هل ترک ایجاد کنید و با ۴ پیمانه شیر به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید.

در کاسه دیگری، یک چهارم پیمانه شکر و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید و یک چهارم پیمانه شیر را به آن اضافه کنید و با شیر در حال جوش مخلوط کنید و بگذارید ۳تا۷ دقیقه بجوشد. سپس آن را از صافی رد کنید. مواد به دست آمده را در ظرف مناسب بریزید و بگذارید خنک شود سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.*انبه را با یک چهارم باقی مانده شکر به شکل پوره دربیاورید و قبل از سرو روی دسر بریزید.